dr.ahalan

dr.ahalan

Csontvázak koppanása

2019. november 24. - dr.ahalan

 

Ez igazán kellemes hétvége volt, az év végi nagy hajrá előtt alaposan kipihentem magam. Készen vannak az adventi naptárak, játszottam végre kedvemre kijutós játékokat, nagyban segíti az agy karbantartását, egy csomó készséget fejleszt, logikát, memóriát. :)

Beszéltem telefonon végre azokkal, akikkel beszélnem kellett, nézegettem régi fotókat, ez például San Marino, 2006. a Kínzások Múzeuma... Hihetetlen, hogy mennyire mocskos szerzet az ember, mennyi rettenetes bűnt követett el a történelem során. :O

Csatangoltunk a múzeumban, egészen mélyen a föld alatt egyszer csak belebotlottunk ebbe a csontvázba... Gábor nézte! Te! Ez nem a te valamelyik haverod? Nincs túl jó bőrben... Vagy az is lehet, hogy múzeumlátogató, és ő se találta a kijáratot. :)))

Gábor nehezen viseli azt, ami engem érdekel. :))) Velencében például az üvegművesekhez be se hajlandó jönni. Beül egy kávézó teraszára inkább, és nézegeti a csajokat. :))) 

A csontváz azért jutott az eszembe, mert erősen potyognak a szekrényekből kifelé az újonnan megválasztott ellenzéki önkormányzatoknál. Egy barátom mondta, érdemes nem csak az országos sajtót olvasni, hanem a helyi dolgokat is, és tényleg! Baját eddig is figyeltem, a Ferencvárost pláne, de most eltátottam a számat! :O

Mindegy, pár nap múlva advent. Gábor megjött, holnap kidolgozzuk a heti mindenfélét, na! Neki tök könnyű dolga volt az adventi naptárammal! Bement a cseh gyöngyök márkaboltjába, a tulaj ismer engem mint a rosszpénzt... Összeválogatták, örömködhetek majd! :))) 

Horrorka viszont az idén is kitett magáért, megtapogattam a zsákocskákat, izgalmas! Istibizi nem nyitottam ki egyet se! :))) 

Van még a bulvár... 

Megugrott estére a vén piaci légy, hozzászólásba majd bemásolom. Messziről bűzlik a Hotel Mentol... :)))

Írhatnék ódákat, de minek. Az írás magáért beszél...

1, Ki üti bele az orrát folyton a másik életébe? Ki tud mindent? :)))

2, Hogy a vállalkozása hova jutott, azt látjuk. A vetített gyöngy élet úgy kamu, ahogy van... :)))

3, A hazugságait, bűneit ismerjük. Nekem mi a bűnöm? Hogy igazat írok? Megvető legyintés...

És tényleg. Sose voltam híve a bugris, fillérért lihegő életnek. A vagyonhajhászásnak, bármi áron... Undorít. Kényelmesen és szépen mindig megkerestem azt, ami kellett. Aztán éltem elsősorban a gyerekemnek, a buliknak, a szerelmeknek, orgazmusoknak, a barátoknak, a könyvnek, a filmnek... És akkor mi van? Én lennék szánalmas? Tényleg? :)))

És nem, nem hiszem el, hogy a belvárosban, a Dunára nézni alantasabb, mint a Bosnyák téri lepusztult piac végére, ahol a rothadó káposztától bűzlő, patkányjárta szemétkonténerek sorakoznak. Egy rákot okozó, új építésű gagyi carban...  Ugye maradhatunk ennyiben öreganyám? De közben beköltöztél a Várba, de mégse... És megvetted a Hotel Boscolo-t is közben, na azon behaltam... Izé... Kit nézel hülyének, te... :))) 

Mi újság egyébként a török hackerrel? Mert azt meg neked kell bizonyítani, vastagon! Meg a kicsi fiadnak! Bizony! :))))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr4415322964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2019.11.24. 23:44:47

És az írás:

Szildi
2019.11.24. 20:36
malacképű “szörnyElla”, milyen ellopott krediteket emlegetsz folyton? leskelődni és mindenkiről hazugságokat terjeszteni , kíváncsiskodni csak Te szoktál. De remélem be tudod bizonyítani ténylegesen a híresztelt rágalmaidat (lesz rá alkalmad). Máshoz semmi közöd, foglalkozz a saját cégeddel.
Egyébként, azzal lehet “dicsekedni” amit valaki az életében elért, az nem szégyen. Neked vajon mi a siker, pl.hogy botrány blogot vezetsz. Vagy a rehab gyöngyöcskéid, amiből jó ha párat eltudsz adni, vagy a G. Mirákulum völgye, ahová be sem teszed a lábad (ja, tudjuk ott dolgozni kellene, nem elég a szájad járatni). Gondolom olvashattunk volna már a “nagy és sikeres” céges munka eredményeiről is, ha lenne. De sehol semmi eredménye, látszata a napi “betevő falatokon” kívül. Ugyanott laksz abban a proli, büdi környéken lévő házban, amit anno “fifikával” szereztél (Te írtad ezt) és azóta sem jutottál semmiben előre, nincs semmi minőségi változás körülötted. Tehát mire fel is vagy annyira
büszke, mi alapján minősítesz másokat? jó lenne ha megmagyaráznád, végre be is bizonyítanád a nagy sikereid. Egy nulla, rosszindulatú, szerencsétlen, beteg ember vagy, aki egy blog felületen éli ki magát, mert másra az életében semmire, segítség nélkül nem képes. Ennyi az általam ismert tények alapján a véleményem.

