dr.ahalan

dr.ahalan

Turistahülyítésekről vidáman

2019. október 28. - dr.ahalan

 

Ez volt a heti kedvenc, a kagylót én szedtem a tengernél, a rózsákat magam formáztam, és én fűztem a gyöngyhímzett gömböket, a medálban pedig igazgyöngy van. Persze csak édesvízi, tenyésztett. :)

Elvitték. :) 

Vidám és eseménydús volt a hétvége, baráti talival, de most ez a hirtelen jött ősz megvisel, azt az undok óraátállítást meg egyszerűen gyűlölöm. Ráadásul egész héten menni kell, megint nem lesz semmi időm az ékszerekre, azt már nem is mondom, mennyi fecni dolgot kell intézni, aminek se értelme, se haszna... Például mehetek megint a bankba, mert nem fogadja be a mobilalkalmazás az utalásokat... :(((

Szóval beszéljünk vidámabb dolgokról, a gyöngyökről az jutott az eszembe, mennyi sok turista-átveréssel találkoztam már a világban. :)))

Egyszer például elkeveredtem Ciprus török oldalára, az önmagában is vicces történet volt... A semmi közepén luxusszálloda, rozoga kisbusz naponta kétszer a városba, egyébként semmi program. De a tenger... Na az gyönyörű volt! :)))

És a parttól nem messze egy zátony, láthatóan elsüllyedt kalózhajó mellette, csillogtak rajta a szétszórt kincsek, láncok, arany tálcák... Naná, hogy a fiatalok ott bukdácsoltak egész nap, dehogy kellett nekik más program. :)))

Mi is próbálkoztunk persze, és remekül szórakoztunk. :))) 

Persze a roncs nagyon mélyen volt, a tenger csalóka. A második nap aztán rájöttünk, a kincsek vándoroltak... Egyik se ott volt, ahol előző nap. :))) Hajnalban profi búvárok felhozták őket, kisuvikszolták, és visszagórták őket a kamu roncsra. :))) 

A másik nagy átverést Tunéziában láttam. Kirándulás, pihenő, ebéd egy kagylótelepnél. Jó sok pénzért a búvár felhozta neked a kagylót, háromból egyben gyöngy is volt... Mindenki tapsolt, örült a másik szerencséjének, volt aki egész vagyont hagyott ott... Be is foglalták neked a gyöngyöt megint egy halom pénzért medálnak. :))) 

Ma már tudom, ugyanilyen olcsó, édesvízi tenyésztett gyöngyök voltak, de mit tudtam akkor még a gyöngyökről... :))) Semmit se. :))) 

Azok a kagylók két percet se voltak a tengerben, gondolom akkor szórták be őket, amikor megállt a busz a parkolóban. :))) 

Hát ez jutott ma az eszembe. Gagyi műanyag, olcsó kínai bóvli. :))) 

Más nincs. Politika, Győr, balhé, New York Times... A magyar egészségügyből elcsalt milliárdok, rettenetes kórházi állapotok Magyarországon, a pénz helyette a focira megy... Cáfolat, kormánypárttól... Merasoros... Meghazugság :))) 

Najóóóóóvan! Akkor szívből kívánom mindenkinek, aki ezt elhiszi... Legyen szerencséje megtapasztalni a valós magyar kórházi állapotokat még az idén! :)))

Az is az eszembe jutott, hogy milyen nagy kárára vannak a kormánypártnak az ostoba, ocsmány, hazug szavú, semmi életű, mocskos gondolatú, gyűlölködő emberek... Mint például a sittes, aki még mindig pörög közröhejként a domináival együtt. :))

Kipusztítottak mindenkit maguk körül. Abszolút mindenkit... :))) 

Hát kb. ugyanez történik a szavazókkal is... :)))

Még a leglomhább agyú se akar egy síkon mozogni nácikkal, folyton fekálián rágódó, ostobán okoskodó, semmit nem érő, semmit nem teremtő társadalmi hulladékokkal. 

És mint megtudtam ezen a hétvégén... Sokan, nagyon-nagyon sokan ítélik meg úgy a helyzetet, és ítélik el a free potentátjait, ahogy én. A megválaszolatlan kérdések önmagukért beszéltek, a részeg ellenhadova szintén, a hazugságok, a jogilag bűzlő fenyegetések... Koccintottunk rá. :)))

Az eredményt a free hivatalos híroldalán lehet megnézni. :)))

És végül egy Shakespeare idézet, bár nem a kedvencem a Hamlet, de azért:

"Mi az ember,
Ha drága idején vett fő java
Alvás, evés csak? Nem több, mint barom."

Hát igen. A mélymagányt ki kell érdemelni, ki bizony! :))) 

Sok-sok bűnt kell ahhoz felhalmozni, nagyon sokat! :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1115269230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.29. 07:01:50

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

AZ A KAGYLÓ NAGYON ISMERŐS!! csak nem.....?????:):):):):):)

ISNO COMMENT!!:):):):)

dr.ahalan 2019.10.29. 07:11:59

@Kálmán Barna Mikorka: Nem. Ez olasz kagyló, de lehetne... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.29. 08:12:17

@dr.ahalan: mivel nem olvasható rajta a "made in italy" , így nem hiszek neked!!!!!!!!!!!!!!!

:):):)

dr.ahalan 2019.10.29. 08:19:56

@Kálmán Barna Mikorka: Majd megmutatom, hogy AZOKBÓL mi lesz! Már készül, már készül! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.30. 15:09:25

a vezető társkereső oldal legfreesebb híre:

"Szildi
2019-10-30 13:53

Véleményem. Nem tud a saját maga életmódjától elszakadni, mert nincs más példa előtte. Részeg neki az agya, vagy beteg a fantáziája amikor a saját élete szokásait ráhúzná másra. Büszke arra, hogy kocsmában dolgozott évekig, majd a “bdsm” tudományában képezte magát, (tipp, hogy a gyakorlatban is, aminek később a tudósítója lett, de ez minek is nevezhető? KVÍZ kérdés). Elhihető, hogy fogalma sincs milyen a normális élet, milyen amikor valaki dolgozik , gyerekeket nevel , nem hobbival , bulizva tölti ki a napjait, a hanem felelősséget vállalva, haladva, végig dolgozza az életét. Ugyan már, azt sem tudja eszik vagy isszák. Csak a saját “rehabját” nyomja, mert az idegrendszerének erőt kell meríteni , hogy bírja fantáziával a sok mocskolódást. Egyszer sem olvasni tőle, hogy színházba , koncertre vagy más programokra járna, minden nap ugyanaz , borzalmas unalmas élete lehet. Minden éjszakai naplójában, csak az okoskodást, ócsárlást olvasni, mindegy, kiről és miről, csak károghasson (amihez előtte -valószínűen, “csicsikázni” kell a fél a napot, hiszen több éves életformája), majd éjfélkor útjára indul a számára elérhető “gyönyör”, mert semmi más nincs az életében. Nem is jár neki, sajnálatra méltó és szerencsétlen ember az ilyen."

ISNO COMMENT!!

dr.ahalan 2019.10.30. 17:58:55

@Kálmán Barna Mikorka: Na! Megerősödött és megugratta a bérbloggert a reszketeg vén csont: :)))
Látom nyinyog még mindig a BDSM-en, egyfolytában azon jár az esze. :)))
A csicsikát nem tudom értelmezni, látom azt meg ő nem tudja megemészteni, hogy szólásszabadság van, és ő aztán sehogy se vartyoghat bele, hogy ki mit ír. :)))
Egyébként is az évek óta feltett kérdésekre kellene válaszolnia, nem hazudoznia, meg állandóan az én naplómon sopánkodnia.
Na majd szóvá is teszem szépen sorban őket újra, nehogy a feledés homályába vesszenek. :)))
Például hogy miért leskelt a tudtukon kívül meztelen kamszexelő fiatalokat, és miért mutogatta őket itt nálam... vadidegeneknek, ugye. :)))
Egyébként megjöttem. :)))

vicsori 2019.10.30. 18:13:37

:)

@dr.ahalan:

Én is megjöttem, pedig én "elmenni" szerettem volna, de a "lány nem jött el". ;) :D

:)

dr.ahalan 2019.10.30. 18:19:10

@vicsori: Óóóóó! :)))) Te ki vagy? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.30. 18:51:58

kint voltam a beszkárt meccsen, nyertünk 3-1-re. de, ennyi......
ajánlom a hentes a félszemű és a kurva c. filmet, valamint a budakeszi fiúk c. filmet is.......
nálam rendben mindkettő.

dr.ahalan 2019.10.30. 18:57:52

@Kálmán Barna Mikorka: Az első film nem a Léderer-Kodelka sztori? Szerintem az. Köszi a tippet, nem fogom kihagyni. :)
A másodikat még nem ismerem, de megkeresem. :)))

Vezek Elek 2019.10.30. 19:31:03

Sziasztok! Olyan sűrű napjaim vannak, hogy annak is örülök néha, hogy szelelek. :))))) Olvasom ám itt is és ott is az eseményeket, de tényleg semmire, mondom semmire sincs időm. De én ezt nem bánom ám, mert azt jelenti, hogy élek, nem csak vegetálok és azt is, hogy kellek még, szűksége van rám a környezetemnek, a családomnak. Nem tudom, és soha nem is tudtam, hogy mi az az unalom, a henyélés, a senkinek sincs szűksége rám állapot. Tudok én feküdni nyáron a vízparton mozdulatlanul, de az pihenés, napozás, barnulás... olyankor ne is zavarjanak meg a tevékenységemben. :)))) mert akkor épp azt csinálom, de nagyon. Szóval nem és nem értem, miért kell olyan, semmilyen nulla, börtön macákkal foglalkozni, akit már kilökött magából a hazája, a barátai (csak az ivőban vannak cimborái, akiknek néha fizet, hogy szóba álljanak vele), nem tűri meg a valamire magára adó közösségi oldal sem (ld. face tiltások), csak egy, azaz egy mentora van, a vq. ... ő futtatja, szereti, ő áll szóba vele, sőt ő Isteniti. De hát mint tudjuk "madarat tolláról, 'embert' barátjáról". Hagyni kell őket, hadd nyalják egymás valagát, más már úgysem maradt nekik... esetleg még becsatlakozik a nagy nyalásba a közpunci,... azonosak az igények, az izlések, a morál. Legalább is nálam egy kalap alatt van mind a három. :)

dr.ahalan 2019.10.30. 19:46:19

@Vezek Elek: Nálam is egy kalap. :)))
Igen, ezt mondtam a Gábornak én is, jó hogy ilyen erős az év vége, mindent ki és be tudunk fizetni, és akad tartalék is, kevesen mondhatják el ezt magukról. :)))
Főleg az a nevetséges, amikor az pampog, akinek a cége.... Mint a nyilvános cégadatokból látjuk... Hát finoman fogalmazva savanykás illatú. :)))
Kultúráról beszél? Ő maga mondta, nem olvas könyvet, nem néz filmet... Miről beszélünk? :)))
Mága Zoltánról meg Wass Albertről? Szánalmas. :)))

Vezek Elek 2019.10.30. 20:11:14

@dr.ahalan: Nálunk: mivel október, a látás hónapja, meg beindult az iskolaszezon, és kiderül, hogy melyik gyerek nem látja a táblát, ráadásul még mindig egyedül vagyok... szóval halok megfele. Hétvégén nem győzök unokázni, amit ki is használnak a gyerekek, akik a megásárolt házat teljesen átalakitják. Oda is kell a zanyu ... gyere, mondd meg, gyere nézd meg, anyaaaaa szerinted????? Verjük le a csempét, ki kell cserélni ezt, azt... most a legutolső, hogy cseréljük le a tetőt, ne 10 év műlva kelljen, amikor már bent laknak. Szóval tényleg nem unatkozunk. Pedig azt hittem, hogy már ilyenkor esténként én is olvasok, megyek szana, meg szerte, ehhez képest örülök, hogy hazaérek, elviszem a Sárát sétálni, kiszellőztetem a fejemet, és alszom jó nagyokat. :)))))

dr.ahalan 2019.10.30. 20:20:58

@Vezek Elek: Jó sokat magatokra vállaltok, meg is lesz a látszatja nyilván. :)))
Az unoka meg nyilván nagy öröm, komolyan kezdem irigyelni! :)))

dr.ahalan 2019.10.30. 21:44:29

Hűűű! Odaát megint messziről fénylik a Hotel Mentol, és legalább négy hatalmas lóláb kilóg a történetből. :)))
Ha képben lennének a való világgal kapcsolatban, akkor tudnák hogyan működnek ma a dolgok, és nem írnának ekkora böszmeségeket! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 06:08:32

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUM LAUDE!!

és a legeslegújabb:
"fan cool fűtő-hűtő beltéri egység"
hát ez gecinagy!!! tényleg kúl!!:):):):):):)

"Nagyon jó dolog csak egyszerű tagként írogatni....":):):):):):):):):):):):):):):):)
napló helyett a free (vezető társkereső portál!!) hirek oldalára:):):):):):):):):):):)

egyszerű tag:):):):):):):):):):):)
egyszerű, ez igaz.
nagyon egyszerű!!!

olvassátok:

"Szildi
2019-10-30 21:41

No, megszólalt a “nagyvalagu” és leírta hogy a druszája, hogy él.. ez tényleg betalált.. gratula!
Nem unatkozom, beindítottam egy új kecót, tárgyalok hol ügyvéddel, hol beruházóval, hol csak egyszerű konyha felmérővel. Interjút adtam a múlt héten “bünti ” ügyben. Hétvégén, meglátogattam a nagyszülők sírhelyét vidéken, majd a közvetlen családtagjaim emlékét is ápolva, itt Bp-en (sajnos egyre több van).
Festés is van az egyik kecómban, bérlő váltás miatt ( 5 évig volt egyfolytában egy kis aranyos hölgy, de visszament a hazájába). Egyidejűleg fan cool fűtő-hűtő beltéri egység karbantartása is van, mert eddig nem lehetett megoldani. Nem unatkozom, osztogatom be az időm és energiám, hogy minden flottul időben meglegyen. Természetesen szinte mindent egyedül, mert még a családtagjaim is jó néven veszik, ha megoldom nélkülük, sőt sokszor helyettük is.
Ma is elindultam, de a Putyin-konvoj keresztbe tett, így haza értem előbb, nem baj, majd behozzuk. Tehát most jut időm ide is. Du. még elmentem a Nav-ba is, kikértem az adófolyószámlám, szerencsére jelentős túlfizetésben vagyok, ami jó, mert ugyancsak sok a kiadásom, amíg ennyi mindent meg kell oldani.
Nagyon jó dolog csak egyszerű tagként írogatni, sok mindenről tudnék még, de itt nem lehet információkat osztogatni, sajnos, ez az idő elmúlt. Tele a net aljas, ráérő trollokkal, akik mások sikerein csak szemétkednek, a nagy semmit tevésükben és nincs más életük. Mi is ismerünk párat, tehát ennyi infó amit talán publikálva megengedhetek.
Már gondolom, tőri a fejét, mivel hazudtoljon meg,( kiváncsian várom a lólábakat). Csak azért kaptad az infókat, hogy végre a blogodban legyen egy kis élet, mert nulla, de légy nyugodt, ismernek már, tudja minden olvasód, hogy milyen ember vagy. Valójában csak a cirkuszra kíváncsiak, ez régi tapasztalat, de legalább felélénkülsz, segitek kicsit. Bye-bye és nya….m"

ISNO COMMENT!!!

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 06:14:50

azért ez egy orbitális paradoxon:
"Senki privát adatlapjába még az üzemeltetőnek sem volt lehetősége belátni, legfeljebb élő video képe volt ott (pont úgy mint amikor másutt is élő közvetítés van), amit kilehetett tiltani, ha túl ment egy határon- ennyit láthatott"

de majd megmagyarázza, hogy a lájvozás az nem egyenlő a monitor előtti recskázással, csúnya mutogatással.........:):):):):):):):):):):):):):):)
az igaz, hogy a moderátor sem láthatott mindig mindent, no, de az admin..........a zsépogromozó........aki az egészet készítette.......nemáááááááááá....................:):):):):):):)

"Szildi
2019-10-30 21:03

No, így legyen ötösöm a lottón, ahogy a “kocsma és kamu tündérke” reagált. Gondolod, tudnánk róla, mikor hol volt, mint pl. színház, vagy más kultúr program. de nem tud mit írni, mert azonnal lebukna, ha hazudik. Videochat: Nem tudom azonkívül mit lehetett neki megmutatni, (amit láthatott volna ő is ha moderátor). Teljesen szabályos oldal volt a video chat moderátori oldala, akik forgalmazták a törvényeknek megfelelően szolgáltattak, több oldalnak is akik igényelték. Senki privát adatlapjába még az üzemeltetőnek sem volt lehetősége belátni, legfeljebb élő video képe volt ott (pont úgy mint amikor másutt is élő közvetítés van), amit kilehetett tiltani, ha túl ment egy határon- ennyit láthatott-. De ő biztos ezt jobban tudja. Majd szépen elmondhatja a megfelelő helyen, remélem bizonyítani is tudja a tartalmakat amiket híresztel, rágalmaz az állításaival. Ha még aktuális, a megfelelő helyen indíthat is egy külön free oldal elleni pert, ahová az állandó kérdéseit is felteheti, (amire úgy érzi, hogy jogtalanul nem kap választ), mert itt rossz a címzése. Mindig elfelejti, hogy a polgári személyem elleni becsmérlései, rágalmai miatt lesz a troll társaival felelősségre vonva. Ehhez semmi köze a cég által működtetett különböző fájlok üzemeltetése és működésével kapcsolatos számonkéréséhez sem.. Még akkor sem ha állandóan és mindenütt a free volt a témája, mint most is. Állandó gondolata a személyem, vagy pl. a Márti, akit folyton bértollnoknak nevez, aki már féléve itt sincs, akit rég nem érdekel sem a piti élete sem a körülményei. De nem hagyja abba, bizonyítva , hogy nincs már semmi infója, senkiről nem tud semmit, csak folyton velünk álmodik, rágja a témát.
Próbáld már elhinni, hogy letudom írni rólad a véleményem, főleg amikor jobban ráérek, nem egyszerre kell százfelé figyelnem.
Tudom, aki egésznap otthonról ki sem mozdul (vagy csak kisérettel) az elveszti a realitás érzékét, de valószínű a tömény benzingőz is téveszméket okozhat (ismerve a lakhelyét). Ja, kérem nem bulizni, meg kocsmába kellett volna járni, hanem megalapozni időben a sorsát egy emberibb környezetre. Talán még boldogabb is lenne és nem másokkal való foglalkozás, mocskolódás töltené ki az életét. Sajnáljuk inkább, mert ebbe tényleg bele is lehet betegedni, abszolút szerencsétlen sorsa van. pont olyan amit megérdemel."

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 08:25:02

egyes számú evidencia avagy a free alaptörvénye:

ami gyanús, ami bűzlik, ami rossz/szar, amivel " meg lehetne dőlni", az mind mind idegen árú, megvásárolható!!!:):):):):):):):):):):):)

még három ilyent olvasok, és kiderül, zsenizsét is a piacról szerezték be, persze jogtisztán:):):):):):):):):)

"Szildi
2019-10-31 09:18

Okoskáknak, akik semmihez nem értve csak próbálnak ártani. A video chat nem a Zsola programozása volt , ezeket a neten lehet megvenni vagy bérelni komoly összegért. Amihez köze lehet az üzemelőnek, csak annyi, hogy mint alkalmazást kifizeti, majd beilleszti, mint hivatalos fajl-t., az adminisztrációs , moderaló oldalaival együtt. A programban csak a szoftver tulajdonosa tud változtatni, de abszolút hivatalos verzió volt. Nagyon sokáig ingyenesen volt az oldalon szolgáltatva, miközbéen egyre aljabb stílus ment ott, végül ahogy lejárt a kifizetett jog, le is lett kapcsolva. Sokak nagy bánatára, mert imádták, főleg ingyen használva."

mit mondjak? egyre aljabb (sic!) ez a stílus!!!

azért naponta kukucskálni érdekes/izgalmas volt:):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.31. 08:28:58

@Kálmán Barna Mikorka: Mondom! Négy vastag, bizonyítható hazugság. Egyetlen írásban négy. :))))
Például a NAV bevallási időszakon belül honnan a bánatból tudna friss adóegyenleget? Sehonnan. És ma már nem tipákolunk be, nem állunk sorba, ha értene valamit kicsit is a mai vállalkozói létről, ha lenne még könyvelője, akkor tudná. Ügyfélkapu van, kötelező. Az ember a telefonos appon nézi meg az adódolgait, és nem sorszámozik... Szegényke nagyon elmaradt a való világtól, kapálózik, szerencsétlenkedik, mi meg megyünk a böribe... :))))
Már a Carotta is kineveti szerintem. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 08:46:38

@dr.ahalan: egyes számú kiegészítés:
" Enverke, ne keverd össze, egy üzemelő dolgát egy regisztrált taggal és lehetőségeivel. Mi sem szólunk senki vállalkozásának belső ügyeibe, mert csak arra tartozik. Sajnos belefutotottunk olyan tagokba, akik állandósn faggattak, kíváncsiskodtak és olyan dolgokba akartak volna belefolyni amihez semmi közük nem volt. Többek között, egy moderátorunk, akit éppen a kompániatok emelt a “főbarinő “ szintre, hátha minél több infót kitudnak tőle szedni ( elmondta hogy milyen kellemetlen helyzetben van időnként). "

ISNO COMMENT!!!

EGYSZERŰ, NAGYON EGYSZERŰ TAG (sic!)

:):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 08:48:54

és ez mekkora?????????????????????:):):):):):):):):):):):):):):)

" Interjút adtam a múlt héten “bünti ” ügyben."

:):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 08:56:41

kettes számú kiegészítés:

"Na, végre van miért leskelődnöd, ezek szerint most sincs más dolgod. Nekem indul a napom, tevékenyen, mint egész életemben.. bye"

írja az egyszerű, nagyon egyszerű tag, aki nem leskelődik:):):):):):):):):):)

"de legalább felélénkülsz, segitek kicsit. Bye-bye és nya….m. "

:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.31. 09:05:32

@Kálmán Barna Mikorka: Majd kialussza magát délutánra, gondolom nemigen szunnyadt az éjjel. Hazudós nénike... :))) Én meg mindjárt menek fotózni, csak még megiszom a második kávémat, és belekukkolok a hírekbe. Áll a bál Putyin miatt, érdemes a hozzászólások közt csemegézni, hatalmas poénok vannak. :))) 444.hu

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 09:14:12

Nekem indul a napom, tevékenyen, mint egész életemben.. bye

:):):):):):):):):)

megyek pelenkát cserélni, megmosom a bepállott csúnyámat, aztán beindítom a keccó projektet, takarítok, atkátlanítok, várom a szoba új lakóit:):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.31. 09:20:01

@Kálmán Barna Mikorka: Ne feledd el beilleszteni a hivatalos FAJL-t! Egyébként ISNO COMMENT! :))))))))))))))))))

Voltam 2019.10.31. 09:34:44

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

" Interjút adtam a múlt héten “bünti ” ügyben."

Most mi van? Megbüntették a szegény, szerencsétlen, szánni való nénikét?
Bármit is csinált, amiért büntit kapott, remélem, mentségére szolgált az állapota mellett azt is, hogy kizárólag a jó szándék vezette, valamint enyhítő körülményként vették figyelembe, hogy interjút is adott, pedig abból neki is kevés van.

:)

dr.ahalan 2019.10.31. 09:59:55

@Voltam: Ne tréfálj ezzel! Te is tudod, nemzetközi sajtótájékoztatót tartott, bejelentette, hogy az "FBI is tudják"... ! :)))) És csatolta a hivatalos FAJL-t! No meg persze fantomképet osztogatott a török HACER-ről.
És közben ügyesen vezetgette a piacot. Egy szuperhős, detélleg! :)))
Saját jogán ISNO COMMENT! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 11:07:03

"Nekem indul a napom, tevékenyen, mint egész életemben.. bye"

lássuk:

"Szildi
2019-10-31 11:52

Megsajnáltam, mert annyira leült az a hírhedt blog, csak a végtelen fantázia és hazugság, hát gondoltam, legyen nekik mivel foglalkozni, segítettem nekik, na… még majd a végén bepenészednek, akkor miről is olvashatunk. Csak arról szólt, hogy mit evett, miket fűzött, G-ka mit vásárolt, stb.. sehol semmi, sem család, sem unoka, sem barátok, borzasztóan unalmas szegényke élete és ennek kapcsán az írásai, sehol semmi értéket nem képvisel, a “nagy írónő”.."

ISNO COMMENT!!!

dr.ahalan 2019.10.31. 12:15:37

@Kálmán Barna Mikorka: Szavahihetőnek sose hitte senki. :))))
De most valami nagy trauma érhette, akkor szokott ennyire lealjasulni, ennyire vad marhaságokat kiokádni magából. :)))
Képzeld el, hányan röhögik most ki. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 12:21:46

"Még kér a nép, most adjatok neki! Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép, Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?"

PadreEmeritus
2019-10-31 12:53

Ildikó, ez nagyon tetszett!!!:))) “kompániatok emelt a “főbarinő “ szintre” Az “újcső” kartársnő előttem nagyon korán megbukott, mert saját maga árulta el freudi stílusban és levágtam, hogy a blogmodi és a stipi egy és ugyanaz a személy!!!:)))))))) Emlékszem ki is tettem burkoltan a falra, hogy mi a helyzet, akkor kaptam tőle egy levelet, amiben megfenyegetett, ha még egyszer erre utalást teszek, örökre kitilt!!! Privátban persze mindenkit figyelmeztettem, akik erre érdemesek voltak, hogy ki is ő!!!!

Látom sikerült bebikáznod a már agonizáló blogját a fikafosnak!!!:)))))) Mint a sáskák, éhesen rárepültek mindenre, de én azon filózok, hogy a másik országos barinő a félelmetes könyvelő, az alkesz hova lett??? Elvonón van???:):):):):):):)

A fikafos2 a drusza meg hal megfele a melóba!!!:)))))) Megfele B+ azt a munkás-paraszt mivoltját a repedtsarkúnak, aki diplomás
SZOPtikus!!! :)))))))))))) Én is halok megfele a röhögéstől!!! Bruhahahahahahahahahahaha"

a sittesnek ma sem állt fel a farka, nője sincs, foga sincs, nyalni sem tud:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.31. 12:30:15

@Kálmán Barna Mikorka: És ahogy a damilhajas dominája világba harsogta: Annyit ér, amennyije van! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 16:32:54

"Szildi
2019-10-31 16:57

Én is jól szórakozom rajtuk, azért is írtam, mert már sehol semmi tolvajolás, vén kurvázás, cég hitelrontás, bűnözök emlegetése, idősek, betegek lerámolása, hát mi van már? no, gyerünk pörgessük meg őket egy kicsit. Sikerült.
Az említett modit az első időkben kedveltem, mi több támogattam is privátként. Aztán az emlegetett “barik” rászálltak, szépen kiderült ki az, nem lehetett már titkolni, és a brancsba is tartozott. De érdekes rajtam kívül egyik nagy “barát” sem támogatta, amikor szüksége lett volna rá. Tőlük fel is fordulhatott volna, ennyit nagyjából tudok róla.
Igen, elvittem nyaralni , mert a párom a betegsége miatt nem tudott jönni. Majd meg is megdobta egy értékes fotó aparáttal ( -előtte már én is egy komoly másikkal, hogy tudjon pénzt keresni a regisztrált helyén). Aztán szép lassan lekopott, pedig tudta, hogy A. milyen beteg, egy telefont nem eresztett meg felé még érdeklődés szinten sem. Később olvastam, hogy mennyi embertől fogadott el “anyagi” segítséget, akik ezután ellenségek lettek (gondolom azóta már én is ). Remélem már jól megy neki és nem nehéz elképzelni mi mehet a háttérben ezekkel a barikkal szövetkezve ha rólam van szó. De szelavi, ilyen az élet, sokan mondták már nekem , hogy adj kölcsön, segíts, támogass embereket, ha ellenséget akarsz, semmi jóra nem számíthatsz, már csak azért sem, mert az “car” helyzetére emlékezteted.
Ez pontosan így van, nem az első és nem az utolsó ilyen tapasztalatom, tőlem mindig csak elvárások voltak, meg nem adott kölcsönök, (pl.tagoknak is), akik aztán eltűntek mint a szamár ködben. Egyetlen tagunk volt aki visszafizette , aki x hónap alatt, becsületesen visszatörlesztette amit kért tőlem.
Az említett drusza hölgyek, ők nekem egyik sem példakép, a lábam nyomában sem léphetnek. Bizony mindenki annyit ér amennyit letett az asztalra, legyen az képzettség, akár bármi más, amit az életében produkált. Semmiképpen nem az amit tudunk róluk, mert csak fennhéjázásban és szemétkedésben járnak az élen.."

ISNO COMMENT!

( tudnék mesélni, ledőlne a posztamens egyből.....)

dr.ahalan 2019.10.31. 16:57:32

@Kálmán Barna Mikorka: A mai nap függvényében gondolom egyértelműen bebizonyosodott mindenki számára, hogy igazából ki zaklat kiket évek óta. :)))
Hogy nem vagyok a példaképe? Nagy szerencse! Ezeket a babérokat meghagyom a kakamatyinak. Azt bálványozza úgyis, mert ahogy druszám mondotta... Madarat tolláról. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.10.31. 17:02:28

@dr.ahalan: " A mai nap függvényében gondolom egyértelműen bebizonyosodott mindenki számára, hogy igazából " milyen tartalmas, aktív napokat él meg!! Gecisok munkája van, egy perc megállása sincs, szaladgál ide oda, csak egyszer fel ne boruljon!!!!
Inkább kortyoljon mentolost gazdagon, préseljen, vagy préseltessen ki magából szavakat, rakja , rakassa mondatokba, én azt élvezem!!!
:):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.10.31. 18:22:35

Áááá, te sose magyarázkodsz, és sose hazudsz, ugye öreganyám? :)))))
süti beállítások módosítása