dr.ahalan

dr.ahalan

Titokban kell cigiznem!

2019. június 26. - dr.ahalan

 

Ez volt a heti kedvenc, azt hiszem Szerelemszekér lesz a neve. :)

Jó kis két nap volt. Kedd. Jött Horrorka, csajos délutánra. Hozott anyukának illatokat, mindenféle tusfürdőt, az egyik glitteres-rózsaszín. Imádom! :)))

És néztünk filmet, a Titokban kell cigiznem rám nagy hatással volt, megmutattam. A telefont se fogta meg közben. Olyan jó... Gondolkodó, érdeklődő, híreket olvasó felnőtt lett egészséges gondolatvilággal. Ő is gyűlöli és felismeri a fanatizmus és hit köntösébe bújt féreg-mentalitást... :))) A despotizmust. A demagógiát. A populizmust. 

A film utolsó két perce pedig szíven üti az embert. Ennél gyönyörűbb befejezést még nem láttam. Vagy talán csak a Hairt... :) 

Aztán ma délelőtt fotózás, nem sok ékszer készült szerencsére. Vevő is jött, örömhírrel. :)))

Olyan jó kedvem lett, de olyan! Harsogott a Pa-dö-dö... Az úttörődal-válogatásnál a két fityiszes öregasszony elborzadva hallgatózott, hallod mi megy? HALLOD? Mintamókus... Ica mama meg jól rajtakapta őket... :))) 

Dél se volt, jött a Gábor, gyerünk, elkésünk, nem érünk oda! Pffff! :(

Jó lassan döcögtünk, őrület ami ebben a városban van, mindent szétbontanak, szétvernek... Hogy lehet ezt kibírni a légkondi nélküli zsúfolt helyettesítő buszokon negyven fokban? :O

Dohány utca, Lehel... Récsei, (azt is lenyúlják nemsokára...), aztán haza. Megbeszéltük a továbbiakat, Gábor ment tovább, neki még volt ügye. :)))

Fáradt vagyok... :))) 

Meghalt dr. Tóth Gyula. Gyakorlatilag összeomlott a fővárosi egészségügy egy része, a Gáborpapát is ő műtötte néhány éve. Rajta kívül minden érsebész elment a Péterfyből, és mivel januárban engem is ott műtöttek, ismerem a problémát... Engem ugyan nem érintett, de láttam hányan vártak érsebészre... És milyen fájdalmakkal, fertőzésekkel!  Borzasztó! :O

A bulvár nem sokat hozott, a nünüke kissé zavart volt ma. Kamu nick, levett, visszatett cuccokat, visítozott egy rövidet, menünk a böribe, és a világon senki, de senki! NEM! HASZNÁLHATJA! A FREELOVE! KIFEJEZÉST! 

:)))

Biztosan benne van a szent szabályzatban! Az minden törvényt felülír ebben az országban. Az egész világon! És a Marsra is ki van terjesztve. :)))

Mártantalok meg verseltek. A maguk szintjén ugyan... de verseltek! Ma nem volt se zsidózás, se cigányozás, se náci hablaty. Vers volt. Igen dicséretes! :)))

Szeretem azt a verset, de kinőttem. Úgy ötödik környékén... :))) 

És persze illendően viszonzás is van. Kedvenc költőóriásommal: 

Kis testemmel ülök
(Írta: Laár András verse)

Kis testemmel ülök,
ameddig csak lehet.
Nem adom egykönnyen
kényelmes helyemet.

 

Mentem már jó sokat
Kis puha lábammal,
Ha ide mertek jönni,
Köpök a nyálammal!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr8414913872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2019.06.27. 00:20:22

Nyílt szívű. Tele a net a bomlott agyú nagy magyarok helyesírási tébolyaival. Az őrület eluralkodik az elméjükön, és úgy keresik elmeháborodott módon a kétesélyes szószerkezeteket, a betűhibákat, mint ahogy az eltévedt sivatagi vándor lesi az oázist... Viselik a bűzlő testüket a negyven fokban, már észre se veszik a bőrredők és nemi szervek pállott bűzét... Már nem akarnak senkinek megfelelni. Úgyse kellenek senkinek. Elfogadták Fürkészik a náluk boldogabb emberek írásait. És felsikkantanak boldogan, ha lelnek egy magyarázatot... Rátapadnak a monitorra, verik a klavit... És megmagyarázzák. Már csak ártani akarnak, szenvedést okozni, bántani. Kiokádják a vélt igazukat a netre. Annak egy kis, ocsmány, végbél-felületére. Ott még megtűrik őket. Ennyi az életük... És már nagyrészt leélték. Ennyi volt.