dr.ahalan 2019.11.24. 23:58:14

@dr.ahalan: Egyébként EL TUDSZ ADNI! Külön írandó. A botrányblog viszont egybe... El tudsz. Külön. És még sorolhatnám! Sírd vissza valamelyik tanácsadódat, bérbloggeredet, mert kezdesz siralmasnak lenni az analfabetizmusoddal. :)))
És figyi! Észrevetted? Mindenki leszarja a véleményedet... Na jó! Mondjuk a migránsok által szájbakakilt Tomó még nem, ő örül, hogy elviseled... :)))
Van egy darab barátod. Az is valami! Detélleg! Olyan, amilyen! Becsüld meg! Mindenkinek érdemei szerint, ugye...:)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.25. 07:50:29

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

ami itt volt tegnap nálunk, ahhoz képest a II. ukrán front pusztítása kórista lányok halk mászkálása!
fél 12-kor még körletrendezés volt.

más:
".... azzal lehet “dicsekedni” amit valaki az életében elért, az nem szégyen."

főleg önerőből.
pl. 6 év kumla
vagy 8 év alatt egy ipari iskola elvégzése ......
vagy 6 év alatt egy orvosi elvégzése, néhány hibaponttal....
satöbbi......

na, ezekkel lehet dicsekedni!:):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.25. 08:48:55

@Kálmán Barna Mikorka: A három L rendet tett a csodafészekben? Megnéztem volna! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.25. 09:09:08

@dr.ahalan: csak a két L, a harmadik még csak háton fexik, és vagy les, vagy üvölt. tegnap az utóbbi volt.:):):):):):):):)
elfogyott:
- minden kaja
- minden gyöngy
- minden eldugott pRüss
- minden türelmem

de, a fradi győzött!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.25. 09:29:17

@Kálmán Barna Mikorka: Három dologban vagyok biztos:
Te nagyon boldog vagy, nagyon büszke vagy, és nagyon elégedett. :)))

dr.ahalan 2019.11.25. 09:36:05

És a nap vicce!

PadreEmeritus
2019.11.25. 05:36
És még sokan vagyunk, akik emlékszünk a gaztetteikre!!!!

Hát persze. Csak úgy tolonganak a kommentelőid és barátaid. :)))) Ja! És feltennéd a fotókat megint, amiket leskelés közben a házunkról lőttél? Csak hogy az igazmondásról beszéljünk... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.25. 13:18:39

"Szildi
2019.11.25. 12:29

Amikor felhívott és azon elmélkedett hogy, szerinte a w ..o. nyirta ki az anyját, mert a gyerekeinek kellett a lakása, úrIsten. hány- de hány ilyen rosszindulatú megjegyzése volt, és mennyi naplóját ilyenek miatt kellett moderálni. Ahogy dühöngött éjszakánként tömény személyeskedéssel arra akit éppen megcélzott. Amikor pedig le lett intve, szólva, hogy. hagyja abba, az üzemeltetést kezdte fenyegetni. Sok mentésem van abból az időszakból. De az ellene indított polgári per nem erről szól, ezek elmúltak, csak a jelleméhez adalékok."
"....különösebben rég nem érdekelnek. Éppen mással vagyok elfoglalva, termékeny időszak van nálunk, kicsit sok munkával, de olyan aminek értelme is van, sőt kimondottan siker...."
(Szildi
2019.11.22. 22:07)

"Szildi
2019.11.25. 12:19

Majd ha betölti a 60-65 évét, – ha egyáltalán megéli- abban a benzingőzős “ elit “ kórnyzetében, az állandó bagózással fűszerezett car életében, majd akkor nyivákoljon. De ha ő nem adott volna ki konkrét infókat másokról az általa látott dolgokról, akkor talán jogosan sivalkodhatna, de ez nem igy volt. Kevés neki az infója, ezért azt hiszi , hogyha ő hazudik akkor más is. Nekem bizony van az általa emlitett helyeken és nem is egy. De nem célszerű itt leirni, hogy hány és hol , mert még rögtön agyhúgykövet kapna az összes lajkolóival egyetemben. Inkább megkímélem őket. Elég ha azok képben vannak, akiknek a bizalmát élvezem, ők tudják hogy nem hazudok. Céges ügyekben pedig egy ilyen mezei senkinek nincs jogában faggatolózni, mert annak megvan a helye ahol ez jogszerűen történik. De ehhez nekem egyébként sincs semmi közöm, nem erről szól a fáma. Ha nem fogja fel,, hogy miről, az legyen az ő baja, ettől még felelnie kell és bizonyítani a rágalom hadjáratát. Ennyire egyszerű minden."
""....különösebben rég nem érdekelnek. Éppen mással vagyok elfoglalva, termékeny időszak van nálunk, kicsit sok munkával, de olyan aminek értelme is van, sőt kimondottan siker...."
(Szildi
2019.11.22. 22:07)"

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.25. 13:23:37

az MTA és a Pisai Nyelvészettudományi Mediterrán Intézet ajánlásával és engedélyével kihirdetem a 2019-es év új magyar szavát, annak megalkotóját és nyertesét:

özvegy dr.sásdi gyuláné dr.:

" faggatolózni....."

nyereménye: 3 csomag XXl libresse felnőtt pelenka.
hogy legyen mibe beeriszteni a jellót, ha visszaolvassa a nyertes az új agypárlatát!!!
további hosszú, sikeres, tartalmas életet kívánok és még több ezer új szót:):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.25. 13:24:27

De ehhez nekem egyébként sincs semmi közöm, nem erről szól a fáma. Ha nem fogja fel,, hogy miről, az legyen az ő baja.........:):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2019.11.25. 13:28:46

@Kálmán Barna Mikorka: Én eddig csak a "puhatolózást" ismertem, amit viszont nagyon nem szeretek. :)))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.25. 13:42:05

@Vezek Elek: velem te ne keménykedj, jóóóó?????:):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.25. 13:44:21

@Kálmán Barna Mikorka: Atyavilág! Már megint dől belőle a tömény mocsok hazugság. Mentolmámor! :)))
Szegényke! :)))

Vezek Elek 2019.11.25. 13:45:29

@Kálmán Barna Mikorka: Nem is akartam, az a te dolgod! :))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.25. 13:54:12

@dr.ahalan: nagyon gorombán kortyol már kora reggel óta!!! a csicskája sem nyugszik, amíg rá nem fektetem a térgyemre, és felnőtt ember módjára elnadrágolom!!!

