dr.ahalan

dr.ahalan

Időnek múlása, tavasznak várása

2020. január 06. - dr.ahalan

 

Holnap már hatodika, le kell szedni a fát. Pedig olyan szép! És még egy levelet se hullatott le. :(

Szóval reppen elfelé az idő, 2-3 hét múlva már lehet lesni a hóvirágot a Gáborék szomszédjánál... :)))

Mindenesetre ez cudar hideg hétvége volt, mit is tehettünk volna... Bekuckóztunk. :)))  Ettünk könnyű kajákat, jól feltekertük a fűtést, és igen elégedettek voltunk az élettel. :)))

Pénteken régi medálokat tisztogattam. Szombaton Gábor fürdés után kedvesen megkérdezte:

- Mondd! Milyen megfontolásból tetted a Sidol-t a tusfürdők közé? Nem jó vicc! :)))

Van közös naplónk. Na nem virtuálisan, ez egy divat-játék... Egy könyv. Kérdések vannak benne, egymással kapcsolatban. Komoly kapcsolatépítő eszköznek van tervezve, mi igyekszünk jó vastag poénokat beleírni inkább. 

Igazság szerint a macik miatt vettem meg, de tényleg jó buli... Milyen másik keresztnevet adnál a párodnak?

Bálint... Kaligula! :)))) 

Befejeztük a sorozatot. (Gomorra). Enrico pont belecsörgött, (Minden januárban felhív. :))) ),  elképzeltem hogy elmondom neki mit nézünk... Életemben egyszer láttam indulatosnak, amikor azt mondtam, hogy szeretném látni Nápolyt, és persze Szicíliát. 

Kiabált. Hadonászott! Nem, nem és NEM! MEGTILTOM! Soha! Délre soha! Értetted? Soha! :)))

Nagyon utálják a délieket, érdekes történet ez is. :))) Majd egyszer megírom. :)))

Vannak még kerületi örvendezések. Krisztinánk kirúgta a parkolási bűnszövetkezetet, vastag feljelentések mennek, és ingyen lehet parkolni egy kis ideig. :))) 

És fűztem gyöngyöket végre nagy élvezettel, a jövő hét végére kinyitom a boltocskáimat megint, eleget pihentem. :))) 

Hát így. :)))

És persze a bulvár. Nem sokat hozott, szóra érdemesnek se mondanám, némi mentolos pitty-putty bejátszott, némi kis prolizás, anyázás. Unalmas... 

Viszont azt vettem észre, hogy az olvasói réteg változott, átalakult. Nem értik magát az alaptörténetet, úgyhogy előre is elnézést kérek azoktól, akik unalomig ismerik a sztorit, de meg fogom írni rövid naplórészletekben az egész mocskos történetet 2005-től 2020-ig. Jó sokáig fog tartani... 15 év! 

A legnagyobb kérdés... Ezek ott kik? :)))

Általánosságban kozmás életű, magukra hagyott, sikertelen, élménytelen életű, megkeseredett emberek. Fontos kiemelni, nagyrészt műveletlenek, tudatlanok. És genetikailag kódolva van bennük a gonoszság. Néha még a nácizmus is, tudjuk...  A neten rengetegen vannak, ott is voltak elegen régen. Ajvé! De mennyien! :))) 

Ha egyet ismersz, akkor mind ismered. Megcsalták, becsapták, megalázták, elhagyták, becsődölt, megbetegedett a teste, a lelke, sírt, és megalázkodott... És nem kell. Senkinek nem kell. 

Mert gonosz, mert fakó, mert humortalan, mert tehetségtelen, mert unalmas... 

A virtualitásban magára lelt. 

Sértve érzi magát. Elégtételt akar, és büntetni akar. Ha neki nem jó, akkor másnak se... 

