dr.ahalan

dr.ahalan

Spenótfonnyasztó hadművelet

2019. június 25. - dr.ahalan

 

Nahát! Találtam egy csomó fotót a neten, elhagyott épületekről. Hát ezért az épületért én örömmel odaadnám a Bigass fél karját, detélleg. :))) 

Nyugis hétvége, vasárnapi éjjeli műszakkal. :)))

Kértem Gábormamát, ültessen egy kicsivel több kaprot az idén, a szárítottat nem szeretem, a tökcsomagban meg alig van. Ültetett. :O

Jött a Gábor, nem látszott ki a bokor mögül! :))) Ezen túlmenően hozta a teljesen elburjánzott spenóterdő egy részét, az unokának lett ültetve, de ő Angliában ugye... Mire letisztáztam, feldolgoztam... (Már a spenótot! Nem az unokát! :)))  Hát erősen benne jártunk az éjszakában. :)))

Na meg jött "egy kis" meggy-eleje is. Rengeteg ígérkezik! :))) 

Ma reggel a Gábor érkezett a postáért, és megbeszéltük a hetet, jó sok minden várható. :)))

Aztán loholtam a bankba, lejárt az utasbiztosításom. Hogy miért nem lehet a neten intézni, azt nem tudom. De elment vele egy órám. Kunát meg nem tartanak már! "Hogyazúristenit!" A pénzváltóknál elfogyott. A körút szétbombázva, kilenc év alatt negyedszer bontják szét a síneket, totál káosz, por, piszok, húsz ember, egy se dolgozik, támasztják a lapátot, hevernek szerteszét jó magyar szokás szerint. Piha! :(((

Na aztán a csúcs! Van egy tündibündi mentes cukrászda, olyan divatos szarság, gondoltam kipróbálom. Kértem egy fagyit... Két gombócot. Hogy bent büdös volt, az hagyján. Sokan hiszik, hogy ami mentes, annak trágyaszagúnak kell lennie... Mindegy! :(((

De az a fagyi! Ehetetlen volt! És nem volt hideg! Itthon belevágtam egy tányérba... És baccus! Nem olvadt el! Én még ilyet életemben nem láttam! :O 

Ha három házzal odébb az olasz tud isteni mentes fagyit kínálni, akkor mi ez a hülyeség? :))) 

Hát ennyi... Élvezettel fűzögettem egy esküvői szettet, rendelésre. Aztán annyira megtetszett, hogy megfűztem még egyszer. Nagyon élvezem ezt a sok kristály gyöngyöt! :)))

A bulvárról lenne mit beszélni, de már tényleg kezd nagyon untatni ez a prosztóság, amit felárasztanak arra a maradéknak is alig nevezhető izére. Prolizás, ordenáréság, curvák, mentek a böribe... télleg! Ásítás... 

Igazság szerint voltam tagtárs minden nap megírta, összefoglalta a lényeget, érdemes utánakeresni a hozzászólásokban. A nagy magyar bunkóság! :)))

Ha lehet szatén szalvétát kapni, akkor az biztosan elegáns! :))) 

Tényleg látszik, hogy ki milyen nevelést kapott. :))) 

Egyszer kaptam két garnitúra szatén ágyneműt. Pirosat...  Nagyon szexi volt, de hideg, csúszós. Magamra húztam jobbról, lecsúszott balról. Gábormama varrt belőle Mikulásgrabancot, attól kezdve a Gábor volt minden évben a Télapó. Én nagyon élveztem, Horrorka meg röhögött... Sose fogtok felnőni? Nyolc éves korától! :))) 

Hogy mik eszébe nem jutnak az ember lányának! :))) 

A ruha... Hát igen. Anyagismeret hiányában az egyszerű emberek ruhának hívják a textilféléket. Gyerekkoromban Baján sokszor találkoztam a kifejezéssel, azt hittem... ezen már túl vagyunk. Így az internet újkorában. Hát nem. 

Sokan kényelmesnek vélik, és boldogan megélik a tudatlan paraszti létet. Vasárnap "laposhús". Vagy nyeles rántott hús. Ahol az van, ott boldogság van. A többi csak úri huncutság. :))) Ingyenes, színes újság, hitel, közmunka... Elég az! 

Ja! És ne jöjjenek a migráncsok! :)))

Könyv? Színház? Utazás? Film? Művészet? Minek? Unalmas... 