@Vezek Elek: várom már a november végi fagyokat,mert akkor megfagy, és márciusig kitart:):):):):):):) ( karira meg kérek hegyesorrú bugyikat!!)

:):):):)

Vezek Elek 2019.11.25. 14:06:00

@Kálmán Barna Mikorka: Most már értem, miért nem mész a téli időszakban sehova... Elég vicces lehecc hegyesorrú bugyiban .))))))

dr.ahalan 2019.11.25. 22:36:16

Hűűű, és még mindig tolja! Harmadik napja! Értelme már nemigen van a mondatoknak, de ne legyünk nagyigényűek:

Szildi
2019.11.25. 21:55
Remélem betudják bizonyítani polgári névhez kötött (nagy adatvédelmi baki )egy Nick név alapján a híresztelést, vagy egyszerűen magukból kiindulva állítanak bármit. Ugye, orvosi véleményt is fogunk kérni, ami alapján is várjuk majd az általuk híresztelt tények alátámasztását. (alkoholizálás, pelenka stb )

Amennyi mocsok, szemét hazugságot, kivagyi bunkóságot megengedett magának... Hát nem semmi! :)

Kedvet is kaptam egy nagyobb lélegzetvételű képzelt riporthoz. :)))

Az mindig remek szórakozás! :)))

Általuk híresztelt TÉNYEK! Vagy négyszer elolvastam. :)))) Nagyon röhög az Aha! :)))

dr.ahalan 2019.11.25. 23:55:12

És már csak kis pitlák polgári per? Már nem bűnügy igazat szólni? Hova tűntek a nyomozók, a közjegyzők, az ügyészek? Már nem is magánvádas? Ennyit tudott elintézni a sztárügyvéd? Már nem beszélgetsz a bírókkal? Nem beszéltétek meg a böribüntetést mégse? És mi van a zárt tárgyalással, ahol csak neked megküldték a végzést, és ítéletet is? Na azzal meg mifene van? Hány éve is rohangászol feljelentésekkel? Vagy hány évtizede?
Az október 2.-án közzétett hazug szemétséged okán meredeken írhatom... Bűnöző vagy. Kredittolvaj. Csaló. Zaklató. Perverz kukkoló. És trotty! :)))
Mellesleg hol van a hat évi kreditpénzem? És Horrorkát miért is tiltottad ki? És beszéljük már meg! Mi is van azzal a török hackerrel? Hol áll az ügy? Sok-sok ezer ember adata, magánlevelezése telefonszáma, fotója... És miért is leskeltél és mutogattál mindenkinek a tudtuk nélkül meztelen, kamszexelő fiatalokat? :)))
Igazság szerint mindenki leszarja a kivagyiságodat, soha nem volt rád kíváncsi senki. Feldughatod a képzelt, és valós vagyonodat egyaránt. :)))
Egy háromfogásos ebédet nem tudsz végigenni érte... Ugye?
Szóval menjünk a bíró elé... Kissé döcögős az utad, de majd a kellő időben rásegítek. :)))
És sikeres trottyot kívánok! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.26. 08:58:54

"Szildi
2019.11.26. 08:00

Neked 6 évi kredited,? Ha akartál volna se tudtál volna ennyi kreditet venni. Egy beteg agyu, képzelgős senki vagy akinek rég a pszichátrián lenne a helye. Az ügyvéd, biróság , pedig végzi a dolgát, sokkal komolyabb ügyekre éveket kell várni. De légy nyugodt, megkapod ami jár, és lesz alkalmad mindent bizonyitani. Nem fogok ide kitenni minden infót, gyöngyözzél csak kedvedre és gyártsd az újabb rágalmaid, ami már se nem oszt se nem szoroz. Ha nem vagy kiváncsi arra ami itt irva van, akkor minek olvasod, minek üzengetsz , másolod a blogodban ami itt megjelenik. Keress magadnak más témát, de nem tudsz, mert annyira nihil kórülótted minden, ennyire már mindenki ismer."

piciny kitérő, újabb agypárlat: " kórülótted" :):):):):):):)

visszakanyarodva: tőlem bizonyíthatóan (!!!) több mint 3300 kreditet nyúlt le a bőrkerág!!!!

tényleg " pszichátrián (sic!) lenne a helye."

:):):):):):):):)

"....különösebben rég nem érdekelnek. Éppen mással vagyok elfoglalva, termékeny időszak van nálunk, kicsit sok munkával, de olyan aminek értelme is van, sőt kimondottan siker...."
(Szildi
2019.11.22. 22:07)"
:):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.26. 08:59:56

@Kálmán Barna Mikorka:

" faggatolózni.....":):):):):):):):):):):)
ISNO COMMENT!:):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.26. 09:01:49

A MÁSIK AGYONISKOLÁZOTT:

" Muhammed próféta" :):):):):):):):):):):):):):):):)

ÁLLÍTOM EGYRE BIZTOSABBAN, KETTEJÜKNEK ÖSSZESEN INCS MEG A NYóóóc!!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.26. 09:36:10

@Kálmán Barna Mikorka: Erős kihívásokkal küzdenek értelmileg, ezt leszögezhetjük! Na de mégis... KÓRÜLÓTTED? Észre se veszi, nincs is igénye a javításra. Mentolzöld állapotban van biztosan... Viszont megengedte, én gyöngyözhetek kedvemre. Nagy szó! :)))) Azt hittem eddig, hogy az üveggyöngyöt tiltja a szent szabályzat. :)))
Márpedig a szabályzatot BE KELL TARTANI! Az egész világon mindenkinek! Punktum! :))))
Különben el lesz kapva a grabancunk! Hihihi. Bye-bye... ISNO COMMENT! :)))

Vezek Elek 2019.11.26. 13:09:45

Szerintem meg inkább hallgassatok Retró rádiót!!!! :))))))

Voltam 2019.11.26. 17:06:43

:)

Most mi baja van a fogatlan, törpének is méreten aluli, kopasz bozgornak?
Fél, hogy ha a homoszexualitás gyógyítható lesz, akkor neki kényszerkezelésre kell mennie? :D :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.26. 18:42:12

"Szildi
2019.11.26. 18:28

analfabéták, tudhatnád"

- írja az elöl hátul, önerőből , saját jogon jól megdoktorált éttermi fogyatékos!!