Milyen szánalmas... Detélleg! :)))
És még igazuk sincs... :)))

Soha nem is volt. :)))

Vezek Elek 2019.06.27. 00:24:21

Hát én még nem tudok aludni... amikor nagyon fáradt vagyok, meg olyan sok mindent történt napközben, amit akkor, és ott nem tudtam feldolgozni, azok most jönnek elő. Kell idő, hogy leüllepedjen. Ilyenkor ez olyan, mint amikor olyan izomlázad van, hogy nem tudsz tőle elaludni.
A filmet nem láttam, de én is cigiztem titokban anno. Apukám nagy dohányos volt, és mikor már én is rá-rágyújtottam, mindig terelgettem. Nem tudom már megkérdezni tőle, hogy tudta-e, hogy cigizek, vagy nem, de mindig rábeszéltem a jobbféle cigire. Románcról fecskére, fecskéről tilhofra, tilhofról szofira, szofiról mentolosra, ....stb.... el is vitte a cigi. :((((( Én azonnal abbahagytam, mikor az orvos mondta, hogy öröklődik a hajlam.... Ennek már 28 éve. És még mindig borzalmasan hiányzik! :((( (nem a cigi!!!!)

dr.ahalan 2019.06.27. 00:31:19

@Vezek Elek: Nekem édesapu nem tiltotta, noha ő sok-sok éve leszokott. Mindegy. :)))
Én azóta is bagózok. :))
A film viszont az 1995-ös algériai eseményekről szól. A polgárháborúról. Az iszonyatról... Mindegy! Pezsgőzzél kisdrágám, jó napod volt, megérdemled. :)) Ne foglalkozz vele! Én szombaton nem fogok foglalkozni vele! ;)

Vezek Elek 2019.06.27. 00:32:44

Nálatok is Amanda képe jelenik meg a felső sávban az Új freelove oldalánál???? Ez lett a logója a free-nek? Nemááár! :))))))Röhej a köbön!!!:))))

dr.ahalan 2019.06.27. 00:46:37

@Vezek Elek: Ma éjszakára ő legjobb csaj. A hetvensok évével. A kiszerelt gyomrával. Piacvezető! Megmondták! Nemzetközileg is ő a királynő! A szabályzatot be kell tartani a bantu négereknek is. Csak messziről imádhatják a csodás testét, és majd ő jól megnézi őket a videochat-en, ahol nemrégiben sok évig a fiatal párokat leskelte nyálát csorgatva.... :))) A tudtuk, és beleegyezésük nélkül, ahogy el is ismerte. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 06:00:47

harmadik!:):):):):)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!
KÁLÁMÁN valamint a görbe tükör:):):):)
és annak tartása:):):):):)

szegény szerencsétlen börtöntöltelék......ha látná kívülről magát.........szégyen!!!

" Egy fricska a klimát idiótáknak!!!:):):):):)"

:):):):):):) díptróth!!:):)

SurpriseBarbie 2019.06.27. 06:23:40

Szép jó reggelt..:)
...És valóban, megnéztem a lilahajú Amanda vagy ki képe jelenik meg ha betölti a trükköt :)))))kissé mintha hatalommániás lenne a nêni :)))Behalok :)))
Ma sem fogunk fázni,de nyár van :)))) imádom ;)

SurpriseBarbie 2019.06.27. 06:25:05

@SurpriseBarbie: trükköt-friiilót
Érdekesen értelmez néhány szót a teló :)))))))

Vezek Elek 2019.06.27. 07:10:09

"Mondjuk tapasztaltam én a háttérben veszekedéseket, sértődéseket

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 07:37:00

@Vezek Elek: ezt pontosan így látom én is!!

