dr.ahalan

dr.ahalan

Kávé vele... :)

2019. július 14. - dr.ahalan

 

Pulán természetesen kihagyhatatlan, kávé, vagy este koktél James Joyce asztalánál. Ott a diadalív alatt... Írnám hogy árnyékában, de akkor a Bigass megint visítani kezdene, hogy nem is ő írta... Na télleg? :))) 

És nem életszerű, Pulán nincs is diadalív. :))) 

Pedig de. Joyce pont azt nézi. :)))

Tunyulós hétvége volt, de kellett is, cudar hétnek nézünk elébe, annyi meló ömlött ránk... Jajj! :)))

Aztán ma vendégünk is volt, kávézni. Leellenőrizte a redőnyt, a békát, és kaptam mindenfélét. Nyelveset is. Gábornak is igen tetszik, úgyhogy alkudozunk. :))) 

A bor jóféle. Szerencsére az én gusztusom inkább... :)))

A bulvár is ezzel kapcsolatos, úgyse történt semmi odaát. Mi történt az öreg csontokkal? Bealudtak? :)))

Hát persze hogy nem ment el a nép a bulira anno. A banya vérgenya barátai ott tomboltak a fórumon, röhögtek a jelentkezőkön, ezt bottal se piszkálnám meg, az meg hogy néz ki... Különben is! Magyaráztam neki, a bulinak lelke kell hogy legyen, játékok, jó zene... Aszonta ezek felnőtt emberek. Hát... Úgy kellett öreganyám, ez lett belőle. :))) 

Ma az is szóba került, hogy tudott ennyi vérgeci, meg világ ostobája moderátort összeszedni. Tényleg! 12 év alatt tán három modira tudnám azt mondani, hogy ép értékítélettel bírt. A többi... Nőverők, nőfosztók, alkeszek, perverzek, Smuncika féle embernek látszó izék... Hányan is voltak? Százan? Kétszázan? :)))

És mind jogtudatlan volt, egytől egyig. :))) 

Madarat tolláról, oldalt a moderátorairól... :))) Embert... Khmmm. Hát igen. Ahogy látjuk. :))) 

Azért abban megegyeztünk, tartson még jó ideig a végvonaglás. Igen szórako(S)ztató...  Csak hát a cégnek kellene már valami bevallást, adatszolgáltatást, mifenét beadni, mert kezd bűzleni az egész. :)))

No majd a bíró előtt rákérdezünk, ha már a becsületet és/vagy becstelenséget kell bizonyítani ugye. :))) 

Mindenesetre az már biztos, a behirdetett több százezer fő adatait, levelezését, fotóanyagát, naplóját tároló és életben tartó cég soha nem rendelkezett alkalmazottal, hivatalos moderátorai alkalmazva nem voltak, egyetlen dolgozó után se fizettek soha se járulékot, se biztosítást, se semmit. Van összehasonlításunk más "piacvezető" cégek archív céges adatairól. A különbség elképesztő. :)))

Ennyi mára, és mindjárt hétfő... Megint csak JAJJJ! :((( 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr6414946872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 06:22:18

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!

tegnap voltam a medveparkban.

:):):):):):):):)

jól elfáradtam, messza volt a parkoló, lógott a nyelvem,mire elértem, elfáradtam.
mondjuk a djokovicsot végignéztem......
és akkor most meg azt látom, a 73-as, örökmozgó, jajjdesokadolgom, márisszaladok, aláíromkistürelmet, húzomazágyneműt, satöbbi varánusztekintetű műhajas meg hajnali negyed kettőkor naplózgat a vezető társkereső oldalon:):):):):):):):):):):):)
szerkeszti a híroldalt:):):):):):):):):):)

"Amanda
2019-07-15 01:15

Tudom, hogy provokáció és nem kellene magyarázkodni, mert a L-ka mindenhez segghülye, de én meg ezért vagyok hülye, mert megint csak cáfolom a butaságát.
Tehát, egy ilyen üzemelteteshez nem kellenek alkalmazottak, hanem vallakozási szerződések és hivatalos számlák alapján megy minden bevetel es kiadás-költsegek, stb. pl. mobil szolgáltatók – bank, Ezeknek a közvetítői (voxinfo) rendszerén rajtuk keresztül bonyolődott, Nem is lehetett volna másképpen, mert mi nem láthattuk senki személyes adatát mint tel.sz,

vagy bank számlaszám,. Valódi nevek, személyes adatok sehol nálunk nem létezett. A cégek közötti szerződések, kódok alapján lettek felénk a választott sms dij csomagok alapján számlázva,. A tagoknak.ezek rendszerek ( pl. mobil) tel. számlájukban kapták meg meg a saját szolgaltatjuktól levont díjak alapján, ezert akik fizettek, csak a mobil számlájukban, vagy bankszámlájuk alapján kaptak a mindenkori elszámolásukban erről"

bonyolődott (sic!) a heJzet:):):)

dr.ahalan 2019.07.15. 07:50:10

@Kálmán Barna Mikorka: Magyarázkodik, hazudik, terel, hebeg-habog, mellébeszél... Ahogy szokott. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 07:54:30

özvegy doktor enigma agypárlata!!
enigmáááát!!!!!!!:):):):):)
"A tagoknak.ezek rendszerek ( pl. mobil) tel. számlájukban kapták meg meg a saját szolgaltatjuktól levont díjak alapján, ezert akik fizettek, csak a mobil számlájukban, vagy bankszámlájuk alapján kaptak a mindenkori elszámolásukban erről"

"Buta lány vagy Elizabet, óóó, de szép a hajad.
A nyakamról majd ledörzsölöm, óóó, a rúzsodat.
A beszéd nem a te asztalod, de a csípőd bomba jó,
Nem is tudom mit tegyek, ilyenkor mi a jó.

