dr.ahalan

dr.ahalan

Pénz és pemzli

2019. augusztus 13. - dr.ahalan

 

Hát elkészült, az én szobám is ki van festve. Sáfránysárga. Nagy meló volt, és jó mulatság. :))) 

A bútorok visszatolva, most két hétig rendezkedni fogok. Leginkább a galérián, a gardróbban nézem át 15 év felhalmozott mindenféléjét, régi céges iratokat, "egyszer elég volt" könyvek százait, már nem kellő befizetett csekkeket, a régi táskamániánk mindenféle baklövéseit... Ajándékba kapott, és megörökölt vázákat, bödöszkéket, fényképalbumokat, előhívott filmeket, és még millió izét. :))) 

A fiúk még Lux Elvirát is találtak... :)))

A fotókat szépen beszkennelem, lesz belőlük naplótéma bőven... Egy egész élet emlékei, elmúlt generációk hagyatéka fog elférni egyetlen két centis adathordozón. Érdekes világ... :)))

46 fotóalbum, és egy kisebb ládányi rendezetlen régi fotó! :)))

Remek szórakozás lesz! :)))

A képen az új kreációm, "pénzes" lánc. A bélyeges láncokat még mindig kérik, jövök voltam tagtársnak egy vásárlási lehetőséggel a boltocskámból. Detélleg! Komolyan! Fel is ajánlhatja a szívének kedves személynek, itt... vagy a csopiban! :))) 

Szóval munkás-nevetős-evős-ivós hétvége volt, sok poénnal. :))) 

A politika már nem olyan vidám. Választás közeledik, a Fidesz nagyon megtolta a népámító migráns-kampányt, ami a Rézműves Danival történt, az egészen egyszerűen gyomorforgató... És láttam ezt én már nem egyszer itt a téren is. A jó magyar leköpi a muszlim anyukát, az indiai egyetemistákat megtámadják... És még csak említeni se érdemes, mert a náci elmeháborodott free-beteg börtitölti, meg az ő végbálmártája rögtön sikítani kezd, hazugság... Ugye... :)))

Mindegy. Odaát a helyzet változatlan, közben a vén denevér megugrott egyszer, de törölte... Merthogy ÁSZF, és kötelező, és blablabla... Unalmas, szánalmas, nevetséges. :)))

Aztán elkezdett bennem motoszkálni a gondolat... Lehet hogy ez a csekélyértelmű agyában nem vetült le? Hogy másfél éve kiszedték alóla az oldalt? Nincs web-es felület, és még a legostobább is látja, mennyire lett átverve... 

Még a Carotta is! :)))

Nincsenek funkciók, nincsenek szolgáltatások, nincs semmi. A web-es freelove.hu megszűnt... De minek oda akkor ez a terjedelmes ÁSZF? Nincs felület, nincs tagság, nincs beregelő, minek is lenne... nincs bevétel, a cég meg... Hát tudjuk... :))))

Mondjuk benéztem az app-ra, jót röhögtem... Lóláb. De nem az én ügyem. :))) 

Szóval minek kell egy totál leépült web-lapra ÁSZF? A néni feldughatja magának szerintem. Az egész oldallal együtt. És nem fogja fel... Ennyi volt a free. Rossz céllal indult, az ő beteg élvezetét kívánta kielégíteni a fia, a cezaromániáját, a beteges szexuális fantáziáját... Eddig tartott, nincs tovább. :)))

Másfél éve vége.12 évig tartott...

És nem hiszi el! Csak kerreg, és kiabál a neki még meghagyott, elfeledett oldal kis illegális, nyitva hagyott végbelében, ahonnan néha kisöprik. :)))) 

Micsoda undorító utolsó évek! Én sokszor sajnálom... 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr3415006886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.13. 06:11:34

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!

NEHÉZ LESZ MA ESTE, de, mindent meg kell tenni, meg kell dögleni, hogy még egy kört menjünk.
rajtam nem fog múlni, van jegyem, van kedvem, hangom, ordítok,mint a fába szorult......
aztán ugye itt van még a posta, jön a levesestál túloldaláról a remaszterelt dzsézuskrisztuszszupersztár, de a gilen féle.
és akkor még nem beszéltem a pakolásról a bőröndökbe..........nagy út lesz......

ja, és csandra szekere, ha még valaki nem látta.

dr.ahalan 2019.08.13. 12:15:45

Kankószóró-Nagy Zsuzsánna adminról, ma:

"De! Le kell neki irnia 1500-szor ugyanazt. Ennyi a dolga, ennyi élvezet jut neki.
Ne legyünk már gonoszok! Ha ettől élvez el, akkor irja le 1500-szor a semmi hülyeségét! Ne sajnáljuk már az ilyentől ezt a kis élvezetet!
Egy mániástól nem lehet elvenni az imádata tárgyát!Ha valaki foggal , körömmel ragaszkodik a régi ” free”-hez, akkor nem fogja megérteni, hogy ez ami most van, már nem az, ami rég volt.
Szerintem még a régi falat, meg naplókat is látja! "

Vicces! :)))

Vezek Elek 2019.08.13. 16:48:21

@dr.ahalan: Nem nagy, hanem tót... a többi stimmel. :)))))

dr.ahalan 2019.08.14. 00:44:23

@Vezek Elek: Berosáltam a szövegen, pedig ez a közpunci nemigen szokott bennem érzéseket kelteni. Buta is, semmi is... Nem ellenfél, érdektelen. De ez az írása ott volt a szeren, detélleg! :)))
Totálisan betalált a két agysejtjével. :)))
Megfordult a fejemben, hogy talán direkt írt ilyen kétértelműen, hogy kavarja a cart. Megtette máskor is állítólag.
Akkor viszont nem annyira buta... Csak valahogy beteg elme. :)))
Bárhogy nézzük is, szórakoztató volt. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.14. 06:25:57

első!
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

ez nagyon csúnya, megalázó, lélektelen volt.
gyásznap.
zsoldosok.

dr.ahalan 2019.08.14. 09:09:54

Kezd egy kicsit sok lenni a Mártantalok moderálatlan szkatofilozása. Ideje bemásolnom a tartalmat a zsenizsé és k. édesanyja nevével fémjelezve a freelove.blog.hu-ra... Kordokumentumként, hogy örök időkre megmaradjon. Nesze nektek ÁSZF, ugye... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.14. 09:51:03

@dr.ahalan: nehogy már kitiltasd!!!!:):):):):):):)
a gülüszemű nem bírja egyedül a napi szintű végbélkotrást!
így is alig ideje jut a szép családjára ( 3 gyerek, fiatal férj)

:):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.08.14. 09:56:22

@Kálmán Barna Mikorka: Ááááááá! Múlhatatlan vágyódás köti a damilhajast ehhez a rusnya kopasz rinocéroszhoz, akkor se tiltaná ki, ha az a fejére csinálna, láthatod! Csak neki tartja fenn az egész szarhalmot, hogy legyen hol szaroznia. www. szarostomo.hu! Az ÁSZF mindenkor és mindenhol betartandó! Az egész világon!
Ja! És a Marson is. :))))

Voltam 2019.08.14. 11:09:20

@dr.ahalan:

Kálmánka Mártája örökre leírta magát a múltkor, szerintem még Kálmánka előtt is.

Az állítólagos polgári környezetben, polgári értékrend szerint nevelkedett leánygyermek, aki nem hogy zongorázni nem tanult, de még kottát olvasni sem tud.
Na ne már! Miféle polgári környezet az, ahol egy gyereknek nem kell zenét tanulnia? :D :D
Sőt, zongorát is csak képen látott, mint az kiderült, és ad absurdum, még A zongorista c. filmmel kapcsolatban is úgy irkálja a nagyobbnál nagyobb sületlenségeit, hogy még csak a filmet sem látta.
Mert ha látta volna, akkor bizony azt is látja, illetve hallja, hogy Chopin cisz-moll Nocturne-jét nem játszhatja Adrien Brody, mert ez képtelenség, mint ahogy azt már korábban egy kommentemben le is írtam.
Némi keresgetés a Google-val, és máris kiderül, a filmben Chopin cisz-moll Nocturne-jét Janusz Olejniczak játszotta. Sőt, nem csak, hogy ő játssza (És nem Adrien Brody, ahogy azt a nagyon ostobák képzelik.), hanem amikor a filmen zongoráznak, akkor az ő keze látható, és nem Adrien Brody-é.

(Mellesleg ez szerepel Janusz Olejniczak wiki lapján is. "In addition to performing the composer's music, he portrayed Chopin, in Andrzej Żuławski's film The Blue Note,[3] He also performs the music in Roman Polanski's film The Pianist, also appearing as the hand double for Adrien Brody, who portrays pianist Władysław Szpilman."
Azaz, ő volt Adrien Brody kézdublőre.
en.wikipedia.org/wiki/Janusz_Olejniczak )

Egyébiránt pedig felfoghatatlan számomra, mennyire kell ahhoz hülyének lenni, hogy valaki bedőljön egy film promóciós szövegnek, és elhiggye, hogy bárki is képes pár hónap alatt megtanulni "tökéletesen zongorázni".
Aki már látott közelről zongorát, és rajta játszó pianistát, az tudja, nem pár hónap, hanem 15 év, napi három óra gyakorlással sem elegendő ahhoz, hogy valaki "tökéletesen zongorázzon". A világon talán van 150, hangsúlyozom, talán százötven olyan ember, aki valóban tökéletesen zongorázik, miközben csak Kínában 8 millió (Nem tévedés nyolc millió.) gyerek tanul zongorázni (Hála pl. Lang Lang-nak, Kína jelenleg talán leghíresebb pianistájának.). De van olyan hülye, köztük Kálmánka Mártikája is, aki egy bulvárcikk alapján elhiszi, hogy Adrien Brody pár hónap alatt megtanult tökéletesen zongorázni. :D :D :D
Aki tényleg látta a filmet, és tényleg hallotta benne a zongorajátékot, annak azt is hallania kellett, hogy itt egy pianista tökéletesen kiforrott, egyedi színezetű játékáról és sajátos Chopin megközelítéséről van szó.

Azaz, nem elég, hogy Márta műveletlen, de mióta bemászott a fogatlan, sittes bozgor alá, azóta olyan buta is lett, hogy a Google-val csak bulvárcikkeket talál, és be is dől, na nem a sittesnek, mert az, mint tudjuk, impi :D , hanem a bulvárcikkben írt hülyeségnek, és hangoztatja is. :D :D

Tehát összefoglalva: A hülyék elhiszik, hogy Adrien Brody játszott a filmen, és mint olvastuk, Kálmánka Mártája is elhitte, így kétség sem férhet hozzá, hogy hülye, vagy nem.

Van még ennél lentebb? :D :D

:)

dr.ahalan 2019.08.14. 11:48:28

@Voltam: Én is pont erre jutottam.
A Bigass egyébként is az a műveletlen, felületes guglikurkász, aki nagy élvezettel nyomoz mások esetleges hibái után, és teszi azokat szóvá merő gonoszságból, időt, energiát nem kímélve.
Mivel valójában se alaptudása, se kitartása, se logikai készsége nincs a valós tényeket illetően, így könnyen és sokszor teszi magát nevetségessé. Mint jelen esetben is. :)))
Ugyanakkor ez őt nem zavarja. Nincs is tudatában annak. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.14. 11:57:21

@Voltam: túl azon, hogy nagyon tetszett az írásod, azért meg kék jegyezzem, elegánstalan vagy,mikor a bűnözőt, a cella ribancát csúfolod, beszólogatsz neki.
jegyezzed meg, nem impi!!!!! csak már 30 éve ártalmatlan az epedán.
( és akkor ugye, elég elegánsan, líraian, olvasmányosan fejeztem ki magam??)