"Téged sem kényszeritett anno ide senki, csupán csak ki lettél ebrudalva innen, mert nem idevaló voltál, amit be is bizonyitottál."

bővítménnyel: Téged sem kényszeritett anno ide senki, csupán csak ki lettél ebrudalva innen, ( ONNAN IS ) mert nem idevaló voltál, amit be is bizonyitottál. (többszörösen)
a sittes javára írandó, magasan leszarja, kerüli. a mártikám az első volt aki elzavarta a véres retekbe. és a gyökér parókás hagyta, hogy egy ilyen jellemtelen porrá zúzza a társkeresőjét, ami piacvezető!!!
ez van, ez tény!!

Vezek Elek 2019.06.27. 07:41:36

@Kálmán Barna Mikorka: Tudom, hogy igy látod. Az elsők között voltál, aki ágált az ilyen kaméleonok ellen. Mondjuk nefikét elég sokáig melengetted a kebleden, de végül beláttad, hogy igazam van az ő esetében is. :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 07:53:00

@Vezek Elek: vonzódtam hozzá:):):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 08:10:02

@Vezek Elek: már nem, meggyőztél, kinőttem, váltottam:):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.06.27. 08:46:00

Nem nyugszanak a piacvezetők? :)))
Két éve már, nálunk még vita nem volt. Se itt, se a csopiban. Mondjuk oda be se engedtük. Ide se kellett volna... :))) Miről beszél ez a rongyos? Vagy ruhás? Ruha... Ostoba picha, nem érdemes vele foglalkozni.

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 09:30:40

@dr.ahalan: tényleg nem kell vele foglalkozni.
majd a 73 éves odatartja neki a fosókáját, elvan vele.......:):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 09:47:16

"Mondjuk nálam billentett kicsit a lelki egyensúlyomon, hogy akit már x éve fröcsögve szidnak, arról meg kiderült, hogy abból, amit kiabálnak rá, semmi sem igaz."
(Blablabla/sámánkerék/zséhetvenhárom)
2019-06-27 06:36"

"sámánkerék/blabla/zséhetvenhárom
2018.11.21. 05:41:17
@dr.ahalan: ez a vénasszony úgy hülye,ahogy van:D
Még mindig nem jött rá,hogy SEMMI köze a dolgaimhoz.
Majd ha meg lesz húzkodva,akkor meg visít es kikéri magának.
Ilyenkor hol van az a pipogya ,köntösös ati bácsi?
De mindenkit megnyugtatok: nálam rend,fegyelem van:D
Tudod mami,nekem papírom is van róla,hogy milyen szépen élünk!
Ostoba vén hülye azt se veszed észre,hogy megint odaszartál a trágyadombodra!
Ati bácsival foglalkozz,eléggé le van pusztulva szegény!
A paródat meg vedd le néha! Jönnek megint a hülye gondolataid,szerintem bepállott az agyad! :)"

"Hát van ez így!"

a hiteles, szavahihető, megbízható, talpig becsületes, tót!!!!:):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 14:15:42

öblös röhögés!!!
magam alá huGGYozás!!!!
a művelt, világjáró , azok után,miután teleszórta a naplóját autóbuszból fotózott képekkel, amiről csak annyit írt, vár a hegyen, nagy kék tó, üres strand, stb, stb......ilyent jegyzett be a piacvezetőbe:):):):):):):):):):):):):):)

"Amanda
2019-06-27 11:27

Cirkuszolnak unalmukban. magyarázzák kedvükre a nagy semmit. Akinek jó sora van, az a környezetével foglalkozik, utazik a nagyvilágban, élményeket gyűjt. De aki csak a száját járatja , vagy a pennáját, amivel bizonygatja, hogy milyen sokra vitte, csak éppen látszata nincs, mert a fantáziája minden. Vagy a munkájának arányában részesül az eredményből , ami alapján kiderül a valóság, hogy nem is olyan hülye a Bélája, jól kihasználja, juttatt neki egy hetet az évben (ugyanott)..dicsekedhessen valamivel."

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 14:50:27

van kedve valakinek egy késő délutáni, kora esti közös lábáztatáshoz??? vettem új vileda felmosóvedret. 45 és feles a lábam, így jelentkezzetek!!!!:):):):):)
lehetne egy jó kis közös bütyökbuktató, vagy retek rodeó a víz alatt!!!
közben anyósom mesél 45-ről:):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 14:53:48

Szildi sziporkák, best of......
( első kötet /pirál 1)

" a száját járatja ...."