Ha veled alszom Elizabeth, óóó,
Az mámorító.
Reggel viszont egy ostoba nő, óóó,
Elszomorító!
Az egyik felem feléd húz, de a másik hazafelé,
Elizabeth, te kacér nő, ez a helyzet nagyon izé.

.
.
.
.
Ki érti ezt, ki érti ezt?"

:):):):):):)

suttyó elizabeth

:):):):):)

dr.ahalan 2019.07.15. 08:06:06

@Kálmán Barna Mikorka: Minden adat az ő szerverükön volt, és semmi, de semmi köze semmihez nem volt a telefonos szolgáltatónak. Ő egy személyben kezelte az adatokat, sok-sok százezer adatot. Belelátott, és bele is nézett mindenbe, és hozzáférést adott a moderátorainak ismeretlenül, látatlanban. Van még kérdés? :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 08:15:57

@dr.ahalan: megírta, emlékezz, ő közszereplő, nemcsak joga , de kötelessége is volt belenézni MINDENBE, mert terror cselekményekre utaló nyomokat keresett.
szerintem meg csak kíváncsi volt, ingyen csorgatta a nyálát, nem kellett a tékában kölcsönözni a baszós videókat, gyakorlatilag erre élvezett.
és pofátlanul meg is magyarázta mindig a lebukásait.

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 08:17:33

takaríts a fríílávon,mert a meleg sallai gyerek kezdi túl jól érezni magát.
ahelyett, hogy huzigálná a döglött farkát!!

SurpriseBarbie 2019.07.15. 08:18:04

Jó reggelt.
Ideértem én is :)))Most véletlen nem wellnesseztünk más bokros elfoglaltságom volt.Simitani sem kellett :))))))))
@dr.ahalan: Kikérem magamnak, eddig én voltam a buta a hülye, miért segghülyéz ez le Téged.??Nahát.. :))))

Zsuzsanna nem tudom milyen zártkörű friiiiis bulit tartott, nem mesélt róla..hacsak nem arra érti mikor összefutott pár arra lakó friiis taggal.( Mondjuk én csak 2 csajról tudok, de lehet volt más is )

Sitteském mit is írkákt az okos telóról nem is olyan régen??: Hogy neki nem kell mert nem tudja használni, mivel pufik az ujjai, mást nyomkodna rajta :))))) beszél hülyeséget mindééég :)))

Remélem már visszajön a nyár ,jó hideg volt a múlt héten ..

dr.ahalan 2019.07.15. 08:22:14

@Kálmán Barna Mikorka: Most meg hogy magyarázkodik, hogyan hazudik egyre vadabb dolgokat! Szánalmas. Mindenki tudja mit tett, miket művelt, az eredmény is látható, hát kit akar becsapni? :))))
Itt szörnyülködtünk hárman, ahogy leskelte a tudtuk nélkül a kameraszexelő meztelen fiatalokat. Az én gépemen... És még mennyi disznóságáról tudunk, ugye. :))

dr.ahalan 2019.07.15. 08:25:53

@SurpriseBarbie: Érdekes dolgok jelennek meg ott a híroldalon, nagyon érdekesek. :)))
Én is remélem hogy visszajön még a nyár. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 08:37:13

az önerőből doktornő/gyógyszerész/bőregér/mini varánusz folytatja:

"No, folytatom, reggel.
Vajon ahol most blogol, ott is foglalkozik az üzemeltetőkkel, ki van bejelentve, ki dolgozik másodállaban, vagy nyugdijasként. Megannyi érdekes kérdés, mi köze bárkinek a hatóságokon kivül ehhez. Moderatorok kózül, senkit nem ismertünk, ki kicsoda , milyen előélete van, nekik is csak egy Nick nevük volt, önkntes alapon jelentkezők voltak(!) . Ezek kreditet kaptak, hogy eltudják látni a feladatot. Plusz volt aki privát jutalmat kapott, (pont ő tudja, mi volt). De ha kell beidéztettjük es biró előtt eskü alatt lehet nyilatkoznia, hogyan volt, milyen alapon dolgozott, mihez volt hozzáférése, es bevalotta e vajon, azokat a juttattásokat amit kapott, ha ennyire sarkitunk.
Arról sincs fogalma, hogy a Nav mikor dolgozza fel a bevallási aktuális adatokat, mi rákerdeztünk, annyit mondtak, hogy majd amikor meglesz, kiteszik. De ő pampog, mert nincs mas téma. "

hibalista ( másnaposan nehéz még írni!!)