Nincs ezzel baj, sokan szerethetőek így is... A baj akkor van, ha eluralkodik rajtuk a saját ostobaságuk, kicsúcsosodik valami pitiáner, szánalmas rosszindulatban, aztán véleményt formálnak, igét hirdetnek... Falakat döngetnek, sziklákat akarnak összezúzni a csupasz fejükkel...  Hát nézzétek el nekem, akkor én igen jókat szoktam röhögni rajtuk. :))) 

Sajnos ezek szavaznak is... :(((

Ezen elmélkedtem ma spenótfonnyasztás közben... Ma értettem meg! 

Édesapuval mi mindig mentünk ki a természetbe. A nyarakat a Kádár-szigetnél töltöttük sátorban, tavasszal és ősszel bringáztunk. Mindig bringáztunk! :)))

Egész napos túrákra mentünk, át Jugoszláviába, vagy a Gemenc titkos és tiltott vadcsapásaira, Vodicára hetente kimentünk szinte, bejártuk a falvakat, bekukkantottunk a barátaihoz, sok-sok fura barátja volt, erdőkerülők, gátőrök, halászok, munkások, cigány vajdák és madarászok. :))) Na meg a csajai! Szanaszét! :))) 

Mindenhol etettek. Kényeztettek. Imádtam! :)))

Két dolgot sose mulasztott el induláskor.

Ellenőrizte a gumikat, a pumpát, és megkérdezte... Mindig megkérdezte, bármennyire is bosszantott:

- Könyv van nálad? Vagy... Könyvet tettél el? :))) 

Hát... Ma kissé szófosó voltam, nézzétek el nekem. Nyár van, jó dolgokra készülünk, és boldog vagyok. :)         

Öreganyám! Ha a buckalakó sittes csicskád mukkanni mer, és édesaput gyalázni meri holtában, a naplóm kapcsán, akkor előveszem a freelove.blog.hu nicket,  (mert az enyém, mint köztudott...) , és minden egyes mondata után felteszem valamelyik bizonyítható, vastag, félnótás, prolizós írásodat (van vagy ötszáz!), az ő írását, és felteszem "Sásdi"  "Zsola" és "freelove.hu" felhőbe. 

Már mondtam. Én nem félek az igazságot megírni. Tudhatnád. Fizeted is az árát, becsületedre legyen mondva. Kis muris, buta  netnindzsa vagy...

De ott a határ megint, szólok harmadszor is. Előre... :))) 

Kétszer már beledöglöttél.Csak úgy mondom. :))) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1714910416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2019.06.25. 00:52:54

És a freelove.blog.hu működik. Írtam rá, csak úgy mondom. :))) Még nem akarom igazán aktiválni, nem kell hozzá se szólni. Kényem és kedvem szerint fogok írni rá... :)))

dr.ahalan 2019.06.25. 01:35:30

Ha kiérdemli a szottyadt bőregér. :) Meg az ő Zsolája. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 07:06:34

lső!:)
ZSETEM és SZUMMA KUM LAUDE!!!

ALIG ALUDTAM.
A 82. PERCIG IDEGÁLLAPOTBAN ÜLTEM A FOTELBAN, RÁGTAM A KÖRMÖM, DE AZTÁN JÖTT KAVÁNI!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.20 VOLT A SZORZÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most pár nap szünet, jön a következő kör, argentínával, brazíliával!

addig meg várom a kúlerest,mert tegnap letérdelt az a dög.

Vezek Elek 2019.06.25. 07:42:38

@Kálmán Barna Mikorka: Látom, hogy alig aludtál. :)))) Első, valamint SZUMMA KUMLA UDE. Menjél, aluggyá egyet! :))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 08:02:18

@Vezek Elek: kösz, igzad van, álompillangó még a vállamon csücsült!!!!:):):):):)
KUMLA!!!!! UDE???:):)

Vezek Elek 2019.06.25. 08:44:54

@Kálmán Barna Mikorka: Úd ám! :)))