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Vezek Elek 2019.06.27. 15:33:06

@Kálmán Barna Mikorka: :))))) ... juttatt neki... :))))) mert, hogy múlt időben juttatott, ez a rövidített változat. :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 15:36:00

@Vezek Elek: baszki!!:):):):):):):):) nem vettem észre, tied a dicsőség:):):):):):):):)
barátTörp meg lemaradt, pedig ez szép gyűjtemény:):):):)
és csak úgy, zsigerből.........:):):):):):):)

Vezek Elek 2019.06.27. 15:53:18

@Kálmán Barna Mikorka: Én jönnék áztatni, de kicsit goNbás a lábam, az nem baj? :)))

Vezek Elek 2019.06.27. 15:55:50

@Kálmán Barna Mikorka: baráttörp egyébként is csak a bigass aranyköpéseit szedi csokorba... a vq-hoz nem lenne elég a világ pirálja. :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 15:57:41

@Vezek Elek: nem zavar a goNba, lehet pl. tojócsó áztatás is, de szégyellős vagyok:):):):):):):) becsukott szemmel meg mi értelme??????:):):)

Voltam 2019.06.27. 16:07:23

:)

Na csók puszi mindenkinek.
Nem értem rá eddig, mert vissza kellett vinnem az üres üvegeket. A visszakapott betétdíjból meg vettem egy helikoptert, és röppentem vele egyet. :D :D
(Ugye, mindenki emlékszik még erre a régi viccre?)

@Kálmán Barna Mikorka:

Valóban lemaradtam arról, hogy a vénasszony sziporkáiból tematikus gyűjteményem legyen, de jutnia kell másnak is az élvezetből, és persze a velejáró dicsőségből is. Hisz az ilyen roggyant elméket az isten azért teremtette, hogy az okosak kifigurázzák őket, és ebben kedvüket leljék. :)
Tehát én már csak megmaradok Mártikád bizergázásánál, mert a te mérhetetlen szerelmed bennem is vágyat ébresztett iránta, és így udvarolok neki. Mától mit nekem dús keblek, ruganyos cicik. Nem, nem! Mától az irtózatosan hatalmas seggekre gerjedek, az irtózatosan hatalmas zsírseggekre. Álmaim a Mártád mögé kerülésről fognak szólni, és amikor perfektuálódik a dolog, akkor közben v'moto rock-tól fogom hallgatni azt a dalt, amiben kiemelt jelentőségű az alábbi szöveg:

"Én hátul végig nyomom, tekerem .......

Nyomom-nyomom-nyomom és tekerem
Nyomom-nyomom-nyomom és tekerem
Nyomom-nyomom-nyomom és tekerem
Nyomom-nyomom-nyomom és tekerem"

És mivel ennél a naplónál még nem jelent meg, ezért:

Májusi Mártaságok:

01.) „már is”
02.) „meglettünk örvendeztetve”
03.) „oda tette magát”
04.) „haza vinni”
05.) „vissza út”
06.) „Ezeregy éjszaka meséi”
07.) „fodrász szalon”
08.) „én nem értik”
09.) „Ő is minden rózsi”
10.) „felejtsetek el ott a másik oldalt”
11.) "eboláscsőcsű"
12.) „szarvas hiba”
13.) „500 km vezetett”
14.) „vissza tartva”
15.) „áhitattal”
15.) „össze zabálsz”
16.) „Kálámán”
17.) „anfiteatrum”

+1.) „kockázatot, is hogy bepisál”

Orális juniális:

01.) „Nevelő apád”
02.) „egy hetes száraz kifli”
03.) „ugyan oda”
04.) „Vissza számoltam”
05.) „beágyazta magát, a fejemben,”
06.) „össze hoz”
07.) „mind az”
08.) „halott” (audistis)
09.) „az ég adta világon”
10.) „mindenek előtt”
11.) „Globusz májkonzerv”
12.) „össze dobni”

Tátott szájú Márta, és az ő szopása:

1.) szarka lelkű, amit az eszetlen bigass szerint egybe kellene írni, így: "szarkalelkű" :D :D És ezt hagyják szabadon járni.
2.) tejes láda, amit az irtózatos farpofájú valagszáj szerint szintén egybe kellene írni, így: "tejesláda" :D :D Szerintem ezek után őt is hamarosan gondokság alá helyezik, mint a gazdáját. :D :D
3.) két évesen, amit az aljas hamisító átváltoztatott „két éves”-re, hogy egybeírandónak tekinthesse. :D :D Hát csoda, ha a pasik nem engedik be, és sűrű picsogások között kell a kilincsre akasztania még az ajándékot is? :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 16:09:58

@Voltam: jó reggelt:):):):):):):)

még épp időben......