-másodállaban,
- kivül
- kózül,
- Moderatorok kózül, senkit nem ismertünk( ez egy orbitális hazugság vö. smuncika, az évszázad seggnyalója , és bocival közösen a két legprimitívebb nő,akiket valaha is olvastam a freen. és akkor nem beszéltem a kórházi posztokról, látogatásokról)
-milyen előélete van, .......( WTF???????????????????????????????)
- önkntes
- önkntes (sic!) alapon jelentkezők voltak(!) ( másik gigant hazugság, engem személy szerint a múhajas bőregér kért fel. kétszer is!!!!)
- Ezek kreditet kaptak.................... nem ezek, ŐK. nyalom azt az okos , kiművelt sokbarázdás agyadat!!!
- eltudják látni
-beidéztettjük
-es biró előtt eskü alatt lehet nyilatkoznia,.....................jobb kezét Isten színe előtt a Free Szabályzatára kell tennie!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):) ( ezdehülye)
- juttattásokat
- sarkitunk.
-mas

és EZ osztja az észt.....................mert neki gazdagon jutott:):):):):):):):):)

( bocsánat BaráthTörp, elkapott a buzgóság:):):):):):):) telik a besztoff 73-as pirál)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 08:38:30

barbara! gyere a csopiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 09:00:37

"A helyesírást mindig utólag javítom, annyiszor leírtam, telón nem lehetséges, felesleges kihasználni az első 5 percet, főleg ha annyi dolga van, ráérne későbbre. Ez mind a lejáratáshoz napi kenyér neki, ne is legyen semmi jobb. Bye-bye. "

emlékszem, az általánosban is mindig utólag javította a tanerő a dolgozatokat, hogy okuljunk belőle:):):):):):):)
aztán alákanyarította a nagy fát:):):):):):)
nekem nem, hála Istennek, de a doktor önerőből sík hülyének biztosan!!
és akkor sem tanult belőle:):):):):):):):):):):):):):):):)
buta vagy bőrkerág, és az is maradsz:):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 10:07:53

seggszáj és a tudós, svéd diplomás magyar ajkú:):):):):):):):):)
"Amanda
2019-07-15 09:17

Persze tudom, nekem ez a rossz szokásom, de igyekszem visszafogni magam, ma már többször nem nézek be, írjon amit akar, legfeljebb magát járatja már le. Mindenki tudja, hogy velejéig romlott, gonosz, beteg agyú, csak a cirkuszra allalmas, haszontalansággal tölti az idejét. Ez dolgozni, ugyan, annak lenne látszata is, lóg a neten egésznap.
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2019-07-15 09:27

Akkor most nézzük a pulai fényűzést!!!:):):):) Mit látunk a képen? Két csésze kávét, két Titanic-koktélt (jeges víz)
és egy doboz proli szofit!!!! Az anyám úristenit, de kirúgtak a hámból!!!:):):):) A kávéhoz konyak, vagy likőr dukál
és egy kis pohár ásványvíz!!!:):):):):):) Bruhahahahahahahahahaha
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2019-07-15 09:32

Best of SZOPJkibarbie!!!:):):):) “Sitteském mit is írkákt az okos telóról nem is olyan régen??”

ÍRKÁKT??? Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha"

- allalmas,
- Ez dolgozni,........................ŐŐŐŐŐ, nem tanulsz ostoba!!!

Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha:):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 10:10:11

"Amanda
2019-07-15 10:07

Mily érdekes, elüti, pedig neki nem is okoskája van, bár ahhoz külón ész meg pénz is kellene. De az nincs egyik sem, még nem dolgozott meg érte, egész évi juttatás egy hét Pulában. Szuper, kiemelkedő jólétben tengődik.. Mondtam, mindig hogy nem “hüle” az a Béla,. A moderátor barinője többet kapott tőlem egy évben ( privátként). Hi.hi"

".... ma már többször nem nézek be....."
SEGGSZÁJÚÚÚÚ!!!:):):):):):):):):)

Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha:):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 12:17:35

a seggszáj újra támad:):):):):)

"Amanda
2019-07-15 12:04

no,ez még egy nagyon érdekes információ, nem lehet kihagyni, idézem.
dr.ahalan
2019.07.15. 08:06:06
@Kálmán Barna Mikorka: Minden adat az ő szerverükön volt, és semmi, de semmi köze semmihez nem volt a telefonos szolgáltatónak. Ő egy személyben kezelte az adatokat, sok-sok százezer adatot. Belelátott, és bele is nézett mindenbe, és hozzáférést adott a moderátorainak ismeretlenül, látatlanban. Van még kérdés? :)))
—————————————————————————————————————–
De van ám kérdés! Milyen személyes adatok, amit egy üzemeltetőnek kötelező volt kérnie? Senkinek nem kellett regisztrációkor személyes adatot az email címén kívül megadni. Önkéntesen küldhetett a telefonjáról sms-t vagy bankon keresztül fizetett, nem hozzánk jöttek ezek be egyenesen, hanem utólag összesítették a díjcsomagok alapján, majd elszámolva. Ennyire hülye, ennyire fogalma sincs miről irkál, mivel rágalmaz, mert azt se tudja eszik vagy isszák.
De ha erre hivatkozik, ezen bejegyzése alapján akkor máris a hacker nyomába is érhetünk! . Ha szerinte a moderátorok hozzáfértek a szerverekehez (mert én nem), akkor könnyedén felgöngyölíthető , hogy kinek adták tovább, ki lehetett aki feltörte a webes oldalt stb. Megannyi kérdés, de nagyon jó, hogy ezt leírta! Ezzel jól bajba keverte a társulatát is, nemhiába volt gyanú feléjük. Itt a bizonyíték, de majd mindenről számot is kell adnia és azoknak is akitől neki ilyen infója volt, mert meg kell ezeket megneveznie. Mint már írtam bíró előtt kell nyilatkoznia, hogy a színtiszta igazságot mondja és azt bizonyítani is tudja. Persze én továbbítom ezt a bejegyzést az illetékeseknek, hogy hol kereskedjenek. Bár sok anyagunk megvan, az is, hogy milyen volt a moderátori felület, (mert arra külön programot kellett készíteni), nyilván nem a hackert oldalon volt és van jelenleg is megvan az alap programja. A cég belső rendszerét nem érte hacker támadás, csak a webes felületet, így sok eredeti működéssel kapcsolatos anyag bizonyíthatóan meg van. Egyre nagyobb “kakában” vagy Lufika Te drága, éppen elég lesz mosakodni.. hi-hi."