Nem értem, hiába próbálom, nem értem, hogy miért kéne ahhoz védjegy, hogy valaki leirja, hogy freelove... azaz szabadszerelem??? Vagy ahhoz, hogy a blog.hu-n nyit egy freelove.blog.hu siteot magának??? Ennyi erővel nem használhatnám a love kifejezést, mert van egy love.hu???? Nemár! Kicsit eltévedt öreganyám már megest! :)))))
Erről jut eszembe, a múlt héten azt irta a horoszkópom, hogy aktivizáljam magamat egy internetes társkeresőn, mert valami nagy-nagy találkozásban lesz részem. Mivel nem voltam fenn egy társkeresőn sem, egyikre beregisztráltam. (Nem a freelove-ra!!!!) Mit ad Isten, 3 nap után megszólitott egy pasi, aki a képen teljesen vállalható volt, egyidősek vagyunk, tud helyesen irni magyarul és a szomszéd településen él. Vasárnapra megbeszéltük, hogy találkozunk, ami meg is történt. (mondom magamnak, nehogymár ne jöjjön be a jóslat :))))) Háááát, asszem most egy darabig be is fejeztem ebbéli tevékenységemet. Jött velem szemben egy kb. 40-50 kilóval súlyosabb pasi, mint aki a képen volt, szandál-zokni kombóban és amikor kinyitotta a száját, hogy üdvözöljön, 0, azaz nulla foga volt. Ennek ellenére gondoltam, hogy meghallgatom a történetet, hogy hogy hagyta el a fogait útközben. :))) Kiderült, hogy február óta gondolkodik, hogy beépités, vagy kivehető legyen a megoldás, meg hát még gyűjteni is kell rá egy kicsit. Egyébként anyukájánál lakik, aki most eléggé kiszúrt vele, mert ráiratta a házat egyik unokájára (aki nem az ő gyereke, hanem a testvéréé). Szóval hamarosan nem lesz hol laknia sem, ezért próbál interneten ismerkedni. Közben az is kiderült, hogy Orbán imádó és majdnem tettlegességre került sor, amikor szidtam a jelenlegi rendszert. Hááát ennyit az újabb társkereső akciómról. Jó tanulság volt ez megint. :))))

dr.ahalan 2019.06.25. 08:52:33

@Vezek Elek: Óóóó te szegény! Ezt még olvasni is borzasztó volt! Szandál-zokni kombó! :)))
Öreganyánknak meg lópikulát! Védjegy! Teljesen tudatlan szegény... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 09:01:21

@Vezek Elek: zép mese, szép történet:):):)
de a lényeg lemaradt!!!
bagzás? volt???

:):):):):):):):):):):):):):)

az önerőből ostoba, elöl hátul saját jogán megözvegyült SÍK SÖTÉT!!!
a mindennapi desert show!!!:):):):):):)
a fogatlan 67-esnek meg évek óta nem áll, nincs nője.
( www.magamnakmatyizok.com)

:):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.06.25. 09:10:01

@Kálmán Barna Mikorka: Nem baj, majd tanítjuk. A fogatlan csicskája már meg is tette a magáét, este remek írás jelenik meg a másik naplófelületen. :))) Hamarosan bárki rákeres a hívószavakra, a google egész arzenált fog feladni az öregasszony és a mártantalok hamisíthatatlan és eredeti mocskából. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 09:13:50

@dr.ahalan: ugye neked is feltűnt, hogy tegnap óta milyen bőséggel, szinte hiba nélkül nyilvánul meg a 73as bőregér, és a svéd diplomás:):):):):):)
mindÉg mondtam, mártikám okos, segítőkész:):):):):):):)

dr.ahalan 2019.06.25. 09:20:21

@Kálmán Barna Mikorka: Természetesen én is látom a jelenséget. Megmosolyogtató. :)))
Én meg kedvet kaptam egy kis vakációs szerencsejátékhoz. Majd referálok! :)))

Vezek Elek 2019.06.25. 09:23:05

@Kálmán Barna Mikorka: Hagyjál mááár! Milyen bagzás? Egy fogatlan, potrohos hajléktalannal? Így ismersz? Rosszul lettem volna, ha hozzámér! Blöáááá! Még belegondolni is hányingerkeltő.

dr.ahalan 2019.06.25. 09:29:34

@Vezek Elek: Egyszer én is voltam vakrandin egy pasival... Irtó értelmesnek tűnt, komoly cikkeket írt, lehetett vele vitázni... Aztán kiderült, hogy tíz évvel idősebb, ápolatlan, agyvérzéstől eltorzult a fél arca, félig süket is volt, ezért kiabált... És ahogy beszélt, a szájából freccsentek kis nyálbuborékok. :)))
Egyébként nem volt vele baj, haverok maradtunk évekig, dolgoztunk együtt. Mondjuk ő nem volt fityiszista szerencsére. :)))