Régóta figyelem a folyamatot. Először a gyengét támadja meg... Könnyű préda, nem elégül ki tőle. (Ahogy pl. a cellacica küldözgette a szájbakakkantós ajándékokat minden új beregelőnek, reménykedőnek az utolsó években, az admin tapsikolása és támogatása mellett, ugye... ) :)))

Aztán habot kezd hányni mindenkitől, aki nyugalomban, biztonságban, derűben él. Attól totál kiakadnak, látjuk! :)))

Keres és kutat támadási felület után. Akár ismeretlenül is. Kialakul a rögeszme. (Ilyen a Gabi nevű testvérem, aki nem... Nagyon röhögtem! :))) ) Évek telnek el... Öt év. Tíz év. Már nem szégyell semmit. Leír bármilyen hazugságot... Mocskot, szemetet. Kivetkőzik emberi mivoltából. Remény a szebb életre már nincs számára, és nem is igényli... Csakis ártani akar, és minél jobban nem sikerül, annál jobban elborul. :(

Hogy mikor válik valóban veszélyessé? Az majd az idén kiderül. :))) 

Ééééés indulhat a betűbactatás, hajnal ötig! Mélymámor, és tényleg! Varga Mutyu 2011-ben azt írta, hogy a bulvár szót boulevard-nak kell írni! És tényleg! Napoleon Boulevard! Ebbe aztán már tényleg belereccsen ez az Aha! Most aztán maga alá teperi a virtuális szégyen! Detélleg! :)))) 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr9615395244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voltam 2020.01.06. 05:36:20

:)

Első. :)

Zsetem, pápuszi és emlőstej. :D
Meg kössék fel a mobilszolgáltatók az új évtizedet, mert annyira hülye vagyok, hogy még az ujjaimon sem tudok elszámolni 10-ig. :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.06. 06:10:33

második!:)
"....betudnak......":):):):):):):):)

"Szildi
2020.01.05. 22:15

Remélem minden általuk követelt (milliókat!!!) betudnak hitelesen bizonyítani, vagy kössék fel az összes mobilszolgáltatók- bank- és azok közvetítője (akik az sms befizetéseket kezelték), hogy miért nem érkezett be az a hatalmas befizetés a cég számlájára? Tudtam, hogy hülyék, de hogy ennyire, ez nekem is magas"

"..... kössék fel az összes mobilszolgáltatók- bank- és azok közvetítője ....."

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

röf-röf-röf!!!:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.06. 08:59:29

És dupláz, nem adja fel! Bérblogger nélkül is küzd derekasan szegény bőregér:

Szildi
2020.01.06. 08:36
Megint újra és újra leírja a saját életét, nyomorát, amit átvetíti másokra, igazi pszichikai beteg elme, mintaként lehetne esettanulmány ott ahol ezt oktatják. Szerencsétlen, sajnálni való, de ez nem menti fel a felelősségvonása alól. Csak magának köszönheti.

Mingyá jön a bíró, akivel megbeszélte, lesz megint zárt tárgyalás, és csak ő kapja meg az ítéletet postán. Megmondta! Biztosan megyünk a böribe! :)))

Tiszai Attila 2020.01.06. 09:21:06

@Kálmán Barna Mikorka: peluscsere!
attól talán parányit enyhülne a mami skizoaffektív zavara.
persze a rögzült tévhitei az izgatottsággal járó mániás állapotai, nos azok már olyan mélyen bevésődtek nála, hogy azon már az se segítene, ha végre egyszer a vécébe kulázhatna, és nem kellene maga alá szarnia!

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.06. 11:01:54

a Nyelvújító Bőregér!!
".... felelősségvonása....."

"Szildi
2020.01.06. 08:36

Megint újra és újra leírja a saját életét, nyomorát, amit átvetíti másokra, igazi pszichikai beteg elme, mintaként lehetne esettanulmány ott ahol ezt oktatják. Szerencsétlen, sajnálni való, de ez nem menti fel a felelősségvonása alól. Csak magának köszönheti."

" Csak magának köszönheti" ha újra és újra hangosan kiröhögöm .....:):):):):):):):)
az elöl hátul önerőből, saját jogán agyba-főbe megdoktorált!!!:):):):):):):):):):):):)

hej, de megröfögtetném....!!!!!!!!!!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.06. 13:22:10

@Kálmán Barna Mikorka: Időközben megjött a segítség, és lefordította magyar nyelvre a vén szotyorit. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.06. 15:32:18

"Szildi
2020.01.06. 08:36
......................
Mindig utólag javítom, de ezt jól tudják, mert nem itt lógatom a lábam, azt eltartottakhoz hasonlóan, akiknek nincs más szórakozásuk, csak itt figyelve, lebzselni. Szóljon már valaki a környezetükben, hogy nézzenek a körmükre, mivel töltik a napot, amíg a másik dolgozik. Ezt látni min. 10 éve, csak a gép előtti tespedést, ( pont mint a macsekom)."