- mert meg kell ezeket megneveznie :):):):):):):):):):)

- hogy a színtiszta igazságot mondja és azt bizonyítani is tudja.
( vö. öreg varangyos állítása: enver faszfej, kurafi eltartott satöbbi!!)

az év bejegyzése, már már telepjáró szint:

a hackert oldal:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

primitív, buta varangy:):):):):):) 6 elemis suttyó:):):)

HACKERT:):):):):):):):)

hackert józsa:):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 12:26:48

lábjegyzet 1.

"(nem telefonszám és bank számlák alapján hanem DIJCSOMAGOK!!!, pl. hány napos a kredit , stb.. ÉRTED MÁR?) majd elszámolva. Soha senkiről egyetlen telefonszámot, vagy más azonosítót nem küldtek, nem is lehetett volna a mobilos cégeknek kiadni. Mi közvetlenül nem voltunk ezekkel kapcsolatban, erre volt beépítve egy közvetítő kft.www.voxinfo.hu/ . itt olvashatja aki erre kíváncsi."

a leskelésről még egy szó sem hangzott el!!! csak mondom.

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 12:34:00

lábjegyzet keTő:

" Egyre nagyobb “kakában” vagy Lufika Te drága, éppen elég lesz mosakodni.. ( rágalmak, hitelrontás stb. a köbön, lesz mit perkálni) hi-hi."

".... ma már többször nem nézek be....."
SEGGSZÁJÚÚÚÚ!!!:):):):):):):):):)

Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha:):):):):):)

egész nap a neTTen lóg a varangy, atibá (sic! ) meg el van hanyagolva!!!!!

SurpriseBarbie 2019.07.15. 12:39:30

@dr.ahalan: Etikett szerint kéne innotok :)))))a sittes megmondja hogyan.:)))))
Nagyon szép keze van Gábornak.. :)
Mondjuk pont én ütöttem el, de én buta vagyok :))) viszont minden kütyüm okos , mégis elüti magát...:)))))a genya :))))))))))))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 12:41:45

már, ha érted:):):):):):):)

"Amanda
2019-07-15 12:36

No, nézzük meg vajon tényleg dolgozik-e vagy itt lóg egésznap, mivel az E-vel együtt lesik, hogy belépek vagy sem. Nyugdíjas vagyok, tele szabadidővel, nem tart el senki, bevételeim is rendben, házimunka elvégezve, Ati bácsi is éppen ebéd után szundikál (nekem nem szokásom), így most éppen ráérek. De a “dolgozó” nép vajon mit művel, olyan jó képet lehetett erről anno is kapni, aki legjobban hajtogatta, hogy mily fontos ember, örökké az első volt aki hsz- t írt. Pedig régebben még okoska sem volt, minden alkalommal oda kellett ülni a számítógép mellé, abbahagyni a munkát. Ma már más, mindenütt, így mellettem is ott van a telefon, így pillanatok alatt jelez ha be van állítva. Nálam már rég így van, így mindenről azonnal értesülök. Néha elgondolkozom, milyen is volt, amikor pl. férjemnek be kellett mennie reggel a rendelőjébe megnézni a leadott hívásokat, hiába volt pl. délutános, el sem tudtunk ilyen kommunikációt képzelni sem. Fejlődik a világ, hamarosan minden applikációkon lesz, jó lesz ha mindenki megtanulja és alkalmazza."

".... ma már többször nem nézek be....."
SEGGSZÁJÚÚÚÚ!!!:):):):):):):):):)

Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha:):):):):):)

egész nap a neTTen lóg a varangy, atibá (sic! ) meg el van hanyagolva!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 13:07:43

egy újabb nüánsznyi (sic):):):):):):):):):):):):):)

"Idézet. “kötelezték a rágalmazás miatti büntetés és az erkölcsi kár megtérítésére 5 000 000 forint összegben” -ezt éppen most olvastam valahol, per után, pedig nüánsznyi ügy volt ahhoz képest amit 2 éve már olvasok. "

".... ma már többször nem nézek be....."
SEGGSZÁJÚÚÚÚ!!!:):):):):):):):):)

Bruhahahahahahahahahahahahahahahaha:):):):):):)

egész nap a neTTen lóg a varangy, atibá (sic! ) meg el van hanyagolva!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.07.15. 15:07:23

@SurpriseBarbie: Köszönöm, tényleg szép keze van. :))) És nem, nem szokásunk töményet vedelni a reggeli kávé mellé. :))))

@Kálmán Barna Mikorka: Höhö! Mi már megjártuk a fél világot, ez a szánalmas nő még mindig tolja? Azóta is? És mi van ezzel a török hackerrel? Ezek szerint még fel se jelentették? Ejnye... Megint új és új hazugságok!