Voltam 2019.06.27. 16:20:28

@Kálmán Barna Mikorka:

Most mi van? Vigyem ki az ellenőrzőm, és beírod az igazolatlant? :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 16:26:58

@Voltam: már hozhatod is ki! és még egy rossz szó, jöhetnek a szülők a fogadóórámra!!!
ezt meg ugye te sem akarod?????:):):):):):):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 16:30:16

@Kálmán Barna Mikorka:

Jajj, nem, nem, azt tényleg nem. Inkább leírom százszor, hogy a bigass hatalmas zsírseggét mindig csak két kézzel markolom. :D

Remélem, így már megbocsátod a délelőtti hiányzásom. Sőt, a holnap délelőttit is.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 16:33:12

@Voltam: a holnap délelőttit igen, azt gondolom, én is lógni fogok!!!:):)

szamszonájt giga bőröndöket keresel te is???
(vö. nagy bőröndbe jó pakolni!)

Voltam 2019.06.27. 16:45:38

@Kálmán Barna Mikorka:

Azért a bigass nem egy Samsonite, azaz, mint portéka nem abba a piaci szegmensbe van pozicionálva, hanem sokkal inkább valami Besty. Azaz, kis pénzért nagyot kapsz, de cserébe le kell mondanod a minőségről. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 16:49:05

@Voltam: vannak helyzetek,mikor egy gyors vérátömlesztés életet menthet!!!:):):):):):):):)

aztán olyan helyzet is van, hogy mindegy,csak darázs ( mártikám, mert franciás, szerinte: darage) ne legyen benne!!

:):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 16:52:26

@Kálmán Barna Mikorka:

Öreg vagyok már mindkét felvázolt esethez.
"Ha alul vagyok, fulladok, ha felül vagyok szédülök, ha oldalt vagyok, akkor meg nem látom a TV-t" :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 17:18:56

" Nyílszívű, EZT írd le 200-szor B+!!!!:):):):):):):):)"

:):):):):):):):)
nyílszivű:):):):)

ez csakis robbie hood lehet:):):):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 17:43:53

@Kálmán Barna Mikorka:

Kérésed számomra parancs.

Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű, Nyílszívű.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 17:51:31

@Voltam: :):):):):):):)
a sittes most , talán , ejakulál:):):):):):):):):):):):)

Robin Williams:):):):):):):):):):):)
nyílszivű:):):):):)
Isten álld meg a magyart:):):):):):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 18:02:57

@Kálmán Barna Mikorka:

Ismét leírom (talán úgy harminchetedszerre): Minden, ami PadreEmeritus név alatt jelenik meg, azt a Bigass, alias Mártikád, más néven Jules írta. És ezt tényként kezelem, amitől eltántoríthatatlan vagyok.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 18:17:48

@Voltam: megértettem!!
javítok!
mártikám most akkor orgazmál!!:):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 18:25:03

@Kálmán Barna Mikorka:

Nem megy az neki. Hogy maszturbáljon ahhoz prűd, meg nem is ismeri elég jól a saját testét, pasi meg nem akad, aki be merne merészkedni az oszlopvastagságú lábai közé.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 18:34:09

@Voltam: talán segédeszköz? analintruder 2019-es modell:):):):):):):):):) alkarnyi:):)

Voltam 2019.06.27. 18:35:18

@Kálmán Barna Mikorka:

Nem figyelsz!
Idézet az előbbi hozzászólásomból: "Hogy maszturbáljon ahhoz prűd"

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 18:50:16

@Voltam: szerintem már nem!!!!:):):):):):) hallom a gép zizegését, diszkrét duruzsolását, a mély sóhajokat!!:):):):)
mintha a nevem is kiabálná lábujjhegyen:):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 18:55:06

@Kálmán Barna Mikorka:

Ebben majd csak akkor lehetünk biztosak, ha majd horgol egy Kálmán Barna Mikorkát is. Mert nála csak ez a biztos jele annak, hogy valakit szexuálisan megkívánt.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 19:10:42

@Voltam: te mindentől elveszed a kedvem, letörlöd írásaiddal a mosolyt az arcomról!
nekem ez rosszul esik!!!!

:):):):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 19:15:37

@Kálmán Barna Mikorka:

Csak megóvlak attól, hogy hiú ábrándokba ringasd bele magad.
Hidd el, aki ennyit görcsöl, ennyit vergődik, aki ilyen összeszorított foggal éli az életét, mint a te Mártikád, az nem képes az orgazmusra.
Törődj bele!

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 19:26:36

@Voltam: próbálom elfogadni az érveidet, de legalább azt mondd meg nekem, nekem legalább jó lesz????
:):):):):):):):):):):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 19:36:13

@Kálmán Barna Mikorka:

Neked jó. Más meg mit érdekel téged? Az orgazmus az egy olyan intim dolog, amire másokkal kapcsolatban nincs és nem is lehet közünk, ráhatásunk. Nem forszírozhatjuk, és nem várhatjuk el. Törődjön mindenki magával. :D :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 19:47:49

@Voltam: én is így gondolom, több mint 50 éve:):):):):):):):):):):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 19:57:19

@Kálmán Barna Mikorka:

Egy igazi gentleman soha nem is firtatna ilyesmit egy olyan nő esetén, akivel ilyen kapcsolatba került. Egyrészt, mert nem akarja a hölgyet olyan kínos helyzetbe hozni, hogy hazugságba kelljen keverednie, másrészt, mert ugyan miért is kérdezgetne ilyesmit akkor, amikor már régen a Turfot, vagy a Lovak és kutyák magazint olvasgatja? :D :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 19:59:03

@Voltam: ...vagy 20 perce áll a zuhany alatt, cigarettával a szájában:):):):):):):):):):):)

Voltam 2019.06.27. 20:02:38

@Kálmán Barna Mikorka:

8) 8) 8) Egy gentleman? ???????????????
Nem kevered véletlenül Kovács II. Jánossal, a Csepel Művek sztahanovista esztergályosával?

:)

dr.ahalan 2019.06.27. 20:28:10

Megjöttem, ma is jó nagy utunk volt, vidékre. :)))
Látom a bőregér megint adott az agysejteknek. :)))
Most végigolvaslak újra benneteket.... Jól szórakozom! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.27. 20:39:54

@dr.ahalan: addig jó, míg Kádár él!!!!!

érti,aki érti:):)

dr.ahalan 2019.06.27. 23:26:07

Teljesen hiteltelen és röhejes ez a megtagadott szildiség, és az új, elhatalmasodott amandaság. Mint az alsós gyerekek, most becsaptalak, beeee... :))) Idióta!
De leginkább ez tetszett:
"Akinek jó sora van, az a környezetével foglalkozik, utazik a nagyvilágban, élményeket gyűjt. " Akkor neki mi vagyunk a környezete, hogy koslat utánunk sok-sok éve? :)))
Elképzeltem, ahogy élményeket gyűjt! Bulizik, táncol egy Goa party-n, esetleg szambázik, vagy beáll a kongaláncba. Kipróbálja az ejtőernyőt, gyűjti szorgalmasan a film- és könyvélményeket, hobbikat szerez, beássa magát a bélyegtörténelembe, vagy mondjuk tanul egy kicsit a porcelánokról, hogy meg tudja különböztetni az értéktelen gagyit a valódi értéktől. Ír, publikál, és az embereket érdekli a szava.
Tervez, alkot, elad. Tervez, alkot elad. :))) Vállalkozik, marketingstratégiát épít fel, üzleti tervet ír, jogtudó csapatot épít, és sikerre viszi. :)))
Kitanulja a tantrikus szexet, jógázik és meditál, és meg tudja tartani a szeretője érdeklődését. :) Utazik, és valódi élményanyagot gyűjt, nem csak a medence vízforgatójáig merészkedik el. Zenei élményanyagot is gyűjt. Persze AMÁGA nem ér! :)))
Kipróbálja a világ konyháit bátran. Ünnepei méltóságteljesek és szépen szervezettek.
Jártas a művészettörténetben, érdeklődő a hírek iránt, nem hagyja magát elkábítani a demagógiától, gondolkodik és számol, és a környezete? Barátok és család, napi kölcsönös törődés, biztonság. :)))