Vezek Elek 2019.06.25. 09:32:41

@dr.ahalan: Az se semmi! Engem legalább nem köpködött le ez a szerencsétlen. :)))) Én nem maradtam vele semmilyen kapcsolatban. Kerek-perec megmondtam neki, hogy nem őt keresem. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 09:38:39

figyelek!!!!!!!!!!!!!!!!
van mire!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.06.25. 09:40:37

@Vezek Elek: Ezek rém kellemetlen dolgok azért. Sose tudtam megfejteni, ha a társkereső nők általában ápoltak, és ez korosztálytól függetlenül igaz volt... A pasik miért vannak tizedannyian, és miért vannak olyan állapotban? És még azokat is szétkapták, nagy harcok dúltak értük, hát mesélhetnék. Egy-egy jobb minőségű alakért egész háborúk dúltak a freen... :)))

Voltam 2019.06.25. 12:07:06

:)

@Kálmán Barna Mikorka:

Drága Mikorka Baráth!

Most már a te töppedt agyú, ám annál nagyobb seggű Mártikád is iszik rendesen, és attól ment el még a maradék esze is? Vagy milyen súlyos defektus lehet az oka, hogy idiótaságában újra és újra ki akar javítani olyasmit, ami tökéletesen megfelel a magyar helyesírás szabályainak?

Mostantól kénytelen vagyok ezeket az eszetlenségeit "Tátott szájú Márta, és az ő szopása" címszó alatt közzétenni mindannyiunk derültségére, hogy ezzel csaljak mosolyt az orcátokra.

Tátott szájú Márta, és az ő szopása:

1.) szarka lelkű, amit az eszetlen bigass szerint egybe kellene írni, így: "szarkalelkű" :D :D És ezt hagyják szabadon járni.
2.) tejes láda, amit az irtózatos farpofájú valagszáj szerint szintén egybe kellene írni, így: "tejesláda" :D :D Szerintem ezek után őt is hamarosan gondokság alá helyezik, mint a gazdáját. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 13:29:14

@Voltam: azért ennél nagyobb még nem született:
"Isten álld meg a magyart......"

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

ez a vonalmérce, az origo!!!

egyszerűen ostobák!!!

Voltam 2019.06.25. 15:24:15

@Kálmán Barna Mikorka:

Na jó, de azt a sittes írta, ezt meg az agyon művelt és felettébb okoskodó, irtózatos farpofájú, valagszáj Mártikád, aki horgolt pasiknak franciáz, mert úgy nem kell lenyelnie. :D :D

:)

Voltam 2019.06.25. 15:57:31

@Kálmán Barna Mikorka:

Ja, és az agyon művelt és felettébb okoskodó, irtózatos farpofájú, valagszáj Mártikád, csak összekeverte az "eminens"-t a prominens-sel. :D :D :D
Merthogy ide, ebbe a szövegkörnyezetbe:
"itt kiemelném a cigány vajdát, mint eminens társaságot!!!", nem az eminens, hanem a prominens a megfelelő szó.
Ezek után már nem is csodálkozom a szatén szalvétán ( ami ugyan funkcionálisan alkalmatlan, de legalább fényes, meg még alliterál is :D :D ) meg műanyag kerti bútoron. Sőt, lehet, hogy van műanyag csipeketerítője meg 100% műszál frottír törölközője is, amiről ugye mindenki tudja, hogy az ízléstelenség Csimborasszója. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 17:23:11

@Voltam: veled csak egy a bajom. mindÉg megríkatsz!!!!:):):):):):):):)
reggel mégcsak diszkréten hüppögtem, de mostanra patakzik már a könnyem!!!:):):):):):):):)
evidens a prominens!!!!:):):):)

Voltam 2019.06.25. 17:40:38

@Kálmán Barna Mikorka:

Van akinek evidens, és van, akinek eminens. :D :D
Pl. az irtózatos farpofájú, oszloplábú, hordóbokájú, szatén szalvétától pállott szájú Mártikádnak eminens, mert ő is az volt az iskolában, mind a tíz osztályban, amiben sikerült neki a hat általánost elvégezni, és amitől úgy érzi, a MTA-t figyelmen kívül hagyva, ő maga hozhat új helyesírási és nyelvtani szabályokat. :D :D

Májusi Mártaságok:

01.) „már is”
02.) „meglettünk örvendeztetve”
03.) „oda tette magát”
04.) „haza vinni”
05.) „vissza út”
06.) „Ezeregy éjszaka meséi”
07.) „fodrász szalon”
08.) „én nem értik”
09.) „Ő is minden rózsi”
10.) „felejtsetek el ott a másik oldalt”
11.) "eboláscsőcsű"
12.) „szarvas hiba”
13.) „500 km vezetett”
14.) „vissza tartva”
15.) „áhitattal”
15.) „össze zabálsz”
16.) „Kálámán”
17.) „anfiteatrum”

+1.) „kockázatot, is hogy bepisál”

Orális juniális:

01.) „Nevelő apád”
02.) „egy hetes száraz kifli”
03.) „ugyan oda”
04.) „Vissza számoltam”
05.) „beágyazta magát, a fejemben,”
06.) „össze hoz”
07.) „mind az”
08.) „halott” (audistis)
09.) „az ég adta világon”
10.) „mindenek előtt”
11.) „Globusz májkonzerv”
12.) „össze dobni”

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 17:46:14

@Voltam: nem gondolnád a pirálodat kiegészíteni/fejleszteni egy szildi szösszenetekkel????
az oldalai annak is hamar megtelnének:):):):):)

dr.ahalan 2019.06.25. 17:54:21

@Kálmán Barna Mikorka: Remek gondolat! Hacer, és a többiek. Szép számmal tolja az a fődenevér is a helyesírási gubancokat! :))) Szaténbanda! :)))

Voltam 2019.06.25. 17:58:46

@Kálmán Barna Mikorka:

Nem, azt nem, mert az olyan sok, hogy arra nincs kapacitásom.

Ellenben most jöttem rá, hogy a szottyadt agyú Mártikád olyan aljas, hogy még hamisít is. Tényleg nincs már lentebb, ahová ez a valamikor még tartással rendelkező nőstény lecsúszott.

Merthogy szóvá tette a "tejes láda" és a "szarka lelkű" mellett a "két éves"-t is, ami valóban egybeírandó bizonyos esetektől eltekintve, és ezért nem is vettem be a Tátott szájú Márta, és az ő szopása c. gyűjteménybe.
De most nézem, hogy én egyáltalán nem azt írtam, hogy "két éves, hanem azt, hogy "két évesen", amit ellenben már így, azaz, külön kell írni.
A vénasszony árnyékában Mártád is egy csaló, hazug, hamisító lett. Lehet, az aljasság ment rá a bokájára, és attól dagadt neki hordónyi vastagságúra. :D :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 18:50:22

@Voltam: ez nem számít csalásnak, csak figyelmetlenségnek! tesztelte, figyelsz e?
:):):):):):):)
és megkérlek, ne csúfoljad tovább, elég ha annyit írsz kólásüveg forma!!:):):):):):):):)

Voltam 2019.06.25. 19:23:33

@Kálmán Barna Mikorka:

Védjed, csak védjed szerelmetes Mártikádat! :D :D
Dobd oda a barátságunkat, áldozd fel egy kósza numera kedvéért. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 19:29:01

@Voltam: tudhatnád - öreg róka vagy te is már a szakmában - a numera(k) mindenek felett!!!
a rendszeres numerahiány olyan látható/olvasható okokat/betegségeket okozhat, mint a 67 éves sittes, vagy a 73-as parókás tünetei:):):):):):):):)

Voltam 2019.06.25. 19:35:34

@Kálmán Barna Mikorka:

Nem hibáztatlak, sőt megértelek, hogy neked azt jelenti két, löttyedt vízágyként hullámzó, rettenetes farpofa, amit nekem két gyönyörű dús kebel.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.25. 19:41:31

@Voltam: nekem már a mozdulat is elég!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2019.06.25. 22:23:17

Ahogy ígértem. Mivel ez a törpicsek újra, és sokadszorra a szájára vette édesapu nevét, hát tettem fel a free-s naplóra egy kis meglepit. Csak hogy senki ne maradjon ki a jóból. :)))
Ha már tánc. :)))
Kivételesen nem a bőregeret idéztem. :)))