Öreganyámnak már akkora lólábai vannak, hogy a világűrből is látszanak. :)))

És tök ismeretleneknek adott hozzáférést a felhasználói adatbázishoz? Jól értem? :O

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 15:53:47

@dr.ahalan: nemcsak szép a keze ( 18 év konzervatórium, hegedű tanszak, zeneakadémia, satöbbi) de, ügyes is.
ahogy az omniát főzi, nem főzi úgy senki!!!!

beleborzongok a gondolatba, ha hozzám érne:):):):):):):):):):)

más:
primitív, lepereg róla minden, hazudik, terel, mellébeszél, segget nyalat.
ahogy szokta.

a csernobil remek párhuzam, így fog eltűnni a macskahúgyos homokozója a beton szarkofág alatt!!:):):):):):):):)

már, ha megérti a csökött agyával!!:):):):)

dr.ahalan 2019.07.15. 16:42:01

Éjjel AmandaN? Jól látom? :))))

A Dagobert poénsorozaton még ma is röhögcséltünk. :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.15. 16:43:49

@dr.ahalan: te mindig mindenen röhögcsélsz, na......:):)

dr.ahalan 2019.07.15. 19:35:14

@Kálmán Barna Mikorka: Hát persze! A túloldali gennyes netpattanásokon csak röhögni lehet. :)))

dr.ahalan 2019.07.16. 01:16:21

És nem adja fel:

"újabb sziporka: “És tök ismeretleneknek adott hozzáférést a felhasználói adatbázishoz? Jól értem? :O”???milyen adatbázis? egy fal vagy napló törlési gomb, vagy fotó törlési funkció, vagy az égben moderált volna? ekkora baromságot írt megint.. csinálj már egy üzemeltetői oldalt és próbáld ki, aztán lehet okoskodni!"

Na ez az! Ki örült annak, hogy nőverők, Smuncikájk, meg mindenféle gyanús alakok nézegették, mentegették titokban a privát fotóikat? Az e-mail címekről már ne is beszélve... Ismerünk történeteket. :)))
A levelezésről, meg a terrorveszélyről már ne is beszélve.
Ejnye öreganyám, ejnye!

Ezt már megint elkotyogtad alaposan. :)))

Most még elmondanád, mi volt Horrorka bűne? Miért is tiltottad, ugye? És részletesebben! Mi is volt azzal a török hac(k)errel? Nagyon tereled, kerülöd a témát, ugye?
És monca! Az ellopott krediteket mikor kapjuk végre vissza? Nekem jó lesz Ziziben és pörkölt mandulában is, egye fene! :)))

És még jut eszembe! És is megkérdeztem a NAV-ot. Természetesen olyan nincs, hogy a céges adatszolgáltatások nem jelennek meg két évig se. Az hazugság. Minden on-line, minden naprakész... Olyan céggel nem szabad szerződést kötni... az a cég bűzlik. Szorul a hurok öreganyám! Bizony! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.16. 07:57:41

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!!!!

kezdőőőőőődik!!!!!

csak folytatja a " megfelelő helyen" az okádást, a szarkavarást!!
( vezető társkereső, új fejlesztés, 1 év megfeszített munkával, HÍREK rovat)

"Amanda
2019-07-16 07:45

Ez butácska megint fantáziál, pedig nagyon is tudja mi volt. A moderátorok ott kapták és csak ahhoz a fajlhoz a törlési gombot, ahol feladatot vállaltak. Soroljam? Fórum ( kérdezd meg az vöröskeként emlegetett barinőt, évekig csinálta, üzifal, kérdezd meg E-, t volt ilyen gombjat, fal-napló-fotó, kérdezd meg a barinődet, köreikben vagy, nekünk meg logolva, bizonyithatóan kinek, hol és mihez volt jogosultsága): Bár eddig is ezt csináltad, folyton kiváncsiskodva, aztán elméleteket gyártva, de ezt is majd a megfelelő helyen bizonyithatod, hogy szerinted mi volt. A nav-os téma pedig csak a könyvelőnkre tartozik, , gondolom tudja amiről nyilatkozott. . De ez sem tarzozna rád, csak akinek jogában van, tehát foglalkozz a saját dolgoddal. A hitelrontáshoz adtál egy ujabb adalékot, köszi, minden mondatod aranyat ér nekünk."

"......minden mondatod aranyat ér nekünk."
ha ez így lenne, akkor már több aranya lenne,mint ausztrália sivatagaiban!!

és akkor még nem beszéltem a vénasszony nagy titkáról, miszerint a mellbimbói jóval idősebbek, mint a fogai!!!!

:):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.16. 08:02:08

Amandan
2019-07-15 01:15

:):):):):):):):):):):)

Amanda
2019-07-16 07:45

:):):):):):):):):):):)

az amőba is osztódással szaporodik:):):):)

emlékeztek??