" faggatolózni....."

" kórülótted"

" Hihihi."

ISNO COMMENT!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):)

kedvence a retro rádió, mert tele van rotty & rollal!!!:):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.26. 18:44:00

@Voltam:
az a legnagyobb baja, hogy a kumlai irányított szabadidős tevékenysége óta kiesik belőle a szar!!!!

viszont foga nincs...........a szájzár is elkerüli!!!:):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.26. 19:12:37

"Szildi
2019.11.26. 18:20

Eü analfabétákkal nem vitatkozom, a túlélésem a bizonyíték. De még nem tudhatja egyik sem milyen sorsuk lehet, főleg ha ennyit idegeskednek mint én. Éjszakákon keresztül stresszeltem magam a hozzájuk hasonló pszichikai esetek miatt (sajnos nem ismertem proli alja világot előtte). Ez nyilván az én bajom, de legalább soha nem leszek olyan malacképű, elhízott , undorító jelenség, ami éppen rájuk mondható. Látott egy moderáló felületet, hű de nagy dolog, mert valamit mutatni kellett már neki, hogy békén hagyjon. Semmi más témája nem volt csak a free, mint most is (ennél jobban bizonyítani sem lehetne), ilyen az “örök” rajongó, átment zaklatóba, igazából az agyára ment a free. Valamit nagyon jól csinálhattunk, hát, ez az igazság."

"....... mert valamit mutatni kellett már neki......."

ja, persze, csakis így történhetett.........
gondolom nekiállt "" faggatolózni....."

:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.26. 19:35:56

@Kálmán Barna Mikorka:
Szentséges gatyapite! Még mindig szórja az okádék hazugságait? Kitartó egy némber! :)))
Persze hogy a free volt a közös témánk, mi lehetett volna más? Tolsztoj? Vagy a kortárs művészetek? Olyan műveletlen és buta, hogy az már vicc! :))))

És nagyon untuk a hencegését, meg a rongyrázását. :(

Vezek Elek 2019.11.26. 19:36:14

@Kálmán Barna Mikorka: Húúú, ez nagyon szép volt!!! Nem is kérdés, hogy melyik segédje irta! :)))) Ennyire nem lehetnek átlátszóak! Vagy mégis? :)))))))))

dr.ahalan 2019.11.26. 19:38:12

@Vezek Elek: De. Ennyire átlátszóak és primitívek! Egyértelműen látszik, mikor melyik idomítója bértollnokol! :))

Vezek Elek 2019.11.26. 19:42:58

@dr.ahalan: A stilus maga az ember .... és ez nagyon igaz! :))))

dr.ahalan 2019.11.26. 20:01:35

@Vezek Elek: Igaz bizony! Egyben hasonlítanak egymásra. Egyiknek sincs humora. :)))

dr.ahalan 2019.11.26. 21:59:36

Ez mennyire jellemző rá! Kiokádja magából a vérgenya mocskolódásokat, aztán az éj leple alatt átírja tündibündire... Pfujj! :(

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.27. 05:34:28

első!:)
ZSETEM és ANALFABÉTIZMUS!!

csak a tegnap hordaléka a tanult, szanaszét doktorált, puzzlearcú bőregér "tollából":

pszichátrián
bizonyitani.
irva
nevetségeségére
menü sor
alapon aljas ember,

" Tényleg hi-hi, meg bruhaha ":):):):):):):):):):)

hülyének születtél, hülye is vagy, és arra a kis időre még hülye is maradsz!!!:):):):):)
a csicskád is megmondta a frankót:

"PadreEmeritus
2019.11.26. 23:36

Azért írni tudnak, de hát egy elmeháborodott is tud!!!:))))))))))))))"

jól látszik! messziről is!!!
:):):):):):):):)

Voltam 2019.11.27. 07:41:53

@Kálmán Barna Mikorka:

Ez nagyon tetszik: "alapon aljas ember". :D :D :D

Valószínűleg kőműves lehet az illető, aki felment az alapra, hogy elkezdje a munkát, és ott "üstüvént" aljas lett. :D :D :D

"Teteje felhő, mocsok az alja, az se kóstolja, aki kavarja." (József Attila)

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.27. 07:56:54

@Voltam: szerintem azért lett üstövént aljas, mert a beruházó nem biztosította a házépítés 3 legfontosabb kellékéből, legalább az egyiket.
mert a 3 legfontosabb kellék a házépítésnél:

kőműves
kőbányai

:):)

dr.ahalan 2019.11.27. 08:17:07

@Voltam: Megőrültél? József Attilát idézel? Nem szabad! Benne van a szabályzatban, csak Wass Albert az elfogadható! Be kell tartani! Még egy alapon ember naplójában is! A Marson is! Most majd megyek miattad a böribe, mert lesz polgári per, ügyésszel, közjegyzővel, párolt káposztával, szatén szalvétával. Ha nem tudjuk majd bemutatni a Churchill tányérokat, akkor aztán kilőnek a Holdra. Mert prolik vagyunk! Hányszor leírta a saját jogán doktor Sakál! Nem tanulsz te semmiből... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.27. 08:24:09

@dr.ahalan: csak te vagy a proli!!!!!! én analfabéta vagyok!!!
jegyezd meg.

dr.ahalan 2019.11.27. 08:35:14

@Kálmán Barna Mikorka: Bocsánat, ezt nem tudtam. Akkor csak én vagyok proli, cigány, zsidó, és még politizálok is... Biztosan megyek a böribe! Zárt tárgyalás volt, és CSAKIS neki küldtek végzést, meg ítéletet. Értem. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.27. 08:58:50

@dr.ahalan: na, ezt most pont jól látod!!:):):):):):):)

Voltam 2019.11.27. 09:31:25

@dr.ahalan:

" Akkor csak én vagyok proli, cigány, zsidó, és még politizálok is.."

