dr.ahalan

dr.ahalan

Múlhatatlan szerelemmel

2019. június 14. - dr.ahalan

 

Imádom hogy végre nyár van, nemsokára mindenki elmendegél nyaralni, bő két hét múlva lezárjuk a negyedévet, és várhatóan kisebb munkáktól eltekintve jöhet két hónap élvezet. :)))

Mi is eldöntöttük az irányt, vissza Pulára! Beleszerettünk! :)

Mindig is szerettem a népeket arrafelé, kicsi korom óta átjártam kishatár-átlépővel (zöld útlevéllel), aztán a háború után először Enrico vitt el Rovinjba, kikötőbérleti jogot intézett, meg befektetett kis magánpanziókba, azokat ellenőrizte. 

Azon a nyáron a Gáborral visszamentünk nyaralni oda. Rovinj gyönyörű, de akkor még piszkos volt, rengeteg volt a rom, és mindenütt tömegek. Mára ilyen. Csodahely, visszamegyünk egy napra... Besétálsz a házakon át a kávézókba, éttermekbe, leheveredsz a parton egy matracra, babzsákra... Eszel, iszol...  Ha kedved van, akkor úszol egyet a tengerben, vagy zuhanyzol a sziklába vágott tus alatt. :) 

Aztán jártunk Korculán. 2010-ben. Hát az érdekes volt! Isztria Európa, de Dalmácia már maga a Balkán. Majd egyszer elmesélem. :)))

Próbálkoztunk még Crikvenicával. Imádtam a hosszú promenádot, de a strandok tömve voltak, az éttermek drágák és zsúfoltak... Nem a mi világunk. :)))

Aztán elvetődtünk Pulára. Ahol minden van, ami nekünk kedves. :)))

Hosszú-hosszú tengerpart, végig szabadstrand. Ókori emlékek, diadalív... Fazana. Kis halászfalvak isteni  haléttermekkel. Kézműves galériák. Monarchia-emlékek. A tiltott sziget a mai napig álló, halott laktanyával, leszállópályával, kikötővel, tiszti villákkal, kis elhagyott lelkészlakkal, hombárokkal, Gábornak mesevilág. :)

Tito elhagyott katonai objektumai Stinjan-ban, föld alatti bunkerekkel, már mindent elfoglalt az erdő... szintén a Gábor kutatja őket őrülten, pár lejáratot már megtaláltunk. Az egyik a víztisztító volt, a másik valami gépterem, de nem voltam hajlandó lemászni. :))) 

A horvátoknál vásárolni is jó... Klassz bevásárlóközpontok, tudom melyik polcon van a fügelekvár, hol érdemes megvenni a Slivovicát, olívaolaj, pikáns halkonzervek, isteni édességek, fűszerek... :)))

Esténként bárok, egyszer meg kellene nézni egy illegális Goa-party-t is, több is szokott lenni szanaszét a romok közt. A fákon színes égősorok, és elképesztő mennyiségű szemét, plakátok és graffitik közlik, mikor érdemes menni... Miért is ne? :)))

Hát így. Lehet ezt persze meggúnyolni a gép mellett rothadva a kánikula, az irigység és a csóróság okán, de pont mondjuk lecarom. :))) 

A bulvár nem sokat termelt, a szokott cart hozta a három és feles tagság, nem hiszem megörökítendőnek, úgyhogy konzervet hoztam. Egy igazán kiemelkedő bőregér-írást. :)))

Bevallom, történelem! :)))

Már pont gondolkodtam, unalmas ez már... Kapott eleget, belerokkant a cége, meghülyült szerencsétlen, tönkrement az oldala, csapkodnak abban a posványban, szenvednek, tőlünk függenek, minden gondolatuk mi vagyunk... Minek kínozni ezeket a szerencsétleneket még? :)))) 

És akkor ezt merte kiszarni a világhálóra ez az emberiség legalja:

"életszerütlen
2019-03-05
Szildi
Naplók
Nincs hozzászólás

Olvasom az eltartott , pedofíliára hajló riherongy újabb fantamagóriáját, egyben provokálását. Komolyan, amiket kitalál, pont azt mutatja be, hogy fogalma sincs az emberek napi életmódjáról vagy munkájáról. Fogalma sincs milyen emberek akik DOLGOZNAK, akik felelősséget vállalnak , mert olyan a munkájuk. Biztos van olyan is akiről fantáziál, mint minden szakmában, valószínű a saját mikro környezetéből indulhat ki, a kocsmározó apukája mellett, zabi gyerekként ennyit láthatott.

És én azonnal újabb két évre ítéltem. Mert hogy meri édesaput egyáltalán a szájára venni, ez a trágyadomb mellől kivetkőzött analfabéta parasztlány... Ez a semmi tolvaj! Ez a hazug, ordenáré, senki? Hát álljon már meg a menet! :))) 

Mellesleg hogyan lehet zabigyereke egy férfinek? Szülte? Nyerte tombolán? Vagy a véres vatta a nyerő? Unokáid legszebb pillanatában fogom feltolni a véres vattát az idővonalukra öreganyám! A teljes kerettörténettel, és nem, nem viccelek. Tudod! Örült az Aha, te mondtad, és be is bizonyítod nyilván.... :))))

Egyébként FANTAZMAGÓRIA! Csak úgy mondom... És a pedofil is te vagy, te leskelted csorgó nyállal a meztelen tiniket az én gépemen, láttuk! És mentettem... Rábactál megint öreganyám! :))) 

Középső ujj bemutat elegánsan, nyelvét kinyújtja az Aha, erre varrjál gombot Zsola! :)))

Persze mukkanni se mersz, tudjuk. Kisember, hát itt a vége... Kevés ésszel nehéz világot igazgatni. Mint köztudott. :)))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr4814893304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voltam 2019.06.14. 09:04:38

:)

Második. :)

Zsetem, pápuszi, garnéla, emlőstej, felség jele: kandináv és:

VAKÁCIÓ!!!

Májusi Mártaságok:

1.) „már is”
2.) „meglettünk örvendeztetve”
3.) „oda tette magát”
4.) „haza vinni”
5.) „vissza út”
6.) „Ezeregy éjszaka meséi”
7.) „fodrász szalon”
8.) „én nem értik”
9.) „Ő is minden rózsi”
10.) „felejtsetek el ott a másik oldalt”
11.) "eboláscsőcsű"
12.) „szarvas hiba”
13.) „500 km vezetett”
14.) „vissza tartva”
15.) „áhitattal”
15.) „össze zabálsz”
16.) „Kálámán”
17.) „anfiteatrum”

+1.) „kockázatot, is hogy bepisál”

Orális juniális:

1.) „Nevelő apád”
2.) „egy hetes száraz kifli”
3.) „ugyan oda”
4.) „Vissza számoltam”
5.) „beágyazta magát, a fejemben,”
6.) „össze hoz”
7.) „mind az”
8.) „halott” (audistis)
9.) „az ég adta világon”

:)

dr.ahalan 2019.06.14. 09:18:11

Imádom! A világból kicsúszott, elmaradott Bigass-Bozgor páros utánajárt! Mi is lehet az a Goa-party? Újonnan megszerzett tudásukat csinos rendben publikálták, természetesen felháborodásuknak hangot adtak a nekik kijelölt, maradék helyen. Rend a lelke mindennek! :))))

Voltam 2019.06.14. 09:44:19

:)

A nagy melegre való tekintettel minden melltartónak kellemes kikapcsolódást kívánok!

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.14. 18:47:25

HeJreigazítás!!
"PadreEmeritus
2019-06-14 04:17

Köszönjük luFIKAnéni!!:))) Ez van, mikor a paraszt luvnya felgyün Pestre és játssza az intellektuálist, diplomást!!!"

az Illetékes Hatóság kötelezett , az alábbi mondatot az alábbi formában olvassuk:

Ez van, mikor a paraszt sallai felgyün svédből Pestre és játssza az intellektuálist, diplomást!!!
:):):):):):):):):)

Ez van, mikor a paraszt Yldikó felgyün Pestre és játssza az intellektuálist, diplomást!!!

:):):):):):):):)

a két emelt szintű általános iskolát végzett!!!:):):):):):):):):):)
még érettségi találkozón sem voltak soha!!!!:):):):):):):):):):):):):):)

"Szildi
2019-06-14 08:32

Rágja a csontot, fogalma sincs amiről írkál, miközben saját maga életformáját mutatja be, ártani már leginkább csak saját magának tud."

az alábbi mondat helyesen: Rágja a csontot ( nincs mivel!!) fogalma sincs amiről írkál ( ezt jól látni, a sok dájána!!!)miközben saját maga életformáját mutatja be ( irigylésre méltó!!) ártani már leginkább csak saját magának tud ( de azért a család észrevehetné........

:):):):):):):):):):):):):)

dr.Léda 2019.06.14. 19:53:15

Van. aki csak játssza, van, aki meg hazudja. A két hatelemis diplomás. :D Vicces.:D:D

dr.ahalan 2019.06.14. 20:55:40

@Kálmán Barna Mikorka: Ezek nagyon egyszerű, primitív népek, többször bizonyítottuk.
A bozgor meg infantilis, egyértelmű. Idétlen heherészések, mint egy óvodás. Persze hogy nem viseli el senki a szerencsétlent. :)))

dr.ahalan 2019.06.15. 00:50:46

Egy beszélgetés.
Vásárolt nálam a minap, csak hogy kapcsolatba léphessen velem. Keresett a face-en is, de én már időtlen idők óta nem járok arra... Csak a csopiba. Mindegy. :)))
A láncot kifizette, meg is kapta... Felhívott, szia Aha! :)))
Beszélgettünk... Ha nem is szó szerint, de idézem:
- Engem nagyon becsapott. A face-en ismerősöm volt, ott agitált, menjek az új oldalra, naplózzak. Cserébe ígért a készülő új szuper oldalon korlátlan kreditet, azt is megígérte, én leszek a top első, ha beindul az igazi oldal.
Nem nagyon hittem neki, de beregeltem, írtam is egyszer naplót. Valami semmiséget.
Akkor azzal kezdett hívogatni, hogy írjak többet, a szuper oldal többet vár. Ennek is egy éve , és most se száll re rólam. Már nem csak a mobilomon hív, azt már kinyomom. De a vonalason is zaklat! Nem tudom honnan tudta meg! Az appon is ott vagyok, nem is tudok kiregelni, ott vannak a fotóim... Mit tanácsolsz? Mit tegyek?
Se szuperoldal, se semmi. Azóta párom van, rettegek az admintól... Régi naplóimból idéz, a free-s gondolatváltásaimat is ismeri...

Azt tanácsoltam, hogy jelentse fel. De nem meri... Hát akkor...

Én majd legfeljebb megírlak.
Ennyit tudok tenni. Oszt "jónapot". :))

Hogy a Kakamatyi neki is küldött szárbaszarós ingyenes ajándékot, mint minden új beregelőnek, és naplót írónak az utolsó évben? Az természetes. :))
Öreganyám, ezt is nehezen fogod te kimagyarázni a bíró előtt, akiről két éve azt harsogod, hogy lefizetted, és megyünk a böribe... Ugye! :)))

Voltam 2019.06.15. 12:33:06

@dr.ahalan:

A szegénym szánni való nénike mondhat, hazudozhat bármit. Megpróbálhatja letagadni a csillagokat is az égről, de hogy a vicsorit és a szentesi szöszke nővért azt igenis agitálta, hogy írjanak naplót, ne hagyják abba, stb., az tény.
Ezt letagadni pedig -az eddigi jellemtelenségein felül- már aljasság szintű arcátlanság.
Szerencsére, Vicacica pont az, aki ha kell elmondja az igazságot, ő nincs betojva a nyanyától, mint a te ismerősöd.

:)

dr.Léda 2019.06.15. 13:20:39

@dr.ahalan: Ó, ismerős sztori, engem is megkeresett, amikor kipusztította az oldalát. Mondvacsinált indokokkal, adójogi kérdésekkel. Természetesen, miután kitiltott a hülyéje.:D
Iluskánál nyomozta a telefonszámomat, naná, hogy nem kapta meg. Akkor írtam neki, hogy van nálunk adó- és könyvelési tanácsadás az irodában, 20 ezer Ft/óra, ezután már nem volt kérdése.:D:D

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.15. 14:13:06

szolgálati közlemény!!!
úgy barátkozzatok a szisszel, hogy ma este zenés-táncos-tombolás-dresszkódos szpartakiád lesz a nagy vörösnél, és sem ő, sem a szőke szisz nem hívott meg, javítandó az ivararányt!!!

szerintem piázni fognak!!!!!!
még az is lehet, idegen férfiemberekkel tőttik majd az üdőt!!

szégyentelenek!!!!!!

:):):):):):):):):):):):)

éjfélkor copa america, kezd argentína!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.25-ért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajándék ez a nap!!!!

dr.Léda 2019.06.15. 15:12:32

@Kálmán Barna Mikorka: Esti kirúgás lesz a hámból, bizonyám.:))) Nem kell oda férfi, jól vagyunk mink hímek nélkül is. Agymosás lesz, Életke, fel kell emelnem kicsit az IQ-mat, nagyon mélyen van már itthon. Kicsit óvodában érzem magam, megyek ma felnőttek közé.:D:D

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.15. 18:02:21

hőguta? napszúrás? vagy csak az ital????
döntse el mindenki magában.....

"Szildi
2019-06-15 17:23

Azt is elmondták remélem hány üzenetet lett itt-ott küldve ? Természetesen az említett hölgy is aki hajnalokként a privát elérhetőségemen reklamált, mind-mind benne van a telómban, ( akkor is amikor leállás volt, akkor is amikor rossz volt a gépe, vagy amikor a lementett naplóját elküldtem, ezek ugye nem panaszosak). De lehetne mérleget csinálni ki kit hívott, keresett folyamatosan, miután megsértődött mert a politikai ámokfutását nálunk nem engedtük kibontakozni. A Lédike maradjon csendben, nem én zaklattam őt, hanem éppen fordítva, nem én kerestem először és nem én küldözgettem el a rendőrségi anyagokat hanem éppen ő amikor neki volt gondja (minden megvan ). Az is ő volt aki megadta a tel.számát , de ami mert megváltozott, vettem a bátorságot, elkértem volna a barinőjétől az újat. Oh, ekkora és merészséget és bűntényt elkövetve, ejnye-bejnye. Ezután írtam neki, a többiről gondoskodott, hogy felhasználja ellenem, mert úgy gondolta, hogy csak neki lett volna joga a saját ügyeihez engem felhasználni. Erre mondják, ilyen amikor valaki fordítva ülné meg a lovat, vagy amit szabad a kisökörnek .stb.. az neki már sérelmes.
A szőke nővér is fent volt nálam a face-n, sajnos nem tudok senki sorsán segíteni, ez pedig nekem sem jó érzés, jobb ha nem vagyunk privát ismerősök.
Azért az is érdekes, hányan – azok is akiknek is besértődtek-, többen is kerestek, hol telefonon, hol email-ben, hol a az admin elérhetőségen, hol a face-n, nem egyszer hajnalban felébresztve az aktuális gondjaikkal, fizetési nehézségeikkel. Akinek tudtam segítettem, mert többnyire kértek vagy kérdeztek, mint aki állandó ügyeletben lett volna. De, kérdezném ehhez vajon kinek mi köze?, főleg egy tiltott tagnak, aki mindig másokkal foglalkozik. Tudható ki az, aki nyomoz, aki képtelen leállni, de ez egy komoly kórisme lehet, amit majd egy szakember megfejt..

Kérdezném, van még valami rágatlan csont, vagy mit tudom mi, mert ez már elég unalmas."

"PadreEmeritus
2019-06-15 13:51

A korrektség mindenek előtt, a szuperoldal tévedés, mea culpa."

ezen becselekedtem:):):):):):):):):)

a korrekt, szövegértésre képtelen sittes:):):):):):):)
SZEFO-s:):):):):)

SurpriseBarbie 2019.06.15. 18:07:01

Szép napos napot.Megint hepaj van odaát? :)))Mi inkább ma a Luppán voltunk mert megtehetjük..nem úgy mint a sittes :)))Jó wakeboardozni :)))))))))

SurpriseBarbie 2019.06.15. 18:08:36

@Kálmán Barna Mikorka: ki az a szőke nővér??csak ennyit tudtam értelmezni belőle :)))))))kiszivott a víz :)))))))))))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.15. 18:21:30

...... az említett hölgy is aki hajnalokként a privát .....
..... Oh, ekkora és merészséget és bűntényt .......
...... amit szabad a kisökörnek .stb.. ......
....... azok is akiknek is besértődtek........

dr.saját jogán gyógyszerész doktor özvegy doktor sásdi doktornő
( és élőben pontosan így beszél!!! nem dyses, síksötét!!)

:):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.15. 18:45:05

@SurpriseBarbie: yallah

ahogy a betonkeverőből ömlik a megfelelő mennyiségű és szilárdságú beton, úgy ömlik a vénasszony szájából a meleg szar. és ahogy a betonkeverő előtt/alatt áll a nyitott talicska, a vazsmegyei közpina, pontosan ugyanolyan tátott szájjal áll a fosóluk előtt és csak issza, issza, issza.
és csodálkozik, ha szarszagú!!!!

:):):):):):):):):):)

dr.Léda 2019.06.15. 19:13:13

Szerettem volna egy hosszabb esszét írni arról, mennyire jellemző rám, hogy 70 pluszosok társaságát keresem a "saját dolgaimmal".:) Aki ismer, nagyon jól tudja rólam, hogy mi az a szint nálam, amikor hajlandó vagyok egyáltalán szóba állni valakivel. Ha pedig valaki nem veszi észre magától, hogy kerülik, mint a kutyasz@rt, arról nem én tehetek. De leírtam jópárszor, ki kíváncsiskodott a "saját dolgaim" felől. Nincs kedvem megismételni, meg egyébként is rohanok, már várnak. :) Pácupi.

Vezek Elek 2019.06.16. 00:09:28

Egy költői kérdés: Mennyire lehet kifogástalan, feddhetetlen (jellem) egy bűnöző, egy bankrabló; illetve mennyire lehet egy börtöntölteléknek törvényes, megengedett (eszköz)-e?????

Bővebben holnap..... addig is szilvuplé!!! :D :D

Voltam 2019.06.16. 09:31:32

:)

Második. :)

Zsetem, pápuszi, garnéla, emlőstej, felség jele: kandináv.

Májusi Mártaságok:

1.) „már is”
2.) „meglettünk örvendeztetve”
3.) „oda tette magát”
4.) „haza vinni”
5.) „vissza út”
6.) „Ezeregy éjszaka meséi”
7.) „fodrász szalon”
8.) „én nem értik”
9.) „Ő is minden rózsi”
10.) „felejtsetek el ott a másik oldalt”
11.) "eboláscsőcsű"
12.) „szarvas hiba”
13.) „500 km vezetett”
14.) „vissza tartva”
15.) „áhitattal”
15.) „össze zabálsz”
16.) „Kálámán”
17.) „anfiteatrum”

+1.) „kockázatot, is hogy bepisál”

Orális juniális:

1.) „Nevelő apád”
2.) „egy hetes száraz kifli”
3.) „ugyan oda”
4.) „Vissza számoltam”
5.) „beágyazta magát, a fejemben,”
6.) „össze hoz”
7.) „mind az”
8.) „halott” (audistis)
9.) „az ég adta világon”
10.) „mindenek előtt”

:)

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.16. 10:11:53

harmadik!:)
ZSETEM és SZUMMA KUMLA UDE!!!

rövid, szöveges üzenet a börtöntölteléknek:

jól írsz tóni, csak rossz olvasni!!
csak így, egyszerűen: hülye vagy!!!!

""Isten álld meg a magyart..."

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2019.06.16. 10:46:42

Hűűűű! Bekukk! Erősen felhabzott, bugyborékol odaát a pöcegödör, látom nincs nyugalom. :)))
Öreganyánk zagyvaságai csak nekem tűnnek céltalannak, értelmetlennek, és piaszagúnak? Atyavilág! Olyan mint a Boci, boci... Se füle, se farka. :)))

SurpriseBarbie 2019.06.16. 17:27:18

"LUPPÁN????:))))))))))) Lupa-sziget heJJesen egy P-vel B+!!!:)))))))))
Hülye vagy, de okoskodsz és égeted magad, mint paraszt az avart".. remélem nem dőltél a kardodba sittes..:))))
Írhatom én három PPP- vel is,hogy Luppppppa akkor is ott voltam :))))))Te meg otthon aszalodtál a lepukkant albidban
és kint a kertben sütteted a szottyadt csupasz bőrödet,paravánnal eltakarva a szomszéd mami elöl ))))))))
Bírom,hogy a lényeget ragadod ki :)))))sosem mondtam, hogy én vagyok a nagy helyesírási szakértő ,így pont lecarom ,hogy neked hogy tetszik a Lupa vagy a Luppa Beach.Akkor kritizálj,ha te is odajársz :)))))))))))

Kálmán Barna Mikorka 2019.06.16. 19:56:30

Szildi
2019-05-14 17:49

Ha valakinek üzemeltetési (nem személyeskedő) kérdése van , az írjon a support@freelove.hu céges elérhetőségre.

PadreEmeritus
2019-06-16 18:56

....... hogy nyald körbe a makkom!!!:))))))))

piacvezető:):):):):):):):):):):):)
süti beállítások módosítása