Moonlight vs. Moonligh

:):):):):):):):):):):)

beteszem anka pál örökbecsűjét, a dájánát:):):):):)

dr.ahalan 2019.07.16. 08:52:04

@Kálmán Barna Mikorka: Ugye? Valami nagyon nem stimmel nála... :)))
És tolja a hazugságokat ezerrel. Horrorka már nincs is. Sose volt. :))))
A cég nem sáros. Pedig de... És megyünk a böribe. Megbeszélte a bíróval, mert ő saját jogon! :)))
Hazudozós néni. Lopós néni. Csaló néni. Becstelen néni. Van még kétely? Nem hiszem.... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.16. 09:38:10

megint nem mond igazat!!!
1210 kreditem volt, mikor kitiltott.
és kábé 3000 kreditet lopott el tőlem az évek folyamán!!!
nemcsak leköpöm, hanem be is csukatom.
aztán majd a zsadányiak, tarnabodiak kezelésbe veszik odabent a doktornőt!!!!

tolvaj, hazug vagy banya!!!

"Amanda
2019-07-16 07:45

Ez butácska megint fantáziál, pedig nagyon is tudja mi volt. A moderátorok ott kapták és csak ahhoz a fajlhoz a törlési gombot, ahol feladatot vállaltak. Soroljam? Fórum ( kérdezd meg az vöröskeként emlegetett barinőt, évekig csinálta, üzifal, kérdezd meg E-t volt ilyen gombja, fal-napló-fotó, kérdezd meg a barinődet) köreikben vagy, nekünk meg logolva, bizonyithatóan kinek, hol és mihez volt jogosultsága: Bár eddig is ezt csináltad, folyton kiváncsiskodva, aztán elméleteket gyártva, de ezt is majd a megfelelő helyen bizonyithatod, hogy szerinted mi volt. A nav-os téma pedig csak a könyvelőnkre tartozik, gondolom tudja amiről nyilatkozott. De ehhez sincs semmi közöd, csak akinek jogában van, tehát foglalkozz a saját dolgoddal. A hitelrontáshoz adtál egy ujabb adalékot, köszi, minden mondatod aranyat ér nekünk.
Ki az a Hororrka, ilyen Nick név nem volt, vagy a kamud volt, tiltva sem voltál az oldalról, csak a botrány naplózástól, tehát semmi kár nem ért, mert az utolsó idòszakban kredited egy darab sem volt, ( a többieknek sem). De ezek mind bizonyithatóak a kredit vásárlások nyilvántartása alapján megvannak a közvetítőnknél. Akkor már rég átvonultál a Loveu oldalra piszkoskodni ( az is mentve).
Ennyi elég mára, van más dolgom, értelmes, hasznos tevékenységekkel szoktam foglalkozni.
Dolgozzál Lufika, mert sok kiadásod lehet a jövőben, gyüjtögess, ne e klavid csépeld egész nap.
Bye-Bye
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2019-07-16 08:19

Micsoda kirohanás a luFIKAnénitől!!!:)))))))) Pulában felejtetted a gyógyszereidet??? Csak arról volt szó, hogy megint egy tanulatlan suttyó voltál, hogy összekeverted a Petőfi verseket mérnökasszony!!!! Úgy kiborultál, mint az abortusz klinikán a szemetes, mikor is
végre ki tudtál onnan mászni!!!!:):):):):) Még anyád is eldobott magától, te retek!!!!:-))))))))))))"

sittes törpe??? áll e még???:):):):):)
azt írta a főbérlőd, nem is haragszol a répádra, mégis egész nap vered!!!:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.07.16. 10:00:41

@Kálmán Barna Mikorka: Ez is milyen gáz már! FŐŐŐBÉRLŐ! Egy lakása nincs, semmije nincs. Egy megtűrt albérlő. Öreg ember létére...Mélymagányos, családtalan migráncs. És akkor mi vagyunk a prolik, mert nem iszunk reggel a kávéhoz töményet! Majd ő megmondja. És beleszarik mindenkinek a szájába, mert a saját jogán doktornak ez tetszik, ezt támogatja. Ő a piacvezető.. Punktum! :)))
Adóbevallás? Bejelentett munkaerő? Becsületes cégműködtetés? Helyesírás? Igazmondás? Ugyan már... Olyasmit csak a prolik, kurafik és curvák szoktak... Azok meg úgyis mennek a böribe. :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.16. 10:14:43

@dr.ahalan: a sittes gurmé, választott hazájában, a kiemelt , vastag nyugdíjából, nemhogy konyakot, likőrt, de még kávét sem tudna inni.
a saját családja eldobta, látni sem kívánják!!!
itthon az albijában sörpad mellett eszi a teszkós virslit 18-a előtt, majd a kertben, a paraván mögött recskázik, még fitymazajt sem tud produkálni, mert metszett farkú:):):):)
mert dán!
jordán!!:):):):):):):):):):):)

dr.Léda 2019.07.16. 10:34:38

Látom, szünnap nélkül tolják főműsoridőben a Feljelentősdi-bizonyítékosdi hazugsággyűjtemény c. sorozat 28.464. részét, rettenetesen unalmas. Évek repülnek egymás után és egy nyavalyás idézést nem bírt összehozni a mélysötét károgó varjú, de megy a visítozás ezerrel a nemlétező perről. :D

Könyvelő meg az ablakban, még mindig nincs beadva a 2018. évi beszámolójuk július 16-án. Ez azért nagyon gáz.:D