És a "curva"-val mi van? Itt már senki sem az?
Akkor már nem is érdemes idejárni. :D :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.27. 09:32:33

@Voltam: kibuggyantam:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.27. 09:50:58

@Voltam: Jajjjjj! Tényleg! Curva és curafi! Ezt mindig elfelejtem! Pedig meg van mondva ez is! És a grabancunk is el lesz kapva! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.27. 10:43:05

"adreEmeritus
2019.11.27. 10:35

Hát bizony nagy keserűség kíséri végig az életét a Pestre disszidált tanyasi némbernek!!!:)))) Nehéz lehetett anyai szeretet és gondoskodás nélkül felnőni. Gyerekszoba sem volt, csak az istállóban volt egy elkerített rész, ahol a tehén volt a radiátor, apja
kitömött zoknija volt a Barbie babája!!!:))))))) Mindez a sivárság tükröződik most vissza a szennyes lelkéből.

Az anya, vagy a mama szót úgy rühelli, mint ördög a tömjént és vámpír a szentelt vizet, de sajnálni mégsem tudom, csak
megvetem, emberszámba sem veszem!!! Piha!!!!"

bezzeg a kis sallai gyerek,aki budai elit gimnáziumba járt, a szülei elhalmozták szeretetükkel, jó dolga volt.......disszidált, fegyvert fogott idős, öreg emberekre, lövöldözött, megfektette őket, majd lesétált a metróba...........
és mint tudjuk 6 év kumla, farpofa feszítés ( egy idő után már önszántából) fogait elhagyta, hogy szopás közben csak a felfelé néző , örömtől csillogó szemeit dicsérje a néger vagy arab fasz tulajdonosa:):):):):):)
később lányát egy arab migráns nyakába varrta, hálából a gyerekei, volt asszonya hazáig zavarta.
nem volt stresszes az élete, nem ezért lett impotens, számkivetett.
"......de sajnálni mégsem tudom, csak
megvetem, emberszámba sem veszem!!!"

dr.ahalan 2019.11.27. 10:51:42

@Kálmán Barna Mikorka: Imádom ahogy rágják a témát, mint Floki a lábtörlőt! :))) Istálló meg tehén! Behalok! :))))
Emberszám! :))))))
A mélynövésű bozgor, akit nehezen lehet embernek nézni. Engem Muppet-figurára emlékeztet. :)))

Voltam 2019.11.27. 10:55:17

@Kálmán Barna Mikorka:

" Piha!!!!" Ezt írja a kumlatóni?? Na ne már! :D :D :D

Persze tudjuk, hogy a rettenetes farpofájú, hordóbokájú, ellenben csöcsetlen és dugatlan valagszáj nincs jelen, így egészen biztosan nem ő írta kumlatóni nevében. :D :D :D

:)

Voltam 2019.11.27. 10:57:51

@dr.ahalan:

"És a grabancunk is el lesz kapva! :))) "

Bevallom, én a "curva"-knak nem a grabancát szeretném elkapni, hanem valami egészen másodat markolnám meg ;) , ha mégis felvállalnád ezt a jelzőt. :D :D

:)

dr.ahalan 2019.11.27. 11:02:40

@Voltam: Nagyon aktív, úgy látszik megint feleslegesen pityergett, és hiába akasztgatta a kilincsre az ajándékait. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.27. 18:23:39

"Szildi
2019.11.27. 17:17

De mennyire, a gyomor csak egy tárolószerv, a felszívódás a vékonybélben van, és ha ez jól működik akkor semmi gond, csak a mennyiségre kell figyelni.. Bár ennyire nem egyszerű, mert vannak enzim hiányok stb, amit pótolni kell, aki kicsit is jártas az eü és anatómiában, annak ezt nem kell magyarázni. Az un. “gyomor szűkítő” műtétek is ezen az elven működnek. Én soha nem voltam olyan debella, mint a két drusza, szégyelltem is volna emberek közé menni olyan gusztustalan megjelenéssel. Az ilyenek kimondottan védekezésből gúnyolnak másokat, önigazolásként, de ez legyen a saját problémájuk. A lényeg, hogy én nagyon is jól élek , a kissé korlátozott táplálkozási lehetőségekkel, és főleg egészségesen és még glutén diétát sem kell tartanom.. (az pedig nagyon rossz, tudom, mert egyik barinőmnél látom milyen ízetlen, nehézkes a mindennapi élete, plusz nagyon drága is minden)."

:):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.27. 18:36:03

@Kálmán Barna Mikorka: Istenem! Már negyedik napja magyarázkodik, hazudozik, fröcsög, és most ez a bugyuta, szánalmas magyarázkodás... Milyen egyszerű népek ezek, komolyan! A gyöngyéletűek! :)))

Mondjuk a gluténmentes magyar kaja valóban car, a cseh meg az olasz jó, de drága. Nekem szerencsére belefér. :)))
Egyébként se kell folyton zsíros kenyeret zabálni.