Ugye? :)))

Persze bizonyos körökben élményanyag lehet a meztelen fiatal fiúcskák leskelése titokban. Ilyenekkel nem tartok kapcsolatot... :)))

Viszont nagyon jót nevettem. Köszönöm nünüke! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 04:46:21

első!:)
kiszenvedtem,, büntetőkkel nyert brazília!!!!

megyek aludni, majd.....

dr.ahalan 2019.06.28. 09:18:01

Gyönyörű felületet képez a free (Easynet Kft.) "moderált" híroldala. Csodás! Kattintottam pár fotót, remek naplóanyag lesz. :)))
A szilditagadás tök egyértelmű, és továbbra is primitív és nevetséges. :)))
De ahogy megpróbál mindent a Mártantalokra kenni.. Szkatofil, barom, bazári majom, buzikám, seggfej, zsírpaca, ratyi makimajom... Egy hivatalos, céges híroldalon! :))))
Csodás! Remek! :)))
És persze lehet arctalankodni, de manapság... Minek? Ott fogsz te is állni a bíró előtt pont úgy, ahogy én. Állítólag... :)))
És én majd azt is megírom. Hehe... :))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 09:24:06

megébredt a free JULI/ÁNUSZbarátja is, és máris erősen nyit, az Isten barma.
már tudom miért puttózik, miért olvassa ( ha olvassa egyáltalán!) a tegnapi újságot:):):):):):):):)
szerintem ő a varsói szerződés legelbaszottabb , leglúzerebb börtöntölteléke:):):):):):)
olvassátok:
"PadreEmeritus
2019-06-28 09:02

Ez a szkatofil horvát gyerek pedig egy elmebeteg. Már feltalálták a videófelvételt vagy a visszanézést, nem kell virrasztani, hogy megnézzük kedvenc meccseinket. Persze megteheti az, akinek semmi dolga nappal, mert ingyenélő eltartott, semmi dolga, nem kell dolgoznia mennie.
A másik verzió az, hogy egy régi Munkács tévéje van még és abban nincsenek meg azok az opciók!!!:):):):):):):)

Megint lenyelted a ló örökösítési DNS-ét ezek szerint, mert a tippmixben mindig a 90 perc játékidő, ami számít!!!:):):):):):):)"

:):):):):):):):):):):):):):):):)

ma visszanézem a '88-as olimpiai vízilabda döntőt:):):):):)
mert felvette a junosztyom:):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 09:31:05

a free gruevszkije máris gyártott egy finomat, idézem:

" Munkács tévéje"

primitív fasz:):):):)

Vezek Elek 2019.06.28. 09:31:35

@Kálmán Barna Mikorka: " nem kell dolgoznia mennie" :))))) hát ezen dobtam egy hátast a fotelomban:)))))

Vezek Elek 2019.06.28. 09:33:26

Jaaa, jóóóóó reggelt! Csak annyira röhögtem, hogy elfelejtettem köszönni! :)))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 09:33:47

és a mai nap legnagyobbja már meg is született:
" a ló örökösítési DNS-ét "

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

tanulatlan svéd diplomás:):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 09:35:15

@Vezek Elek: mártikám soppingol a pennyben, még nem tudta átküldeni JULI/ÁNUSZBARÁTnak a kefelevonatot:):):):):)
a vén buzinak elengedték a kezét, improvizál:):):):):):):):):):)
így!!!!:):):):):)

Vezek Elek 2019.06.28. 09:47:11

@Kálmán Barna Mikorka: Nem baj! Legalább vidáman indul a napunk! :D :))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 09:51:53

@Vezek Elek: megyek én is, van egy kis dolog, krumplee, kenyér, hagyma, zsír.........satöbbi.
kábé egy óra, és jövök vissza szívni a két kis gimnazista vérét!!!!:):):)

Vezek Elek 2019.06.28. 09:56:22

@Kálmán Barna Mikorka: Akkor én is dolgozom egy kicsit, de csak kicsit, nehogy megártson. Otthon már elfáradtam a kertben, bejöttem a dolgzóba pihenni. :))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 10:56:59