EZ NYILVÁNVALÓ:):):) HA SZÓLNAK, ILDI HÜLYE VAGY, MEGEST BAROMSÁGOT ÍRTÁL:):):):):):):)
és akkor.............talán...................javítasz.

:):):):):):):):)

röf-röf:):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.06. 15:36:40

"PadreEmeritus
2020.01.06. 14:53

Bruhahahahahahaha Jaj én is olvastam még kora reggel, totális az agygörcs nála, amit szerintem a Tescos, flakkonos halál okoz neki!!!:))))) Csak arra telik az eklézsiából!!!
És akkor egy kis memento a fikafos “pirálból”!!!!:-)))))))))))))))))"

"PadreEmeritus
2020.01.06. 15:19

*flakonos"

ha genetikailag ostoba vagy vö. főiskolai végzettség:):):):):):):):):) akkor a flakkon (sic!) és a flakon közötti különbség hajszálpontosan huszonhat (26) perc!!:):):):):):):):):):):):):):)

kétgyökér:):):):):):):):)

énmártikám meg be van jelentve mint sajtófigyelő, remélek örök kreditje van az európai társkereső portálon:):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.06. 15:48:01

@Kálmán Barna Mikorka: Megvolt a betűbactatás, a töltésoldali megint hozta a formáját, a kásagyöngy akkor is egy szó, és még sorolhatnám. :)))
A "FLAKKON" meg... Hát ezek ők! Két tudatlan gyökér, akiket egy orbitális fardagályú félművelt bujkáló tart összefércelve. Ők a teljes tagság a piacvezető oldalon. Tapsoljuk meg őket! :)))

dr.ahalan 2020.01.06. 23:50:49

Egy kis statisztika. Sok év alatt, energiáikat nem kímélve, éjjeli monitorozással és gugli-bactatással a Mártantalok 23 hibát véltek találni a naplómban. Elmentették, lefagyasztották, közzé is tették jellemző... :)))
Ebből hatszor eleve ők tudják rosszul, pl. kásagyöngy. Hét szerintem egyszerűen hazugság, kitaláció, és igen! Sok év alatt tízszer tényleg elgépeltem, tévedtem és ettől jogosan lehetett orgazmusuk. :)))
Én elnézést kérek az olvasóktól... Ők meg mint tudjuk... ennyire kevés gyönyörrel is beérik, nekik ennyi az élet. :)))
Most akkor készítsük el a vén kredittolvaj statisztikáit minden ide átmásolt, nyers, bérbloggertől mentes... mi több! Mentolszagú írásait illetően? Tényleg? Komolyan? :))) 325:10?
Szánakozó és megvető legyintés a részemről. :)))
Jut is eszembe! Ennek a szerencsétlen gnóm sittesnek dobott legalább egy szem olcsó szaloncukrot valamelyik dominája az ünnepek alatt? Nem? Szegény... :)))
De biztosan felhívták! Semmibe nem került, és megríkatták... Elolvadt a jóságuktól. :)))
Azért nagy spiller ez a nőstényördög. Az oldalt kivéreztette, elérte hogy ő irányítson mindent. Ha két embert, akkor kettőt. Megjósoltam öt éve... És én mondom, kivérezteti őket is, ha kell. :)))
És mi még mindig itt leszünk a kis teljes életünkkel. Párokkal, unokákkal, hobbikkal, zenékkel, versekkel, Kosztolányival, általuk meggúnyolt könyvekkel, filmekkel, ölelésekkel és sikerélményekkel... És nagyon csúnya lesz a vég, én mondom! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.07. 08:37:12

első!:)
zsetem és flakkon!!