Mellesleg meg lehet nézni az elmúlt négy napot, kik azok akik zaklatók, becsületsértők, halottgyalázók... ugye... És ez így megy évek óta. Provokál, mocskolódik, szórja a hazug rágalmait, aztán még ő fenyeget bíróval. A net legalja, én mondom! :)))

Aszalt bőregér kis pálcika lábbal, apró egérszemekkel. Rém szexi! :)))

Voltam 2019.11.27. 19:10:36

:)

Csak megjegyzem, hogy ízetlen a tréfa. Az étel az íztelen. :) :)
Persze, akinek rossz a vallása. Akarom mondani a hallása, az könnyen "megdől", mint a közvagina a parkgondozó ínségmunkásoknak. :D :D :D

:)

Vezek Elek 2019.11.27. 19:28:24

Hjjja... na, akkor legyünk körültekintőek, mielőtt kritizálunk....
"Én soha nem voltam olyan debella, mint a két drusza, szégyelltem is volna emberek közé menni olyan gusztustalan megjelenéssel."
1/Nem látott engem soha a vq, ... ergo fogalma sincs, hogy hogy nézek ki.
2/ Kinek, mi a debella??? hogy van melle, vagy van formája és nem úgy néz ki mint egy mosogatórongy?
3/ szégyellni??? hát olvasva a vq agymenéseit, bizony-bizony szégyellném magamat a helyében vastagon!!!!
4/ emberek közé menni??? Nyugi, én nap, mint nap vagyok emberek között, és nagyon jók a statisztikáim! Nem fogok itt, most neked dicsekedni, de ha a nálam jópár évvel fiatalabb kapcsolatomra gondolok, mosolygok rajtad! ... de akár ki is röhöghetnélek! :)))
Szóval visszább az agarakkal, te sehol se vagy hozzám képest!!!! Igyál még egyet , és széditsd azt, aki elhiszi akár egyetlen szavadat!

Vezek Elek 2019.11.27. 19:29:45

@Voltam: Ne strapáld magadat! Úgysem érti! Leragadt az unokám értelmi szintje alatt! :))))

Voltam 2019.11.27. 19:43:49

@Vezek Elek:

Hát már megint itt tartunk, hogy ne strapáljam magam? :D

Dicsekszel a melleiddel, aztán meg lehűtesz azzal, hogy ne strapáljam magam? Nem szép dolog ez, én mondom néked, szívem szerelmetes debellája. <3 :)

:)

dr.ahalan 2019.11.27. 19:49:08

@Vezek Elek: Debella pont én se vagyok, és szóról szóra ugyanezt mondhatom el, amit te. Ő az, aki a lábunk nyomába se... :))) A lepusztult cége, a sikertelen honlapja, a vénséges kanja... És ehhez műveletlen, mint egy plüssmajom. Ugyan már! :)))
Gondolod van még egyetlen ember, aki hisz neki? Hát nincs. :)))
Egy szava se igaz. :)))

Vezek Elek 2019.11.27. 20:19:01

@dr.ahalan: Drága druszám! Engem ez a senkiházi megszólitott.... kénytelen-kelletlen voltam válaszolni a szavaira. Engem ez, meg a hasonló senki emberek soha nem érdekeltek. Nekem ezek nem osztanak, nem szoroznak az életemben. Jókat röhögök rajtuk, addig, mig szórakoztatnak, utána simán átlépek rajtuk.... pont úgy, ahogy a túloldalon lévő 3 senkin. Arra nem érdemesek, hogy az arcizmaimat megmozditsam miattuk. Szánalmasak, sajnálatra méltóak, arra meg nincs mimika. Max. hogy felemelem a középső ujjamat nekik.... ezt érdemlik. :))))

Vezek Elek 2019.11.27. 20:20:21

@Voltam: Nyugi! Mi még találkozhatunk a cellában!... Nincs kizárva, hogy összekeveredjünk! :))))

Voltam 2019.11.27. 20:48:18

@Vezek Elek:

A cellában csak a szegény, szerencsétlen, szánni való nénike álmaiban találkozhatunk, mert a valóságban ebből már soha az életben nem lesz semmi. :D :D
Én pedig az álmok, főleg a vénasszonyok álmai, helyett sokkal jobban szeretem a kézzel fogható dolgokat. Pláne, a két kézzel foghatókat ;) , és főleg, ha én fogom őket. ;)

Tehát, ha csak a cella az alternatíva, akkor mégiscsak kizárt. :(

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.28. 07:05:14

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!

"PadreEmeritus
2019.11.28. 06:33

Anyám, add el a házat és mosogass!! Ekkorát nem röhögtem életemben, a szembe szomszédok is mind felébredtek, visítottam,
csapkodtam a térdemet és pörögtem a hátamon, mint egy teknősbéka!!:))))))))))))))Wahahahahahahahahahahahahaha

Idézek: Vezek Elek 2019.11.27. 19:28:24 “1/Nem látott engem soha a vq, … ergo fogalma sincs, hogy hogy nézek ki.” De B+ én
sajnos tudom, hogy nézel ki és az idő múlása sem volt az előnyödre!!!:)))))))))) Egy kép többet mond 1000 szónál!!!!:-)))))))

Idézek: dr.ahalan 2019.11.27. 19:49:08
” Debella pont én se vagyok, és szóról szóra ugyanezt mondhatom el, amit te.” Na itt már hangosan hahotáztam!!! Nálad is érvényes az, hogy egy kép többet mond 1000 szónál!!! Tudod melyik képre gondolok!!!!:-)))))))))))))) Arra ahol slamposan,
mint egy téglagyári proli állsz és “biznicelsz” valami jöttmenttel!!!:)))))))))))))))

Ti már régen elértétek a vágósúlyt zsírdisznók!!!:))))))))Bruhahahahahahahahahaha Cseréljétek ki a tükröket otthon!!!!"