Átolvastam az élménybeszámolót a nyaralásról, nem lehet könnyű visszalendülni a poros, koszos fővárosi életbe.:)

dr.ahalan 2019.07.16. 11:34:07

@Kálmán Barna Mikorka: Tényleg muris kis figura, jól fog mutatni a bíró előtt, mint a bőregér legfőbb barátja, védelmezője és a teljes tagság fele... :)))
A sittes Tóni, a büdi kis olcsó falusi albiból. :)))
Mert mindenki annyit ér, amennyije van. Ahogy Sásdiné hirdeti... :)))

dr.ahalan 2019.07.16. 11:38:18

@dr.Léda: Tényleg unalmas, és rettenetesen nevetséges. Már egész szarhalmok bűzölögnek a nénike fején, de azért kiáll a napra, és vonyít, sivít, hazudik... Meg piacot vezet! :))))
Két és fél taggal, négy adminisztrátorral. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.16. 11:43:53

@dr.ahalan: lézer jani és özvegydoktor (önerőből) sásdigyuláné IS!!!!!!!

emélem egy cellába kerülnek, lenne ott visongás esténként!!!!!
:):):):):):):):):):)
lauda füleit szétfújja a szél, és az addig üzembiztos függőón megtelik meleg levegővel:):):):):):):):):):)

Voltam 2019.07.16. 16:18:23

:)

Bekukk egy pillanatra.

Pápuszi, zsetem, garnéla, emlőstej, felség jele: kandináv, isten álld meg a magyart, a ló örökösítési DNS-e, és felhívnám a közérdekű figyelmét a szatén szalvétára szagló szájak esetén. :D

És mivel már nagyon rég volt, ezért:

Májusi Mártaságok:

01.) „már is”
02.) „meglettünk örvendeztetve”
03.) „oda tette magát”
04.) „haza vinni”
05.) „vissza út”
06.) „Ezeregy éjszaka meséi”
07.) „fodrász szalon”
08.) „én nem értik”
09.) „Ő is minden rózsi”
10.) „felejtsetek el ott a másik oldalt”
11.) „eboláscsőcsű”
12.) „szarvas hiba”
13.) „500 km vezetett”
14.) „vissza tartva”
15.) „áhitattal”
15.) „össze zabálsz”
16.) „Kálámán”
17.) „anfiteatrum”

+1.) „kockázatot, is hogy bepisál”

Orális juniális:

01.) „Nevelő apád”
02.) „egy hetes száraz kifli”
03.) „ugyan oda”
04.) „Vissza számoltam”
05.) „beágyazta magát, a fejemben,”
06.) „össze hoz”
07.) „mind az”
08.) „halott” (audistis)
09.) „az ég adta világon”
10.) „mindenek előtt”
11.) „Globusz májkonzerv”
12.) „össze dobni”
13.) „nyílszívű”
14.) „Munkács tévéje”

Július Jules:

1.) „Bumáról fúj a szél”
2.) „végigpáztázva”
3.) „megjavítatja”
4.) „Már is”
5.) „probléma mentes
6.) „vissza jövök”
7.) „szedett vedett”
8.) „kivetni valót”

Tátott szájú Márta, és az ő szopása:

1.) szarka lelkű, amit az eszetlen bigass szerint egybe kellene írni, így: "szarkalelkű" :D :D És ezt hagyják szabadon járni.
2.) tejes láda, amit az irtózatos farpofájú valagszáj szerint szintén egybe kellene írni, így: "tejesláda" :D :D Szerintem ezek után őt is hamarosan gondokság alá helyezik, mint a gazdáját. :D :D
3.) két évesen, amit az aljas hamisító átváltoztatott „két éves”-re, hogy egybeírandónak tekinthesse. :D :D Hát csoda, ha a pasik nem engedik be, és sűrű picsogások között kell a kilincsre akasztania még az ajándékot is? :D :D
4.) A "duma" az szerinte tulajdonnév, ezért nagybetűvel írandó, így: "Duma" :D :D És ezt nem lehet a kánikulára fogni, mert az irtózatos farpofájú, hordóbokájú valagszáj, mindig is irtózatosan kielégítetlen és ostoba volt, de amióta alámászott a sittesnek, azóta még kielégítetlenebb és még ostobább. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.16. 17:15:05

kommentár nélkül!
erre való a vezető társkereső oldal, és erre tapsol az idióta 73 éves tanulatlan ámde önerőből özvegy doktornő!!
én csak szívem teljes melegével üdvözlöm ezt a proli, primitív hozzáállását!!!

"PadreEmeritus
2019-07-16 16:17

Rohadt retek, ennyire hülye vagy????

dr.ahalan 2019.07.16. 01:07:11
Te Era! Nem kellene neked feljönni Pestre? Lasszóval fogják az ápolónőket, pláne ekkora tudással.
Lehet alkudozni a kórházakkal, akár albérletet is fizetnek talán, egy kincs vagy. Egészséges, gyereked nincs, szülni már gondolom nem akarsz, hatalmas tapasztalatod van, rettenetesen sokat bírsz, és te… Bent feküdtem a januárban… Hogy ott micsoda szép pasik az orvosok! :)))
És van egy csomó facér is. :)))
A dokim asszisztensnőjével összebarátkoztam, vevőm lett. Most pont az jutott eszembe… Neki egész szép lakhatási támogatást fizetnek. :)))

Nagyon jól tudod, hogy van két felnőtt fia!!!! MI az, hogy nincs gyerek???? “Szülni már gondolom nem akarsz!!!” Azt is tudod,
hogy ha akarna sem lehetne gyereke!!!! Ennyire szar, gonosz, mocsadék vagy!!!!!