:):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.14. 12:02:02

@dr.ahalan: csak hogy megerősítselek. az akció azzal indul, mártikám már hajnalban olvassa a cikkedet ( mint én régen, a blaha lujza téri aluljáróban a másnapi népsportot!) a vélt, vagy valós hibákat jegyzeteli, átküldi drótpostán a fogatlan melegantalnak ( az is lehet, helyette megírja a "választ") hogy mire az felriad, vagy pisálni indul, olvashassa, majd berja, mint saját kútfő.
és hidd meg, ezt elsődleges forrásból tudom!!!
:):):)
a kis sallaigyerek nem véletlenül diplomás:):):):):):):):) mert okos, és állítom, több tízezer olvasott oldallal beljebb van, mint itt bármelyikünk:):):):):):):):):):):):)

Voltam 2019.08.14. 12:07:41

@dr.ahalan:

Műveletlenség tekintetében pont rátalált a megfelelő társaságra. :D :D
Az irtózatos valagával, mint egy méhkirálynő terpeszkedhet ott a bárdolatlanok klubjában, ahol mintegy kaptárba szorgalmasan gyűjtögetik, hordják össze kulturálatlanságuk bizonyítékait. :D :D

:)

Voltam 2019.08.14. 12:13:57

@Kálmán Barna Mikorka:

Igen, ez a "már 30 éve ártalmatlan az epedán" kifejezés tökéletesen megfelel a politikai korrektségnek, és sokkal felnőttesebb, mint az általam használt kissé gyermekies "impi".
Tehát ismét meghajlok szellemi és főleg fizikai nagyságod előtt. :D :D

:)

dr.ahalan 2019.08.14. 12:32:35

@Kálmán Barna Mikorka: Elképzeltem, ahogy izgatottan keresi a hibát hajnal háromkor neglizsében, hogy a menetrendszerű prosztatabotorkálásra át tudja küldeni a napi szemétséget a kopasz aprómajomnak! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.14. 12:36:21

@dr.ahalan: és hiába mosolyogsz, ez pontosan így zajlik, tudom!!

Vezek Elek 2019.08.14. 13:43:02

@dr.ahalan: Üsd be a google-be, hogy szkatofil és nézd meg a képtalálatokat, hogy mit dob ki!!!

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.14. 16:11:25

@Vezek Elek: :):):):):):):):):)
ez az igazi reklám!!!
innen van a bűnözőnek a sok ingyen kredit:):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.14. 17:06:20

@dr.ahalan: és akkor jön BaráthTörp, hogy lefikázza ezt a remek üzletasszonyt!!!!

Szi1G!!!!

szildi egy géniusz!!!!:):):):):):):):):):):):)

Voltam 2019.08.14. 20:03:31

@Kálmán Barna Mikorka:

Újabban az irtózatos farpofájú, valagszájú Mártád is lerészegedésig iszik, mint a szerencsétlen szánni való nénike?
Vagy mi ez az alábbi zagyvaság?

"Patris et Filii et Spiritus sancti nomine"

Polgári neveltetés, ahol nem tanítják meg a gyereket keresztet vetni. :D :D Tényleg nagyon polgári lehet, ahol a gyerek még annyi vallásos nevelést sem kap, hogy tudja, miként kell viselkednie, ha belép egy templomba. :D :D

Eszembe jut a sokszor hallott történet, amikor az ötvenes években valamelyik habzó szájú, töppedt agyú, piros szeműnek dolga akadt a parókián, ahol éppen ott volt a plébános is, amikor bement. És amikor meglátta, akkor így köszönt neki: "Jónapot, tisztelendő elvtárs!" :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.14. 20:09:10

@Voltam: pedig szerintem a kis sallai gyerek sűrűn járt , járhatott, járatták a templomba.
a perselyeket fosztogatni:):):):):):):):):):)
azokból a fillérekből kuporgatta össze a kumlai repjegy árát!!!

:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.08.14. 23:55:25

Komolyan! Egész nap ezen kacarászom magamban. Eddig is tudtuk, hogy a legszarabb és legszarosabb oldal a Kakamatyi által, de mára bizonyítható, a legbüdösebb is. :)))

dr.ahalan 2019.08.15. 01:57:18

Egy kis prosztatakényeztetés jön, hogy ne kelj hiába, te világ szerencsétlenje! Meg a végbélmártád se! :)))
Tudod úgy van ez, hogy egyedül tombolsz azon a bűzlő szaron, te vagy a tagság. Meg néha a gazdád. Ja! És a közpunci... Erre felém meg jó sokan tévelyegnek, ahogy a számláló mutatja. Hozzám szórakozni járnak, beregeleve... benneteket meg bámulnak csak úgy, lehet reg nélkül is, ingyen.... és elborzadnak a bűzödön. Felfogtad? :))))
Arra az oldalra undorodni járnak az emberek, de eszük ágában sincs beregelni.
Fizetni senki nem akar. Az appon se. Láttam. Egy szarszagú oldal. :))))
Általad ombre! Általad! :))))
A beteg páros, anya és fiacskája tűri még.
És igazad van! Élvezik! A szakotofília napi szinten történő emlegetését, a náci kirohanásaidat, és persze a fikafost... Hidd meg nekem Mártantal! Sokat vettem én már el tőletek saját igazságom által, de most megint szólok! Eddig és ne tovább!
Aztán álljunk már a bíró elé végre öreganyám! :)))
Meddig akarsz még lealjasulni? Nulla tagság, szarszag, hazugságok, kreditlopások, adatokkal való visszaélések... Meddig mersz még mersz még elmenni Sásdiné? Te, meg a dédelgetett kicsi fiad?

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.15. 07:14:17

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!

ÁR JU REDI??????
ááááááár ju redííííííííí?????

youtu.be/6gd8hZmBpbM

tegnap hozta a postás a levesestál túloldaláról..........ízlelgessétek.

hát, a kékek még nem az igaziak, de alakul, alakul........

megkérek minden érintettet, hogy ne türelmetlenkedjen!!!
" 2018. július 15-én, a Bíróságok Napjával kezdetét veszi a bíróságokon a törvénykezési szünet, amely 2018. augusztus 20-ig tart."

majd utána lehet genyózni.
pont, mint tavaly.....:):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.15. 10:54:22

"PadreEmeritus
2019-08-15 09:13

Te figyi má fikafos!!! A blog.hu-ra sem kell regisztrálni, lehet olvasni ott mindent, pontosan ahogy a freen!!! MIRŐL csobogsz kicsipatak????:):):):):):)"

mondtam én okos ez a kissallaigyerek, nehiába főiskolai végzettséget hazudott magának.
megfogta a magját!!!
megértette, összemosta a társkereső oldalt egy magán bloggal:):):):):):):):):)
kíváncsi vagyok özvegy doktor ( elöl, saját jogon, önerőből.......ja, nem...) sásdi gyuláné ezt meddig tűri, és mikor viszi el a balhét a bűnöző/seggnyalója helyett????

( elvihetné nyaralni, ahogy szokta a moderátorait / ha nem beteg atibá (sic!) mert a fogatlan bozgornak nem fuss még egy hosszú hétvégére sem. hátha meghálálja neki..........ugyan impi ( by, Tanár úr) de azért a napérlelte aszott koviubit még megnyalja!!)

:):):):):):):):):):):)

tóni!! működik még a bré???????????????
:):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.08.15. 11:02:47

nemhiába............bocs
fussa..............bocs

dr.ahalan 2019.08.15. 11:07:56

@Kálmán Barna Mikorka: Anya és kicsi fia mindent, de mindent bevállal a szarszag.hu-n. Kankószóró Zsuzsánna, és a Kakantal, meg az ő végbélmártája... A TAGSÁG! Mindenek felett!
Meg kell azt tartani! Lesz majd nyitóbuli, emlékszel? A titkos kecóban! :)))
Szatén szalvétával! :))))

Voltam 2019.08.15. 16:57:45

@dr.ahalan:

" Lesz majd nyitóbuli, emlékszel? A titkos kecóban! :)))
Szatén szalvétával! :)))) "

Bizony! Már kaptam is felkérést, hogy én hajtogassam azokat "hat tyúk" (ld. hattyú) formára. De még nem tudtunk kiegyezni az ezért járó ingyen kredit mennyiségében. :D :D

:)
süti beállítások módosítása