SurpriseBarbie 2019.06.26. 05:23:18

Szép jó reggelt..kicsit elmaradtam :))))de finiselünk lassan :))))) és nyaralni is muszáj közben :))
Átnéztem odaát rá, megjegyzem tök feleslegesen, megint nem megyek jó ideig..lassan azt hiszem a sittes lett a magyar helyesírás tudora,pályázik a doktori címre. :)))))
A szatén ágyneműről nekem is rossz tapasztalataim vannak,aludni biztos lehetetlen benne :)))))))
Na olvasok egy kis freelove blogot :)))
Amúgy nincs levédve a freelove.hu domain név, csak foglalt ezt bárki megnézheti.

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 05:53:16

első!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE és KÁLÁMÁN!

SurpriseBarbie 2019.06.26. 06:48:42

@Kálmán Barna Mikorka: mi az hogy első?Nem tudsz számolni?? :))))))))))))))))))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 07:05:03

@SurpriseBarbie: az alkalmi nyaralókat, látogatókat, ágyrajárókat nem számolom!!!
:):):):):):):):):)
majd ha lesz törzsutas bizonyítványod, vége a medence építésnek, és előttem köszönsz be legalább nyolcszor, na, akkor majd.........
de, addig nem!!!:):):):):):):)

Voltam 2019.06.26. 07:21:47

:)

Harmadik, zsetem, pápuszi, garnéla, emlőstej és szatén szalvéta szagló szájakra. :D :D

Barbit meg kell védenem! Na nem azért, mert Kálmánka barátomnak ne lenne igaza, hanem azért, mert Barbinak elég dús keblei vannak ahhoz, hogy nálam ő mindig Mikorka elé kerüljön a sorban, attól függetlenül, hogy hanyadiknak ír, vagy hogy egyáltalán ír-e. :D :D

:)

Tiszai Attila 2019.06.26. 07:36:12

mai találós!
ki írta? (guglizni tilos! figyelek!)

Tiszai csönd.

Hálót fon az est, a nagy, barna pók,
Nem mozdulnak a tiszai hajók.

Egyiken távol harmonika szól,
Tücsök felel rá csöndben valahol.

Az égi rónán ballag már a hold:
Ezüstösek a tiszai hajók.

Tüzeket raknak az égi tanyák,
Hallgatják halkan a harmonikát.

Magam a parton egymagam vagyok,
Tiszai hajók, néma társatok!

Ma nem üzennek hívó távolok,
Ma kikötöttünk itthon, álmodók!

Voltam 2019.06.26. 07:45:26

@Tiszai Attila:

Mit nyerek, ha séróból megmondom?

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 07:52:35

ha már Bendegúz ezirányban viszi a beszélgetést ma reggel, engedjétek meg, hogy ajánljak egy filmet. tegnap este látta, nakem nagyon tetszett.

The.Silent.Revolution./A néma forradalom

én az enkórról szedtem le, nem tudom máshol fellelhető e.
nézzetek utána, megéri szerintem.

Voltam 2019.06.26. 07:58:58

@Kálmán Barna Mikorka:

Utánanéztem, és számomra már a műfaj (történelmi fikció) is értelmezhetetlen, ráadásul, a "dagadt őrnagy"-ot (By Moldova) sem kedvelem, ezért én valószínűleg kihagyom.

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 08:02:29

@Voltam: a dagadt őrnagyról pontosan 4 (!!!!) mondat hangzik el a filmben, de , természetesen nem kötelező megnézni.

dr.ahalan 2019.06.26. 08:07:49

@Tiszai Attila: Jajjj Istenem! Hajógyárban nőttem fel, minek is kellene ide google... Juhász Gyula. :)))
Köszönöm! :))

dr.ahalan 2019.06.26. 08:12:28

@Kálmán Barna Mikorka: Ahogy elnézem, ez a film nekem még elérhetetlen. :)
Béna az Aha.
Viszont ajánlom a Ku'damm56 minisorozotot a téma okán. :)))

Marlenkasüti 2019.06.26. 08:46:52

@Tiszai Attila: Ötöst kaptam az isiben, amikor ezt szépen elszavaltam.

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 09:13:36

"Szildi
2019-06-26 09:01

a nagyon okoskáknak, akik járatosok a témában, bár csak troll szinten, a jogi lépés megtörtént.
“A freelove.hu szóösszetétel a Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvántartásában az Üzemeltető javára lajstromozott védjegy, valamint az ISZT által bejegyzett domain név. Üzemeltető az esetleges jogsértés esetén kész annak elhárítása és kárának megtérítése érdekében minden szükséges jogi lépést megtenni.”

nem tud olvasni:):):):):)
nem érti:):):):):):):)
meseszerűen hülye!!!!

dr.ahalan 2019.06.26. 09:35:56

@Kálmán Barna Mikorka: Hurrá! Totyogjon végre valamerre jogilag! Ez jó hír. Szépen alakulnak a dolgok... :)))
Hogy hülye? Persze hogy az. :)))
Mindenesetre amíg lehetséges, addig minden Mártantal-mocsok után LESZ freelove-napló, és szépen lassan benövi majd a guglit. :))) És mind hiteles, őáltaluk leírt és közzétett tartalommal fog bírni. :)))
Ne feledjük, viszonváddal csak akkor tudunk élni, ha végre indul valami. :)))
Mellesleg nagy könnyebbség, hogy a zsenizsé totál lesikálta a netről a régi free-s cuccok millióit. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 09:44:19

@dr.ahalan: megébredt, jogra lépett.
én meg balra:):):):):):)
még az is lehet, bepiszkolt útközben:):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 09:47:51

és csak tolja.............
tényleg, szánalmasan hülye, érthetetlenkedik. olvasni nem tud!!!!

"A védjegyoltalom azt illeti meg, aki a megjelölést a törvényben előírt eljárás útján lajstromoztatja!
Nem egyszer ki lett írva a. hu is. de majd a bíróság megállapítja mennyire azonosítható a szándék is, mert azonos.
A többi az ügyvédek dolga. "

:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.06.26. 09:52:37

@Kálmán Barna Mikorka: Én is azt gondolom. A többi az ügyvédek dolga. De addig még sok-sok víz lefolyik majd a Dunán, és mi addig remekül fogunk szórakozni. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 09:56:41

@dr.ahalan: szórakoSZni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hányszor kell még leírjam?????????????????
mafla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 10:04:01

"kérdés: nincs munka, nincs család, nincs pénz, csak itt lógni egésznap, inni a szavakat ami ide leírunk, ennyire szerencsétlenek. "
(Szildi
2019-06-26 09:01)

MI A KÉRDÉS, BANYA???????????????????????:):):):):):):):):):):)

nincs családod???
nincs pénz? nem csörög a freelove kassza???
itt lógsz egésznap (sic!)????
iszod a szavainkat????
atibácsi???????

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.06.26. 10:49:29

@Kálmán Barna Mikorka: Nincs munka. Szabit adtam magamnak. És akkor mi van? :)))
Közben fotózok, vevő jött... Kredittolvaj asszonyságnak köze meg annyi mint esze. Semmi! :)))
Tolok is egy kis zenét... Azt csinálok amit én akarok... Trallala... :)))
www.youtube.com/watch?v=a9g1PX1HLq0

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 14:36:25

a bőregér hogy megfiatalodott!!:):):):):):):):):):)
nincs aláírni való, nincs turnusváltás a kecókban, nincs rohangálás ebben a melegben.
csak hydratálás, dehydratálás:):):):):):)

"
Amanda
2019-06-26 14:04

Ki a tolvaj, vajon, aki mondja.. bizonyíthatóan. De nincs értelme vele vitázni, ha ez a sikere és az öröme, akkor sütkérezzen benne, és soha az életében jobban ne legyen része.. Aztán majd meglátjuk kinek lesz igaza, egy biztos, hogy kimerített már mindent amit rágalmazásban, becsületsértésben , zaklatásban lehet, ezt még megspékelve azzal amiket most produkál. jobban tenné ha keresne egy jó ügyvédet.
Archívumba lett téve minden hsz, (igazolhatóan), ki lettek véve a nyilvános felületről, vagyis moderálva, ezért ne keressétek. Csak másoljanak, szórakoztassanak , kedvükre írogassanak, minden megjelent tartalomért az felel akinek a felületén megjelenik, amit bizonyítani is kell."

youtu.be/j4FbRl1Lms4

:):):):):):)

Voltam 2019.06.26. 15:03:53

@Kálmán Barna Mikorka:

Közben már ez a hozzászólás is meg lett csonkolva. :D :D

De ugye nem gondolod komolyan, hogy a szegény, szánalomra méltó nénike csinált magának egy új nick nevet? Nem tenne ő olyat. Amit leír, azt felvállalja, mert egyenes gerincű, nyílt szívű, talpig becsületes kredittolvaj, aki nem bújik holmi Amanda álnév mögé. Nem, nem! Ő mindig a régi, jól ismert nickjét használja, hogy mindenki tudhassa, ő írta, amit írt. :D :D

Most azért nincs fent az oldalon, mert szabadságra ment, és együtt áztatják a pókhálóvénás lábukat a hordóbokájú Mártikáddal egy tejes ládában, mert eltanulták a sittes rokonságától, hogy mi az igazi luxus. :D :D

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 15:15:12

@Voltam: kérdeznék valamit, magunk között vagyunk. nem fontos válaszolnod, ha úgy gondolod, de ha mégis megtisztelsz, őszintén tedd. szerinted normális ez a 73 éves tanulatlan, önerőből elöl hátul, oti hajas vénasszony??????

Voltam 2019.06.26. 15:40:20

@Kálmán Barna Mikorka:

Ha orvosi szempontból kérdezed, hogy "normáis-e", akkor a magam részéről -noha nem rendelkezem pszichiáter szakorvosi végzettséggel- azt gondolom, hogy úgy igen.
Azaz, egy pszichiáter szakorvos szerintem, és hangsúlyozom, hogy szerintem, nem nyilvánítaná elmebetegnek.
Hogy az általános társadalmi, kulturális szempontok alapján is normálisnak tekinthető-e, azzal kapcsolatban már vannak kétségeim.

:)

dr.ahalan 2019.06.26. 17:26:22

Amanda nickkel volt itt is szemétkedni, de kibactam mint macskát carni... Már bocsánat. :))))
Ezért van ott látszat-tagság, kilószám gyártja a nickeket. Látom töröltek megint mindent. Hiába, itt van minden. :)))

Voltam 2019.06.26. 17:47:34

:)

Az ínségvaginának seggnyalás közben megint meglevesedett az orra, mert hát a damilhajas már régóta inkontinenciával küzd. :D :D :D

:)

dr.ahalan 2019.06.26. 18:03:26

@Voltam: Szerintem muris, ahogy beugat, meg osztja az észt. Azt a pirinyót, ami neki megadatott! Ilyen önzetlen! :)))

Tiszai Attila 2019.06.26. 18:12:39

@Voltam: a déhás közveszélyesen ápolatlan, körüllengi az áporodott pisiszag és a mindent elnyomó szarszag éles keveréke. mindezeket néha átlengi a rothadó halszag. van időszak amikor befigyel egy kis záptojásszag is, de ez már nem is feltűnő. :D :D :D

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.26. 18:20:54

@Tiszai Attila: illatorgia!!!!:):):):):):):):):)
és a Basedow-kóros ????:):):):):):):)

Vezek Elek 2019.06.26. 22:43:22

Na ideértem én is.... tudjátok, szerda, káosz, emberek tömkelege, a kassza meg egész nap csengett. :))))))

Hát én benéztem a free-re, de ott minden ott van... sőt, több is, mint eddig volt. Akkor most mi van??? :O
Látom, hogy a közpunci sincs "képbe", mert nagy menetbe van.... hááát én szoktam benne lenni. :)))) családilag is, meg nem is. :)))))
Benéztem itt is a free-re, és jókat derültem. Én is sajnálnám, ha nem mennénk a böribe, már teljesen beleéltem magam a napi 4-5 akcióba. Remélem, ezzel Baráttörpnek nem okozok csalódást, de hát nem vagyok prűd, na! Sőőőőőt! :))))))))
Most pedig mint eddig is, ha jó volt a nap, bontok egy pezsgőt, kiülök a kis házam udvarára (amit már láttatok a bétán, vagy élőben) és nézem a csillagokat csak úúúgy, mert jóóóó!

dr.ahalan 2019.06.26. 23:56:51

@Vezek Elek: Jól teszed. Egészségedre! :)))
süti beállítások módosítása