Vezek Elek 2019.11.28. 07:41:01

@Kálmán Barna Mikorka: Sajnos én is tudom, hogy néz ki!! Bár ne tudnám! És bizony-bizony egy kép többet mond 1000 szónál.... ha csak a korábbi blogos profil képedre gondolok kedves Mikorka, amit miattam vettél le, mert megfenyegettelek, hogy soha többé nem lépek ide be, ha hányingerrel kell küzdenem minden alkalommal. mikor meglátom a fogatlan, lángosképű végbélnyúlványt. :)))))) Hát bizony nagy öngólt rúgott szerencsétlen gyagyás már megint! :)))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.28. 08:04:04

a ZEMTÉI gyorshíre:

ma hajnalban 02.30-kor a TEK -esek rárúgták kálmánra az ajtót, kálmánt négyen legyűrték, bilincsbe verték és elszállították az aradi utcai rendőrfőkapitányságra!!
és mindezt azért, mert " A nyomozónak fotó alapján kellett azonosítanom őket, hát mit is mondjak, mindegyik egy “szörnyElla” malacképű és bizony nagy darab (bár, igaz van akit csak face-s fotó alapján ismerek)"

kérek minden ismerőst, szimpatizánst, vonuljunk aa rendőrség elé, és zajongva követeljünk szabadságot kálmánkának!!!

dr.ahalan 2019.11.28. 08:34:54

Ennyi a támadási felület? Egy átméretezett, agyonemlegetett Google fotó? Meg a drusza bedöccent tévedésből egyszer egy buliba? Tényleg? És egy bozgor hazaáruló bűnöző, akit köztudottan beteggé aláztak az arab migránsok a svéd börtönévek alatt... szóval ez a nincstelen, tudatlan, mélynövésű, fogatlan senki... egyszer látta? Hát ezzel aztán tényleg büszkélkedhetnek! :))))
De vajon a dominái miért nem hajlandóak vele egy levegőt szívni, ugye... :))) Szarjankó. ::)))
A kredittolvaj csaló vén bárisnya lenullázta a web-oldalát, az egész vállalkozását, és belereccsent. Hiába nyinyog, meg írnak kivagyi, bugris, hazug gyöngyéletet neki a bérbloggerei, a bűnei és sikertelenségei adottak, és én továbbra is nagy élvezettel teszem szóvá őket élete végéig. :)))
Nekem ez a lényeg, a többi meg kuka. Közröhej. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.28. 08:49:53

..és akkor most már illene eldönteni, hogy ki is az analfabéta??????
lássuk a ma reggeli dr. pelenkás bőregér disszertációját:
"Szildi
2019.11.28. 08:36

Addig-addig fantáziálnak, amíg bevonzák amiről folyton írogatnak,. De csak vergődjenek, mi pedig jól szórakozunk rajtuk.
Több szót nem érdemelnek, hiszen elég ha valahol megjelennek, a tények, azok tények."

"..bevonzák..." :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
" a tények, azok tények.":):):):):):):):)

nem az a bajom vele hogy egészségileg nincs rendben, elmondása alapján fél gyomra van.
ez sajnálatos, de 74 éves korban nem ritka.
a nagyobb baj, hogy fél esze van...............vagy agyatlan:):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.28. 08:53:00

@dr.ahalan: nemccsak az arabok, emlékezz, megírta arkan kapitányt is meglovagolta priccsen!!!:):):):):):) és akkor még a fekete afrikaiakról nem is beszéltem,akik szintén részt vettek az ánusza tágításában:):):):)
évek óta impotens, kiesik a szar belőle!!!!
karácsonyra vegyünk neki análdugót!!!!!!:):):):):):):):)
azt a VIM-es doboz méretűt, azt élvezi:):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.28. 08:59:32

@Kálmán Barna Mikorka: Az alapvető ok egyszerű. Azért van ez az irigy, dühödt tombolás odaát, azért futott az agyukra a virtualitás, mert mi élünk nemi életet, méghozzá 3D-ben, ők meg... ugye... :))) Szerintem ez egyértelmű. :)))
A bottal se piszkáltak, akik ezért egy egész híroldalt képesek működtetni. :))))
Nem szeretnék erre a szintre lesüllyedni, detélleg! :)))

dr.ahalan 2019.11.28. 09:04:08

@Kálmán Barna Mikorka: A cellában bebüdösödött izé anális és orális megaláztatásairól, és lelki tripperéről nem szeretnék értekezni, ha nem baj. Finnyás az Aha, bocsi! :))))
Piha! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.28. 10:12:43

a tartalmas életet élő, aki nem olvas minket, mert egyszerűen nincs rá ideje, aki emiatt csak faggatolózik (sic!) újabb kibővített bejegyzéssel örvendeztetett meg minket.
( valszeg nincs már elég tárheJ, így kénytelen hozzáírni az előzőhöz)

"Szildi
2019.11.28. 08:36

Addig-addig fantáziálnak, amíg bevonzzák, amiről folyton írogatnak,. De csak vergődjenek, mi pedig jól szórakozunk rajtuk.
Több szót nem érdemelnek, hiszen elég ha valahol megjelennek, a tények, azok tények.
A BDSM tudósító, akinek más élete nincs, hát abszolút nem irigylem, sőt megvetem az ilyen, de nem írom le, hogyan nevezhető, mert még megsérteném. Egy húron pendülnek, mint
egy bizonyos réteg, nekik az a fontos, nekem más.. Majd ha ők is megérik azt a kort, amit emlegetnek, remélem hasonló élményekkel dicsekedhetnek, mert ez is egy primitívség valakinek a korával szemétkedni, összehasonlítva saját magával, ezzel kérkedni,, ugye, abszolút jellem kell hozzá.
Valahogy már nincsenek formában, minden szavuk hiteltelen.."

bevonzzák, javítva:):):):):):)
évek óta mondom a pelenkás csirkefogónak, egy szavába kerül, korrepetálom, együtt befejezzük a hetediket!!!
és ha a nyolcat is megugorja, lehet tán még jogsija is:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.28. 13:23:42

@Kálmán Barna Mikorka: Ő beszél jellemről? Na majd este megörvendeztetem egy kis visszarévedéssel a jellemét illetően. :)))
És tényleg nem foglalkozik velünk, áááá, nem.
Csak kb egy lexikonnyi kötetet lehetne megtölteni a sok mocskolódással, amit a netre okádott. :)))
A gyöngyéletű! Hát persze! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.28. 13:46:59

@dr.ahalan: jelleme hasonlatos lehet a vazsmegyei közpináéhoz, ezért is találtak egymásra.
szégyen mindkettő. a seggnyaló és a seggnyalató/eltűrő is!!
más:
voltam a madaras teszkóban, de nem volt análdugó , ekkora "svéd" méretben, csak 2-5 literes termoszdugó, az a csavaros.
megvegyem???
lemértem 12 centi az átmérője, a szart megtartja, és hátpózos mihályunk sem fér az áhított aranyérhez!!!:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.11.28. 14:22:55

@Kálmán Barna Mikorka: Csak kicsikarod az ember lányából a könnyeket, most komolyan! Itt ülök, és nagyon vigyorgok... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.11.28. 17:45:01

"PadreEmeritus
2019.11.28. 14:06

A korrektség és a becsület megköveteli, hogy írjak még egy esszét!!!

