dr.ahalan

dr.ahalan

Ősemberek és majmok

2020. január 28. - dr.ahalan

 

Kedves hétvége után ma délelőtt gurultunk az elintézendő ügyeink után, Pólus, drótbolt, ahol persze megint nem kaptam azt az ékszerdrótot, amit keresek, pedig a neten hirdették. Nagyon szeretnék réz ékszereket pederni, de anyag nélkül nehézkes lesz megtanulni. :))) 

Az ebéd igazi öröm volt, Gáborpapa főzött, illetve sütött. Az ő speciális rakott keljét tálalta, a kedvencemet. Előtte pedig olaszos paradicsomlevest sok zellerrel. :)

Elővettem neked egy ételdobozt lelkem, vigyél haza egy szeletet holnap ebédre. :))))

Gábormama értekezett ma az Angyaldokinál, vitte a friss leleteket, jött a jó hírrel, csak egy kis vashiány, lehet készülni a Mirákulumba. :)))

Jó sok téma adódott a hétvégén, borzalmasak a kínai videók, emberek ájulnak el az utcán, halottak fekszenek a kórházak váróiban Vuhan-ban. Sok millió ember van elvágva a világtól, és terjed, és terjed. Ma már gyöngygyárak városa is fertőzött, jó ideig bajos lesz rendelni. Mondjuk van pár évre anyagom, de akkor is! :(((  

No meg volt a Norbi-téma... Hát nevezzük embertípusnak. Ősembernek... Ismerjük az ilyet, szexuális intelligenciája nulla, örömszerzésről hallani se akar, neki a nő csak ondótartály, szülőgép, semmiképp se társ... de veri a mellét, meg szófoszlányokat ereget ki a száján, mint egy hímgorilla. :(

Értelmes nő felismeri, megveti, elkerüli. Nem is jó semmire úgyse. Mint... Izé... Látjuk! 

A baj azzal van, hogy nők tömegei elfogadják őket, elhiszik, hogy alantasabbak ezeknél a szerencsétleneknél, szülnek, kiszolgálják őket... Aztán a végén ottmaradnak egyedül, mert a gorillának nem csak új autóra, de csinosabb ondótartályra is szüksége van. :(

Mély tisztelet persze a kivételeknek. :))) 

És persze a bulvár. :)))

Körvonalazzuk csak a helyzetet! A mai kiokádott cuccból bizony erősen kiderül, hogy ki zaklat kit, ki akar félelmet kelteni, ki rágalmaz, ki sért becsületet. Ki az, aki nyomozgat? Betegesen begyűjt fotót, minden írást, leskel, fotóz, felcsenget, belepofázik mindenbe, borboltba, Gábor ügyeibe, a szülei ügyeibe... Foglalkoztunk mi valaha ilyesmivel kérem? Nem... :)))

Szóvá tesszük, megcsúfoljuk, és igenis számon kérjük a sok aljasságot, napi szintű provokációt, hazugságot, és most felsorolhatnám megint a bűnlajstromot, de majd holnap. :)))

Mindezt egy magánblogban tesszük. A zsírarcú és társulata egy hivatalos oldal hivatalos híroldalán. Moderálatlanul. 

(A véres vattát halálod napjáig a fejedre olvasom öreganyám! És a kicsi fiad fejére. Azt fogom először felolvastatni az ügyvéddel a bíró előtt, és az ismétléseit!) :)))

És a hozzászólásban érdemes lesz olvasni, egy kis retró. Amikor a vén szipirtyó megmagyarázta, hogy miért olvasta el a tagok magánlevelezését. :))) Kár letagadni, garantáltan lekövethető! :)))

A mai hazugsága kiviláglik. Most akkor csőd lett a web-es felület, vagy nem lett csőd? Elhasalt a damilhajas, vagy nem hasalt el? Nagyon jót nevettem! :))) 

