dr.ahalan

dr.ahalan

Dilemma

2018. január 10. - dr.ahalan

 

Komolyan mondom, csak ülök, és pislogok. Gábor mindig kitalál valami új vállalkozást, átbeszéljük, ötletbörzézünk, tavaly ugye volt a borbolt... Azon tisztes, szerény haszon jött. De ez most hatalmas kihívás megint, leírni babonából se merem, más okból pláne... Jajjjistenem! Hatalmas lehetőség megint, rengeteg munka... :(

Viszont imádott munka. Írni kell, marketingelni kell, játékokat kitalálni, ékszereket pederni. No! Még nem kiabálom el. :)

Lezártam a decemberi könyvelést, valamikor ebédeltem is oda nem figyelve. Délután pedertem pár ékszert, de nagyrészt az agyam dolgozott, leporoltam a face-fiókomat, kelleni fog, pedig nagyon utálom. :(

Kell nekem ez az új vállalkozás... :)

Az erdőben akadozik a kapcsolat. Bonefang hallgat sunyin. Gondolom közeledik a vég, a Halálbolygó és a Halál erdeje pusztulásra van ítélve. Így van ez rendjén. :)

Ma rettenetes történeteket olvastam. Levelekben. Meg a face-en. A csoportban. Nem lehet őket szóvá tenni bizonyítatlanul. Ezt azért nem hittem volna. Mélyebb bugyrai a pokolnak, mint amit én láttam valaha, az én kis kunyhómból. :O

Már csak azt nem értem, miért nem megyünk bíró elé mi együtt? Miért nem jelentjük fel EGYÜTT őket? Miért nem pereljük őket? Cigányozásért, jogtalan kitiltásért, sorozatos életveszélyes fenyegetésért, jogtalan haszonszerzésért, a levéltitok folyamatos megsértéséért több ezer esetben... A nácizmus éltetésének engedélyezéséért, és egyáltalán. Millió jogsértésért! Egyszerűen nem értelek benneteket. Milyen sokan vagyunk pedig... Na mindegy. Nem az én dolgom, én megélek. Ha neked nem fontos az a pár millió, akkor nekem sem.  :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr4013562945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.Léda 2018.01.10. 09:03:46

Már egyszer léptem, amikor a börtöntöltelék rám telepedett. Hajlandó vagyok bármikor továbblépni, annyi anyagom van róluk, mint égen a csillag.:)

dr.ahalan 2018.01.10. 22:28:33

@dr.Léda: Én is benne lennék, hatan-heten már sokat elérnénk. :)
süti beállítások módosítása