Kezdem is egy idézettel: A fikafos írja, “Meg a drusza bedöccent tévedésből egyszer egy buliba? Tényleg?” NEM B+ nem véletlen ő kérlelte a Maryt, hogy hagy menjen el a buliba, mert nincs hova mennie szilveszterkor!!! Így korrekt!!! EZT sokan tudták, nem csak én!!!
A vendégszeretetet azzal köszönte meg, hogy állat módjára bebaszott és megcsinálta a cirkuszt, ami után a Mary össze is veszett vele!!!! Ez is tény, ami makacs dolog detélleg!!!:)))))))))) AZ is tény, hogy rám volt ragadva, mint atommag a neutronra,
csak én lefejtettem, mint egy gentleman. Utána kezdett más áldozat után hajtani, én nem sokkal éjfél után le is léptem!!!
Ugye milyen szar, hogy ilyen jó a memóriám????:)))))))))
A Mary is és mi is levontuk rólad a konzekvenciát diplomás SZOPtikuss!!!:):):):):):):):)"

erős az antré!!
korrektségről, becsületről ír a büntetett előéletű börtöntöltelék, aki elmondása szerint bankot rabolt, majd feldobta a cimboráit.

eléggé ismerem a druszát ahhoz, hogy elképzeljem, szilveszterkor a nyolcadik kerületben veri a cigányasszony ajtaját, engedje be,mert nincs hol buliznia, és amúgy meg hallotta, itt van a bozgor fogatlan, pápaszemes fütyijű törpe. életszerű:):):):):):):):):):):)
és hogy bebaszott?? na és? előfordul. szilveszterkor gyakrabban......
és még nem láttam tőle kocsmai fotókat,ahogy pózol a pultnál megbicsaklott nyakkal, protkóa söröskorsóban.....
ez is tény.

és milyen igaz: egy kép többet mond 1000 szónál.....
megest öngólba kényszerítette a csapatát:):):):):):):):):)

Vezek Elek 2019.11.28. 19:14:02

@Kálmán Barna Mikorka: Délelőtt elkezdem válaszolni Ahának a "Meg a drusza bedöccent tévedésből egyszer egy buliba?" mondatára, (hogy nem én döccentem, hanem a gyagyás) de két sor után kitöröltem, mert úgy gondoltam, különb vagyok én annál, hogy egy ilyen análhuszárral foglalkozzak. De megint én vagyok a téma a három grácia egyikénél, igy hát reagálok rá.
A memóriája kb. olyan, mint a segge, semmi nem marad meg benne. :))) Az ominózus szilvesztert ketten szerveztük a házigazdával, akivel annak idején nagyon jó kapcsolatot ápoltunk. Ha nem is minden héten, de minden második héten együtt voltunk, strandoltunk, kirándultunk, jöttünk-mentünk. Hol ő nálam, hol én nála töltöttük a hétvégénket. A gyagyás sehol nem volt, igaz szóba került néha, de csak abban a vonatkozásban, hogy mennyire utálom és ha ő bárhol megjelent volna, én nem megyek oda. Csak és kizárólag a házigazda kérése miatt mentem el arra a szilveszterre. Annyira voltam rágerjedve az összes pasira, hogy én a sajátommal voltam ott :)))), akivel a buli után ott is aludtunk és másnap ott folytattuk a bulit, ahol abbahagytuk. Ezt publikáltuk is az akkori free falon. Ahogy megjelent a gyagyás, a házigazdával és még pár emberrel ott is hagytuk, elmentünk egy másik freesért, aki akkor még dolgozott. Szóval nagyon várta mindenki a sittest, akit a társaság nagy része le sem szart, otthagyott mint egy büdös zoknit a sarokban. :))) Valóban hamar távozott, pont a mellőzöttsége miatt. Több fényképem is van arról a buliról, és mindig csak egyedül ácsorgott valahol, vagy bóbiskolt egy fotelban. A piázásról meg csak annyit, hogy többet ivott, mint bármelyikünk, pedig állítólag autóval volt. De mint köztudott, ez nála nem akadály... svéd papírokkal rendelkezik, meg sem áll a rendőrnek. Többször hangoztatta, hogy nincs magyar bejelentett lakcime, meg sem találnák a svéd rendszámú autó tulajdonosát. Szóval lehet itt hazudgálni, de felesleges... emlékszem én is sok mindenre a fentieken kívül is. Egy nagy kupac szar, és ennyi!!! Lehet ezt is cáfolni, mindenki el tudja dönteni, melyik verziót hiszi el. :))))

dr.ahalan 2019.11.28. 19:27:06

@Vezek Elek: Szerintem ez nem kérdés. Tényleg nehéz elképzelni az ő verzióját, és hát ugye bűzlik a története erősen. :)))

Vezek Elek 2019.11.28. 19:45:00

@dr.ahalan: Bűzlik, mint ő maga... a száján is szar folyik. :)))

dr.ahalan 2019.11.28. 20:18:17

@Vezek Elek: Viszont most adtál egy ötletet az írásoddal. :)))
süti beállítások módosítása