A prolizás is vicces, a kurvázás pláne. Ahogy az akasztói csüdig sáros tanyavilágból pártvonalon kikapaszkodott analfabéta tehenészlány lenézi undorral a munkásokat, dolgozókat... Pfujj! Ettől is erősen hányingerezik minden normális ember szerintem. :) 

Még a kvízjátékokról annyit, én találtam ki, csináltam is sokáig becsülettel, magam küldtem az ajándékokat, erre sokan emlékeznek. Aztán az admin írt, hogy nem kell két játék, az animátor átveszi... Na olyat nem írt, hogy köszi, hogy kitaláltad, és a munkáddal emelted az oldal fényét Aha... :))) Ilyen egy pitiáner alak egyébként! :))) Mindegy. :)))

Aztán próbáltam kétszer játszani, kétszer nem fogadott el az animátor jó választ, csak nehogy nyerjek. Mástól viszont félig jót is elfogadott, konkrétan tudom. Nem játszottam többet. :))) Aztán tönkre sikerült tenni azt is, próbálkozott még az a fogatlan bálna... Az az izé... A szendvicskalóz! Az meg hatalmas csalás volt. Csak hogy pontos legyen a krónika... :))) 

Egyébként mint már százszor elmondtuk, a perben a felperesnek kell bizonyítani. Miért kell mindig fordítva ülni azon a lovon? :)))) 

Ennyit mára, és akkor a színvallás 2013-ból. :) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr5615431778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.01.28. 00:06:20

Indulhat a betűbactatás, és ahogy ígértem, a napi bozgormocsok mellé még egy kis miegymás. :)
Az ormótlan helyesírási hibák együtt járnak az eredetiséggel:

admin 2013-05-13 11:42:10

még annyit közlök itt a nyilvánosság előtt, mindenről tudok anyagot bemutatni/de csak hatóságnál fogom/, az összes nicked anyaga meg van, pld. tudok prezentálni, hogyan döntöttetek arról, hogy éppen kit kellene innen kinyírni, rászállni.. hátha elmegy a kedve az egészről, többed magaddal egymást biztatva..stb.. mert mint szolgáltató vannak események, és mint üzemeltető, szolgáltatónak éppenséggel mindezek gyanúja esetén , ezeknek mentése az egyik feladatom.. de ezt majd a megfelelő helyen fogom bemutatni és igen, felelni kell minden egyes oldal elleni "károkozásért".
Mert mi nem szórakozásból működünk, hanem hanem komoly befektetéssel és havi üzemlelés kötelezettségekkel egy gazdasági társulatként.. amit egyes tagok úgy gondolták, hogy majd az ellenünk történő szervezkedéssel szépen tönkre vágnak, csak úgy jó kedvükből, amolyan jó szórakozásként..
Ez nem így megy és nekem mint az oldal tulajdonosának vannak mindezek bizonyítására jogaim és kötelezettségeim , nem csupán egy moderálási lehetőség.. akkor lehetne szövegelni, ha én ezeket eddig itt nyilvánosan közzétettem volna...

dr.ahalan 2020.01.28. 00:07:06

És tényleg! Abból a beígért, 2013-as ügyből mit hozott ki a sztárügyvéd? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 05:15:18

@dr.ahalan:
"Mindenki kaparászon (sic!) a saját portáján":):):):):):):):):):):)
ISNO COMMENT!

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 05:16:46

naponta hazudik, naponta mond mást, óráról órára változtatja a véleményét!
szenilis, szánni való, vén hülye:

"Ezekkel csodát, ahhoz kultúrnépek kellettek volna, de ellepték a köreikhez tartozók, csak néztem, mire megismertem kik, milyen trollok határozták meg az oldalt. Egyébként, mi közük ahhoz, hogy az oldal nyereséges, vagy nem, ha az a tulajoknak így megfelel, akkor miről van szó? Részemről pl.soha nem abból éltem és most sem. Már szóban van, hogy a céget felszámoljuk, mert van helyette más, régen, de előtte még megfizetettjük a hitelrontási károkozást. Ahogy lemegy a polgári per, folytatódik a cégessel. Van aki képvisel, nekem elég a saját ügyem.. ennyi és zárjuk is le ezt a témát. Mindenki kaparászon a saját portáján, örüljenek, ha a dolgaik rendbe vannak. De mert nem tudnak mindent rólunk, semmi közük hozzánk, nem ők, vagy az adózók tartják el, abszolút privát ügy, az is ha megtehetjük. Csináljanak maguknak helyette másikat vagy amit akarnak, részünkről nem érdekelnek, kivéve ha téma híján szemétkednek. De aki normális, az már rég látja, hogy ilyen társaságnak nincs értelme, ilyen embereknek nincs mit működtetni, mert ahol megjelennek, ott csak az aljasság, a szemétkedés megy egész nap, a visszanézhető náluk. Ezért nincs új webes felület, napló stb.. mert azt is tönkre vágnák, valójában jól tette az ismeretlen “hacker”, hogy “besegített” (még ha nagyjából alakul a nyomozás is, de ez sem itt lesz publikálva).
Jó éjt. "

Vezek Elek 2020.01.28. 08:46:04

"még ha nagyjából alakul a nyomozás is, " Hát ezen felröhögtem megint. Tudja a wq. hogy hogyan vidítson fel minden reggel. :)))) Nagyjából,.... meg alakulgat, alakulgat :)))))))))))) ISNO COMMENT! :DDDDD

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 08:50:27

@Vezek Elek:
"Kezem egy jó hírrel"" krizis van"
"Erről ennyit!!"

alakulgat,alakulgat:):):):):):):)
egy idióta 79 éves aneroxiás (sic!)(by, kumlai permaputtony) szipirtyó.
:):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.28. 08:51:14

@Kálmán Barna Mikorka: Még egyszer megkérdezem, és a bíró előtt is meg fogom. Mi van a török hacker elleni nyomozással? Több tízezer ember privát adatai! Fotók, naplók, levelezések, telefonszámok, e-mail címek. Hol vannak? :)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 08:56:22

@dr.ahalan: hagyj már békén!!! unalmas vagy!! mindenki tudja ki volt a hacer, ki lopta meg a tagokat!!! én most “védő burában” vagyok, javallom neked is!!!:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.28. 09:02:29

@Kálmán Barna Mikorka: Hát én nem tudom! Ki volt? Én is keresek "védő burát", de egy sincs kimosva... :)))
Fene egye meg! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 09:05:10

@dr.ahalan: van az a latin közmondás, hogy fejétől bűzlik a hal, hát errefelé keress!!!:):):):)

dr.ahalan 2020.01.28. 09:27:32

Hitelrontási károkozás? Ennyi?
Műveltségi kulturáltság, mi? :))))
Osztán a zaklatással, becsületsértéssel mi van? Meg a többivel? Mentek a kukába? :)))
Pedig megbeszélte a bíróval. Ügyésszel. Közjegyzővel! :))))
Megyünk a böribe!
Bruhahaha! Hi-hi-hi! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 09:36:36

@dr.ahalan: megy a gép, dolog van, erős két óra, majd jövök!!
addig nemj a bura (sic!) alá, vagy nézelődj a marina parkban!!!:):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2020.01.28. 09:38:54

@dr.ahalan: Te meg mit kérdezgeted??? Nem látod, hogy alakulgat a nyomozás, amúgy pedig "jól tette az ismeretlen “hacker”, hogy “besegített” " Bolond aki nem látja ebből a lényeget!

dr.ahalan 2020.01.28. 09:46:30

@Vezek Elek: Látom én druszám, látom. És azt is tudom, ha a fejétől bűzlik, akkor az bűncselekmény volt. Igen erős bűncselekmény... :)))
De majd megkérdezzük a bírótól, ő a szakember! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 13:08:58

itt a megoldás, a vén buzi, a kissallaigyerek, a rongyos ánuszú, megest megmondta a frankót!!!
"...nem tudtok semmi ujjat kitalálni..."

:):):):):):):):):):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.01.28. 12:58

Tudjátok milyen az életetek ott az alvégen??? Mint a tyúklétra, meredek és szaros!!!:-))))))))

Hogy nem tudtok semmi ujjat kitalálni, mindig minden nap immáron 2 éve ugyanaz a zöld hányás!! Nyaljál be FF egy bélyeget és engedd szabadon a fantáziádat, megy az neked!!!:-)))))))))

És már megint kit nézel hülyének, mikor belevágtatok a boltocskába, akkor voltak nagy tervek, álmok, ez lesz, meg az lesz, úgy tüzeltél, mint egy szuka kutya!!!:-)))) Aztán beszart a dolog jó vastagon, most meg leadod, hogy hú de nagy üzletet csináltatok, hogy a végén el kellett adni!!! Csiliárdosan jöttetek ki belőle!!!:-)))))))))) Há hogyne!!! Egyből futotta az eklézsiából egy egy hetes éves nyaralásra, amiből másfél napot tesz ki az utazás oda, vissza ugye összesen. Ami azt jelenti, hogy ott tudtatok lenni kemény 5, azaz öt napot!!!:-))))))))) A legtöbb időt ott meg azzal töltöttétek, hogy hol van nagyobb leárazás, még a sarkad is kirepedt jobban, annyit mentél!!!:-))))))

Szóval vissza az agyarakkal Brün Hilda!!!:-)))))))"

A-ka (sic!) (by, bőrharisnya) ha lenne ujjad tudnál gyöngyöt (IS) fűzni.
de így csak ujjatlan vagy, ergo, semmit nem tudsz kitalálni!

a svéd főiskolás újra beégette magát.
és sem tegnap nem volt ejakulátum a lepedőjén, sem ma !!:):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 13:11:26

porr film:):):):):):):):):):)
( már arra sem mozdul meg a ceruza, csak mondom. pedig naponta veri)
:):):):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.01.28. 13:03

Az igazság, pedig az, hogy nagyobbat szoptatok a “boltocskával”, mint Cicciolina az összes porr filmben!!!:)))))))"

dr.ahalan 2020.01.28. 13:20:43

@Kálmán Barna Mikorka: Már csak halkan kérdezem meg, ha így is lenne... Mi a bánatos rizling közük van hozzá? Miért érzi úgy ez a szerencsétlen zsírarcú, meg ez a fogatlan ősmajom, hogy folyton utánunk kell koslatniuk, és mindenbe bele kell ugatniuk? Orvost javasoljak? :))) És persze este hozom a bozgormocsokért az adminmocskot. Találtam igen csinosat! :)))

dr.ahalan 2020.01.28. 13:47:54

@dr.ahalan: Még az jutott eszembe, ahogy ez az idióta keringett ott... leskelte, fotózta őrülten a bezárt spanyol borboltot. :))) Állandóan hülyét csinál magából. Élvezi a szerencsétlen törődéskoldus ha kiröhögik. Az azt jelenti, hogy még él. :)))
Gagyi műanyag, kínai bóvli! És persze HIDEGTÁL! :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 15:41:10

"Szildi
2020.01.28. 14:52

Kérdezzük már meg mi újság A. felé, lehet még vásarolni Av..n terméket, ketyere nélkül is?
H..a talán megtudja mondani, a megbizottja milyen időszakonként jár arra."

szerintem "megtudja" (sic!) mondani:):):):):):):):):)
és akkor lehet "vásarolni"(sic!) is.
még a "megbizottja"-tól (sic!) is.
na, ilyen az,amikor valaki "védő bura" (sic!) alatt él, és nem jár iskolába!!!:):):):):):):):):):)
" krizis van"
"Erről ennyit!!"

ISNO COMMENT!

:):):):):):):):):):):):):):):)

szeretem az ilyen csendes napokat,mikor a banya nem költözködik ( pedig megtehetné) nem bámészkodik sóvárogva lukszus lakásokat kínáló portálokon, hanem csak velünk foglalkozik, makszimum elektronikusan küldözget anyagokat a "megfelelő helyre" , ilyenkor a térgyemet csaBdosva hangosan gurgulázva bruhaházok!!!!!

el tudja valaki is képzelni a szipirtyót hivatalos helyen megjelenni, tárgyalni?????
anerox (sic!) és bólé mi???:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.28. 15:48:01

@Kálmán Barna Mikorka: Ez már megint milyen értelmetlen baromság? Szittyóka nap van megint biztosan. :)))
Két sorban ennyi hibát már első osztályban se illik ejteni. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 16:00:55

@dr.ahalan:
megint beszélsz ződeket, fecsx össze+vissza!
egy dolgot árulj el: ketyere kapható??????
:):):):):):):):):):):):):):):):)

youtu.be/wPw5WiABUOA

dr.ahalan 2020.01.28. 16:23:07

@Kálmán Barna Mikorka: Milyen ketyere, könyörgöm.... Milyen ketyere? Zöld pumpabirizga? Vagy mi? :)))

Vezek Elek 2020.01.28. 19:15:36

@dr.ahalan: Azt hittem, hogy én vagyok értetlen, hogy bennem van a hiba... nem mertem megkérdezni, hogy ti értitek, hogy miről hablatyol már megint a wq? De már látom, nem vagyok egyedül. :)))))) Megnyugodtam. :))))

dr.ahalan 2020.01.28. 19:38:23

@Vezek Elek: Valamit megint vizionált biztosan. Szokása.... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.28. 21:49:16

"Szildi
2020.01.28. 20:14

egy kis “zárás” itt, nincs időm felesleges dolgokkal foglalkozni, szórakozzanak magukban ,bye-bye "

remélm reggel korán kel,kezd!!:):):):):)
tiszta pelenkában, tiszta pelenkával mosolygósan indul majd a nap!!!!:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.28. 22:20:14

Vajon kibír mondjuk 24 órát mocskolódás nélkül? Nálam lehet fogadni! :)))

És a megígért adminmocsok, avagy saját bevallása szerint talpig úriasszony, meg saját jogon elől-hátul... :

"Szildi
2019-06-26 09:01

a nagyon okoskáknak, akik járatosok a témában, bár csak troll szinten, a jogi lépés megtörtént.
“A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeltető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni.”

Csak halkan jegyzem meg, lassan egy éve. Vajon ebből az ügyből mi lett? Bruhahahahah, hi-hi-hi, bye-bye. :)))))))))))))))))))))))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.29. 06:53:40

első!:)
flakkon, ketyere és "nincs időm felesleges dolgokkal foglalkozni"

szegény, szerencsétlen, szánni való....................
etc.etc

:):):):):):):):)

Voltam 2020.01.29. 07:02:34

.

Második. :)

Látom, amíg nekem azzal kell foglalkoznom, hogy az elölről-hátulról megdoktorált nyugdíjasoknak előteremtsem a következő havi nyugdíjat is*, addig itt "történések" voltak.
A saját jogon agyba-főbe jól beampullázott és jól összezavarodva már teljes értelmetlenségeket firkált két 0,5-ös "lőszer" között.
Most meg ráadásul még "zárás"-t is csinált. Amiről nem lehet tudni, nála mit jelent. Standolt a kis üvegek és fél literes "bádogböskék" között, vagy mi?
Esetleg megszüntette a hozzászólási lehetőséget a két állandó tudósítóval rendelkező vezető hírportálon?
Mi lesz így akkor fogatlan, agyatlan, sittes bozgorral? Semmi "szórakoszás" nem jut neki? :D :D
Vagy csak ennyi:
https://anyameseljbolt.cdn.shoprenter.hu/custom/anyameseljbolt/image/cache/w900h500wt1/product/Tamás%20és%20a%20darázs%202.png?lastmod=1569244014.1482236000
Aludj el szépen, kis darázs! :D :D

És egy mosoly mára, kapja, aki kéri. :D

*: Nem kell tiltakozni, a kirovó/felosztó rendszer pont erről szól, ez az alapja.

:)

dr.ahalan 2020.01.29. 08:29:10

Jó reggelt! Látom mocsokmama minden szemétségét eltakarította, most csak Puffadt-Bozgor szerzőpáros büdiségei fémjelzik a nemzetközi és piacvezető társkereső hivatalos híroldalát. Gyönyörű! :)))

Vezek Elek 2020.01.29. 09:44:40

@dr.ahalan: Várható volt! Amikor elfogynak a hazugságok, amikor dianagőzös mámorában olyan hülyeségeket ír, ami józanul vállalhatatlan, akkor radíroz és ZÁR. :))))))

dr.ahalan 2020.01.29. 09:51:26

@Vezek Elek: Ilyenkor engem tényleg a falu bolondjára emlékeztet, sokat nevettünk rajta gyerekkoromban. Büdiket szellentett, aztán nézett körül ártatlanul, csodálkozó szemekkel, arcán felháborodott grimasszal... :)))
Ketyere! KETYERE! :)))))

Voltam 2020.01.29. 11:16:45

:)

Csak bekukk, és
kallantyú, billentyű, bizgentyű,
lóhere nyenyere
KETTYÓS KETYERE

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.29. 11:38:52

örülök, de boldogságomat ismét beárnyékolja az a tény, miszerint a kissallaigyerek, tudjátok, a buzi, fogatlan sittes , megébredt ügyesen, és mégsem azzal kezdi a napot, hogy beszámolna, olyan jót kúrtam,majdnem elélveztem.......
ehelyett.
"PadreEmeritus
2020.01.29. 10:56
Olvastam egy újabb freudi elszólást a bajai városi kislánytól, ugye, aki nem tanyán nőtt fel, idézem, ill. bemásolom!!!
dr.ahalan 2020.01.29. 09:51:26
@Vezek Elek: Ilyenkor engem tényleg a falu bolondjára emlékeztet, sokat nevettünk rajta gyerekkoromban. Büdiket szellentett, aztán nézett körül ártatlanul, csodálkozó szemekkel, arcán felháborodott grimasszal… :)))
Most már értem, honnan szívta magába a kultúrát, mert ugye honnan tudja, hogy büdöset fingott, ha nem érezte???:-)))))))
A falu bolondja volt a játszótársa, sokat nevetett rajta!!!:-))))))
A pianyistáknál túlképzett voltamka, alias gáborka888 is elengedte magát irányomban, pedig egyszer minden út véget ér, minden fal leomlik, mint Jeriko fala is!!!!:-)))))))))))))
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2020.01.29. 11:04
Ui. Aztán volt egy korábbi elszólása is ennek a falu bolondja játszópajtásának, amire itt szeretnék kitérni, őt idézve!!!
“… szaladj, hozd azt a vaníliát, ha ma se jött meg, akkor holnap bemegyünk a városba, a Nagycsemegébe.” :-)))))))))))))))))"

szegény, szerencsétlen, nincstelen, hazátlan börtönviselt vén hülye.......:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.29. 11:54:03

@Kálmán Barna Mikorka: Óóóó! Most nem írtak semmi rosszat, édesapu Baján az alvégen lakott, anyámék meg a felvégen. Ingáztam... És igen! Nyaranként a hajógyárral szemben, a hatalmas, kitermelt homokhegyeken együtt játszottam mindenféle gyerekkel. Roma is akadt közöttük, és féllábú, meg mindenféle fogyatékkal élő. A szüleink együtt dolgoztak. :)
Felmentünk a szállítószalaggal, beleugrottunk a homokba, és legurultunk a vízbe. Jó volt. :)
Szép emlék. :))))
Miért lenne ez szégyen? Mert egy világszégyene, kihalt oldalon két-három mocskos elméjű, rasszista vén tojás ezt kerregi? Ugyan már! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.29. 11:58:03

@dr.ahalan: na, te is megfogtad a magját! amiről írsz, senkit nem érdekel!!!
téged ne szomorít el a tudat, hogy antalunk farka évek óta döglött?? hogy egy vagyontalan, fogatlan senki???
még nyaralni sem jár.......

otthon, a sörpad mellett csak veri, veri, very hepi:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.29. 12:02:28

@Kálmán Barna Mikorka: Hogy őszinte legyek... tőlem akár le is száradhatna az a kis szottyadt izé. Sose érdekelt se ő, se a hozzá nőtt tarfejű bunkócska. Nem bírnak jelentőséggel. :)))

Voltam 2020.01.29. 12:06:36

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

Na most a fogatlan, eszetlen sittes bozgor megtalált egy lapot a facen, amiből kiderült, hogy én vagyok Aha Gáborja, és azt hiszi azzal a töppedt sittes agyával, hogy tudja is, ki vagyok, azaz, hogy ki van a lap mögött. Gondolom, megnézegette a fényképemet, és rögtön felismert. :D :D
Vagy beazonosított az ismerőseim alapján. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.29. 12:10:36

@Voltam: már megbocsáss, és nem te vagy aha gáborkája?????????
:):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.29. 12:14:36

@dr.ahalan: én,mint férfi sorstárs, picinyet sajnálom, hogy ilyen fiatalon - 68 éves - már a farka úgy működik,mint a kerékpár puNpa, csak meleg levegő jön belőle!!!:):):):):):):):):):):):):):):):)
de, hát a banyának, énmártikámnak így is jó kávézgatni, elüldögélni, megjelenni vele.......
kinek mi jut, ugyibár.......:):):):):):):):):):):)
más:
megérkezett a megrendelt XXl-es ketyerém?

Voltam 2020.01.29. 12:15:25

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

De, én vagyok.
És akkor mi van?
Attól már tudja, hogy ki vagyok valójában?
Nem. Fogalma sincs róla.
Szegény agyatlan, fogatlan sittes. Pedig mondták neki az arabok Kumlán, hogy ne szívja olyan erősen, mert behorpad a homloka, lévén, nincs mögötte agy. :D :D
Azért az sem véletlen, hogy ha az arabokat nem pippanthatja le, akkor vesz magának egyet fából, amit szívhat rendesen. :D :D :D

:)

dr.ahalan 2020.01.29. 12:18:21

@Kálmán Barna Mikorka: A ketyere megérkezett, de nem kék. Sajnos rózsaszín. Így is átveszed? Av...n termék! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.29. 12:21:54

@Voltam: megnyugodtam:):):)
szerintem nem vesz ő semmit, csöves, maksz egy kis génmanipulált kiráJrákot, vagy a 19 ft-os almabort....a többi elmegy fűtésre, albidíjra, punetti csaBda fenntartásra, satöbbi.
inkább felajánlkozik esténként az italkimérés félhomályában, bárkinek, egy deci boré' vagy egy pikoló világosért.
kb ennyit is ér a tudománya:):):):):):):):):):):):):):):)

Voltam 2020.01.29. 12:27:21

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

"kb ennyit is ér a tudománya:):)"

Ne kicsinyítsük ennyire, hanem ismerjük el, hogy egyszer volt egy "nagy balhéja", amikor a bankautomata előtt kitépte a járókeretes nénike kezéből a nyugdíját, és utána megpróbálta ezt úgy feltüntetni, mintha bankrablás lett volna. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.29. 12:33:47

@Voltam: igaz, igaz!!!
és előtte még a plafonba is lőtt a sóspuskájával , zajongott, hangoskodott, megfektette a járókerestes öregasszonyt, majd erős izgalmi állapotban lekéste a metrót.
igazi hős, igazi híró!!!
aztán kumlán töltötte el az irányított szabadidejét, szülei rendszeresen látogatták, itthon büszkélkedtek a fiukkal, milyen sokra vitte a gyerek, míg odakünn a felesége máshol, másnál kereste a boldogságot, míg ő bent, arkan paitány kegyet ( vö. faszát) kereste esténként.
vagy beöltöztették ccsadorba a kollégák, és megmekegtették, miközben a farpofái közt kotorásztak a rettenetessel:):):):):):):)
igen, igazad van, rájöttem, többet, sokkal többet ér ez a fehérjehalmaz!!!:):):):):):):):)

Voltam 2020.01.29. 18:42:09

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

"megfektette a járókerestes öregasszonyt"

Szerintem ez lehet a motivációja a szegény, szerencsétlen, szánni való, elölről, hátulról, agyba-főbe doktorált nénikének. Azért kávézik együtt a fogatlan, agyatlan, hajatlan, dagadt sittessel, hogy hátha egyszer mégiscsak megfekteti őt is.
Az egyébként feltűnt, hogy a sittes már olyan dagadt, hogy a mellbősége nagyobb, mint a csöcsetlen mártikádnak?

:)

dr.ahalan 2020.01.29. 22:21:41

Ma nincs kedvem foglalkozni a bűzös bozgor és az ő zsírarcúja mocskolodásaival. A roskatag sárkánygyíkot meg vigye el az öregördög. Minél előbb, annál jobb! :)))

Most nagyon jó a kedvem. :)))) Az egyik örömhír csak a csopiban lesz publikus, ha valakit érdekel... de a másik...
Ma is kaptam egy nagy-nagy részt a régi naplómból, véletlenül kérdeztem rá... És most nagy az öröm! :)))

Egy kis retró Aha, 2008! :)))

Húúúú! Majdnem elfelejtettem, hogy éjfél van, ilyenkor kell közzétenni a tüzes és szenvedélyes képeket, meg írásokat.
Hoztam hozzá képet is, olvadjék a karamella, élvezd a testet... jajjjhhhh...
Rendetlen! Most nem röhögni, hanem élvezkedni kell! Nohát! Az arcod a kezemben verdes, mint szürke szamár a ködben! Lírai! Egetverő... Mit röhögsz?

No itten van:

Ujjaim finoman simítják hamvas bőröd bársonyát,
majd belemélyed körmöm testedbe.
Szájam megnyílik, és megcsillan egy csepp nyál.

Szeretlek!
Szeretnélek a testemben érezni!
Te vagy az ősz megnyugvása, maga a gyönyör!

Nem lehetsz a másé!
Szét akarom tépni testedet, és
húsodat a számba venni!

Marcangolni akarlak kéjjel! Megölni!
Szeretlek, hát ne légy senki oktalan rongya!

De NEM!
Mégse kellesz, pfujjjj... jájjj....
Mekkora kukac van ebben a szilvában!

:))))

dr.ahalan 2020.01.30. 07:54:44

Elírtam. Mocskolódás, bocsi. :)))) Jóóó reggelt! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.30. 08:06:21

második!:)
utolsó nap ( terveim szerint) a kohóban.
ha nem végeznék, jön a kommunista szombat.

de, egész nap figyelek, ha van mire.......:):)

dr.ahalan 2020.01.30. 08:31:38

@Kálmán Barna Mikorka: Jó munkát! Aggódni nem kell, biztosan ma is tevékeny lesz a vének tanácsa. A damilhajas talán megveszi a Lánchidat, a puffadt pofi ilyen gyönyörű időben biztosan nyomozni indul, és talán lehull végre a lepel.... Van egy titkos unokatesóm Csajágaröcsögén, aki szemfelszedő és fél lábára sánta. :)))
A barnaszájú bűzbozgor biztosan tol egy-két fikafost, mert a főnéni attól érzi úgy, hogy van még nemi élete, úgyhogy ma is olvasmányos lesz a zsenizsé hivatalos híroldala a piacvezető nemzetközi társkereső portálon.
Tagok száma 2,5... :)))
Fiatalos lendület! :)))
süti beállítások módosítása