az utolsó mohikánokat ( vicacica52, drágamártikám) előre megfontolt szándékkal, módszeresen végezte ki, mikor keblére ölelte a net történetének legnagyobb seggnyalóját, kaméleonját, közpináját.

a 75 éves aszott foGhagymagerezd mára már teljesen átadta a hugyos homokozóját, a porig zúzott várát a 69 éves börtöntölteléknek!!

más:

Játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a nyeremény 300 kredit.

a kérdéssor:

1. hol nyaralt idén akár egy hetet is a fogatlan rongyosra kúrt végbélnyílású?
2. kivel nyaralt a törpe sittes?
3. volt ulmban, a kisunokái keresztapjánál , aki juszuf??
4. csak 2019-ben hányszor ölelte magához a kis unokáit, lájv??
5. kortól, nemtől, vallástól függetlenül 2019-ben kibe mártotta /lógatta a hervadt, halott, öveges professzorát????

minden helyes válasz egy pont!!!

:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.07. 09:20:11

@Kálmán Barna Mikorka: Hűűű! Micsoda tökéletesre esztergált költői kérdéssor! :))))
A közpunci alapos munkát végzett, ez kétségtelen. A zsírmártának keményen meg kellett dolgoznia azért, hogy vissza tudja navigálni magát az ánuszkába. :)))

Tiszai Attila 2020.01.07. 19:07:43

@Kálmán Barna Mikorka:
sajnos nem ismerem kellő mélységében az említett buzi hányingert keltő életét, így csak az utolsó kérdésre adom le a tippemet (egy pont is pont!)
tehát, mibe mártotta....: szerintem a szarral-húggyal telt szobavécéjébe mártotta, lógott bele a herecsavarodástól megnyúlt lottyadt heréje.

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.09. 07:41:24

első!:)
ZSETEM és flakkon, valamint mögám(sic!):):):):):):):):)

"PadreEmeritus
2020.01.09. 06:00

A szögedi göci bácsi, aki nem mohácsi mögmondta a véleményét de mögám!!! Lírikusan, irodalmi nyelvezettel adta tudtomra, hogy mimet hova lógatok!!! Tévedtél, amit körülírtál, én egy közeli női rokonod szájába lógatnám, azt hiszem nem kell kiírnom, még neked is van annyi fantáziád, hogy rátapints kire is gondolok!!!:)))))))))))))"

Voltam 2020.01.09. 07:57:16

@Kálmán Barna Mikorka:

Ez annyira jó!! Sőt, fantörpikus!

"lógatnám"

Mert ami már soha nem áll, az csak lóghat, és az is csak feltételes módban. Tehát nem lógatom, mint pl. "beleverem", ld.
"Szeged ez egy kerek verem,
Kezem fejem beleverem"
Hanem csak "lógatnám", és mindez önbevallásos alapon, mint az adó. :D :D :D
Van az úgy, hogy a törpének is méreten aluli, sittes bozgor akaratlanul is elszólja magát. :D :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.09. 08:17:05

@Voltam: sok éve mondogatom, de sokan kinevetnek, holott......
függőónnak még elmegy.......:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.09. 09:05:03

Pfujj! Megint milyen ocsmány, milyen visszataszító ennek a szipirtyónak az oldala, hát kit érdekel az ő állandó mocska, "kivagyi" fenyegetőzése? A törpenövésű, egész életében segélyezett bozgor nemi szervéről és fekália-ábrándozásáról már ne is beszélve... Pfujj! És ezt képes finanszírozni, meg piacvezető társkeresőként aposztrofálni. Undor a köbön... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.09. 09:40:10

@dr.ahalan: az európai piacvezető társkeresőjét sikeresen kifinanszírozta még az első tízből is!!!!!

öblös bruhahahaha!!!
térgycsaBkodós hátonpörgős!!!!

menthol-ammónia illat terjeng a romokon!!!:):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.01.09. 10:08:59

@Kálmán Barna Mikorka: Szerintem már az első ötvenben se jegyzik. Sőt! Sehol nem jegyzik. Az app is egy szerencsétlen történet lett végül. :)))
És még a nyitóbuli is elmaradt a titkos kecóban. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.01.09. 12:08:23

@dr.ahalan:

most lépj be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása