dr.ahalan

dr.ahalan

Mégis jönnek a migránsok?

2018. január 11. - dr.ahalan

 

Ez volt a heti kedvenc, menthetetlenül imádom a peyote gyöngyfűzést. :)

Sok mindent nem tudok írni a mai napról, dolgoztam. És kész. :))

A politika már érdekesebben alakult, robbant a hír, a kormány mégis befogadott titokban 1300 menekültet. Aztán megtaláltam a hivatalos, letölthető statisztikákat is az előző évekről.  Hát... Jó sokan lettünk. Én nem bánom. :)

Bonafang erdejében is történtek furaságok, elromlott az egész. Dőlnek ki a fák, elapadnak a patakok, elégedetlen a nép, de csak a propagandamagyarázatot kapja. Hogy messze s távol ez az egyetlen erdő, a legjobb, legzöldebb, megaminden. :)))

Mindenesetre holnap péntek! :)

Még nem találtam ki a menüt, illetve omlós oldalas BIZTOSAN lesz! Ja! És nem is mondtam! A múlt héten sikerült összehoznom életem első bácskai rizses húsát. Amiben répa is volt természetesen. :)

Gábor mélabúsan kotorgászta a tányérja szélére az én szépségesre kaszabolt korongocskáimat, te mindig mindent túlzásba viszel Takács Bálint. Ez már a hetedik, és még a kaja felét se ettem meg... :)))

Ha így folytatja, akkor elviszem párterápiára. Vagy felteszem a vaterára... :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr8813567617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.Léda 2018.01.12. 12:02:20

Húúú, de szép ez az ékszer! (is)

vaksieger 2018.01.12. 18:05:18

régen mennyi, de mennyi tagot kitiltott politizálás miatt. emlékszem Attilát is meg téged is menesztett párszor.

dr.ahalan 2018.01.12. 23:33:19

@vaksieger: Megrögzött jobboldali, szélsőséges, fanatikus. Ez még nem lenne baj, de kirekesztő, aljas, gyáva és sunyi. A legrosszabb fajta. Remélem minden bűnét kamatostól megszenvedi ezután. :)
süti beállítások módosítása