@Vezek Elek: hipp-hopp már itt is vagyok, látom nem történt semmi említésre méltó, meghunyászkodott a primitív fogatlan törpe svéd!!!
jobb is így, permanensen rommá égti magát!!!!
a diplomás:):):):):):):):):):):):)

Voltam 2019.06.28. 11:12:11

:)

Zsetem, pápuszi, garnéla, emlőstej és szatén szalvéta szagló szájakra. :D :D

Májusi Mártaságok:

01.) „már is”
02.) „meglettünk örvendeztetve”
03.) „oda tette magát”
04.) „haza vinni”
05.) „vissza út”
06.) „Ezeregy éjszaka meséi”
07.) „fodrász szalon”
08.) „én nem értik”
09.) „Ő is minden rózsi”
10.) „felejtsetek el ott a másik oldalt”
11.) "eboláscsőcsű"
12.) „szarvas hiba”
13.) „500 km vezetett”
14.) „vissza tartva”
15.) „áhitattal”
15.) „össze zabálsz”
16.) „Kálámán”
17.) „anfiteatrum”

+1.) „kockázatot, is hogy bepisál”

Orális juniális:

01.) „Nevelő apád”
02.) „egy hetes száraz kifli”
03.) „ugyan oda”
04.) „Vissza számoltam”
05.) „beágyazta magát, a fejemben,”
06.) „össze hoz”
07.) „mind az”
08.) „halott” (audistis)
09.) „az ég adta világon”
10.) „mindenek előtt”
11.) „Globusz májkonzerv”
12.) „össze dobni”
13.) „nyílszívű”
14.) „Munkács tévéje”

És még nincs vége a hónapnak. :D

Tátott szájú Márta, és az ő szopása:

1.) szarka lelkű, amit az eszetlen bigass szerint egybe kellene írni, így: "szarkalelkű" :D :D És ezt hagyják szabadon járni.
2.) tejes láda, amit az irtózatos farpofájú valagszáj szerint szintén egybe kellene írni, így: "tejesláda" :D :D Szerintem ezek után őt is hamarosan gondokság alá helyezik, mint a gazdáját. :D :D
3.) két évesen, amit az aljas hamisító átváltoztatott „két éves”-re, hogy egybeírandónak tekinthesse. :D :D Hát csoda, ha a pasik nem engedik be, és sűrű picsogások között kell a kilincsre akasztania még az ajándékot is? :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 11:25:16

@Voltam: kimaradt, de felajánlom!!:):)
a legnagyobb!!!

" a ló örökösítési DNS-ét "

Voltam 2019.06.28. 11:38:35

@Kálmán Barna Mikorka:

Igazán kedves tőled.
Gondolkodtam is rajta, hogy beleveszem a gyűjteményembe, de az nem helyesírási hiba, hanem egyszerűen csak ostobaság, mérhetetlen nagy ostobaság. Ezért majd valahová előre, a beköszönéshez fog kerülni, az emlőstej és a szatén szalvéta, stb. közé.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 11:52:51

@Voltam: nekem mindegy hova kerül, de bízom benned, nem engeded a feledés homályába merülni!:)

dr.ahalan 2019.06.28. 18:37:43

@Kálmán Barna Mikorka: " a ló örökösítési DNS-ét "... Egész nap ezen röhögtem. Tényleg igaz lehet, hogy megkattant, és viharos gyorsasággal romlik az állapota. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 18:39:15

@dr.ahalan: szerintem élőben is így beszél!!! ritka egy buta, ostoba..........:):):)

dr.ahalan 2019.06.28. 18:42:12

@Kálmán Barna Mikorka: Neki se kell DOLGOZNIA MENNIE! Kicit beszél magyar... Nem érteni buta bozgor! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.28. 18:51:54

@dr.ahalan: JULI és ÁNUSZBARÁT ma elváltak, nem volt lektoráció, ezt sikerült kinyögni neki:):):):):)

dr.ahalan 2019.07.01. 12:15:23

@Kálmán Barna Mikorka: JULI és ÁNUSZBARÁT! Hihetetlen nagy poén, csak most vettem észre! :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.07.01. 12:39:15

@dr.ahalan: jó reggelt kÉvánok!!:):):):):):):)
süti beállítások módosítása