Ja és utolsósorban, az orvosok is a FIATAL pipi ápolónőket dugják!!!!
Be kell jelentkezni a válaszadáshoz
PadreEmeritus
2019-07-16 16:23

Erika!!! NE keveredj a korpa közé, mert megesznek a disznók!!!!
Pont ez a társaság, akik lenézték a kis keresetű, problémákkal küszködő embereket, kipellengérezték őket és kigúnyolták nyilvánosan!!!!
NE légy amnéziás!!!!!"

sallai antal egy orbitális geci!!!!

dr.ahalan 2019.07.16. 17:44:23

@Kálmán Barna Mikorka: Most ezzel mit akart mondani ez a szerencsétlen Mártantal? Noooormális? Egy állás kapcsán miért befolyásoló tényező a két felnőtt gyerek?
Istenem de nehéz lehet ennyire elborult elmével élni... :)))

SurpriseBarbie 2019.07.16. 19:12:27

@Kálmán Barna Mikorka: Tehát Erika már nem FIATAL??őt nem dúghat meg orvos????ejejjj vén hülye vagy te sittes..és egy orbitális nagy barom.Ezzel lenézted a középkorú nőket.Eddig is utáltak a nők , ezután sem leszel népszerű... :)))))

SurpriseBarbie 2019.07.16. 19:15:19

@dr.ahalan: Szerintem nagy szivfájdalma, hogy Erának nem jön be :))))))Nincs az a nő akinek kellene..
Aki volt neki mind csak a "mesés" nyugdíja miatt foglalkozott vele..2 csajról konkrétan tudom :))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.16. 19:18:37

@SurpriseBarbie: nekem bejönne a tóni, ha lenne benne még egy két fog, meg gyakoribb merevedés:):):):):):)
izgat a púzója meg a farpofái:):):):):):):)
szeretem mikor előttem térdepelve okosan ( na jó, ez erős túlzás, az okos nézés!) felnézne rám:):):):):):):):):)

SurpriseBarbie 2019.07.16. 20:47:24

Ez a heti legjobb :)))))
Blabla :"Én bírom, mikor valaki más életét akarja rendbe tenni, holott a sajátjában is lenne tennivaló" :))))))))
Hát bakker kedves Zsuzsanna te mi a fenét csináltál évekig??. Állandóan meg akartad mondani mi nekem a jó .. állandóan... szerencsére soha nem kértem tanácsot senkitől!És soha nem azt csináltam amit te mondtál :)))))Most ugyanezt teszed a főmamival, te akarod megmondani mit tegyen :)!)))) Hogy is van ez akkor most????Előbb gondolkodjál mielőtt leírsz valamit ;)
Na most egész héten ezen fogok nevetni :))))))))))

Voltam 2019.07.16. 21:02:09

:)

"Blablabla
2019-07-16 18:41

A szép(?????????) facér orvosok, akik az ápolónők között keresik a leendő doktornét…..

Vezek Elek 2019.07.16. 21:51:50

@Voltam: Hát drága törpbarát.... hmm... most elkaptad a lényeget. Hogyan is fogta meg a gyógyszerészsegédlány szegény jó doktort??? Most ezen nagyon rehegek... dilóóóóó. :))))))))))))))))) áááááá régen sem volt ilyen, és most sem lehetséges! :))))))))))

dr.ahalan 2019.07.16. 22:10:25

@Vezek Elek: Ismerjük az ilyen történeteket, falun működhetett akkoriban. Egy kis romantika a kazal mögött, oszt mán domborodik is a has, be van biztosítva a jövő... :)))

dr.ahalan 2019.07.16. 22:12:08

@SurpriseBarbie: Mondjuk tényleg rém randa. Nem csoda, hogy elküldték a svédek, a gyerekek megállnak a növésben ha meglátják.
Ha meg Pesten belenéz a Dunába... Mohácsig kidöglenek a halak. :)))

dr.ahalan 2019.07.16. 22:13:30

@Kálmán Barna Mikorka: Ha nem zsámolyra térdepelteted, akkor a térdeidet fogja nyalogatni... Csak szólok. :)))

Vezek Elek 2019.07.16. 22:26:32

@dr.ahalan: Annak idején csak ez volt az egyetlen kiugrási lehetőség a segédeknek, a csomagolóknak.... manapság viszont én is presszionálnám mindazt, akiben van még egy kis ambició. Kezdje újra az életét! Nincs mit vesziteni !!! Csak jobb lehet!!!

dr.ahalan 2019.07.17. 01:05:44

@Vezek Elek: Abban az időben valahogy így történt. Az okos dokinak tanuló kiemelkedőnek tetszett, a kommenyista, vezető párttag szülők meg rásózták a buta lányt. Merthogy hasas lett... És ezt a jó doki szeretője mesélte el nekem, még akkor is, ha az admin tüzet okádik a témától. Ez a szegény, szerencsétlen admin! Ugye... Aztán élt, ahogy élt. Szült, nevelt, téglát gyűjtött, elviselte a megaláztatásokat, aztán öreg korára megkapta free királynőségét. Abból meg ez a szerencsétlen car lett... Hát persze hogy beleőrült! Már csak hat perc van hátra az életéből, mi meg nem vagyunk hajlandóak szenvedni! Kiröhögjük mindig! Borzasztó! :)))))
süti beállítások módosítása