dr.ahalan

dr.ahalan

Macskák, kutyák és egyéb állatságok

2022. június 07. - dr.ahalan

 

 

Szóval a pünkösdi rettenetes hétfő a fogorvosi ügyelettel kezdődött, és lesz teendő a fogaimmal, új orvost már találtunk barátok által, apránként az idén rendbe kell tenni mindent  a számban, a járvány alatt nemigen figyeltem rá. :(((

 

Aztán délután már jó volt, meglátogattuk Horrorkát az új lakásban. Egy kis csajos rózsaszín ékszerdoboz, és kétszobás cicamennyország, ahol Horrorka a gondnok! :))) Mindenfelé cicabúvóhelyek, mászókák, rengeteg cicajáték, és három cukker macska! :)

 

A kilátás valami mesebeli onnan a hegy oldalából, minden zöld, és rengeteg madár csivog, csattog, az erkélyen alig értettük tőlük egymás szavát. :)))

 

A TV is nagyon tetszett, csak szólni kell neki szájjal, és hozza a kért filmet, zenét. Bármit. :)))

 

Nekem is kell ilyen! :O

 

Aztán elmentünk megnézni az új Kolodkó-féle mini gerillaszobrokat, a kutyákat. Meg is találtuk mindet, és ott volt az érme is a járdán, sokan lehajoltak megnézni, próbálkoztak, de nem felszedhető! :)))

 

Fagyiztunk is egy nagyot, meg sétáltunk… Jó volt! :)))

 

Ma aztán elszabadult a pokol, a Gábor reggel ötkor kelt, este hétkor ért haza, közben erre kanyarodott egy rövid ebédre. Nekem is beesett egy nagy céges munka, muszáj volt abba is besegítenie, egyedül nem tudtam volna elindítani se… :O

 

Alaposan felhalmozódtak a járvány alatt a dolgok, most tényleg mindent intézni kell, a kis francia levizsgázott, előtte persze el kellett vinni szerelőhöz, bosszantó apróságok adódtak bőven, de már csak a légkondit kell feltölteni, vagy mi… :)))

 

Micsoda szerencsénk volt nekünk két évig! Nem kellett orvos, nem kellett szerelő, heti öt napot voltunk együtt, két napot dolgozott a Gábor, a többi home office-ban volt megoldva.

 

Szerencsénk van azzal is, hogy van Pesten fogorvosi ügyelet… Nekem hihetetlen, de rengeteg vidéki városban már nincs. Csak vérdrága maszek. Itt-ott! :O

 

Állatorvosi ügyelet még maszek alapon sincs, sok helyen ez megyei szintű probléma… Mennyi kegyetlenség, mennyi felesleges szenvedés! Borzasztó… :(((

 

Szolnokon meg már csak hétfőn és szerdán lehet szülni… Már embergyereket!  El se akartam hinni! :O

 

Fura világ! :(((

 

Aztán még egy elkeserítő hír, beadta a kulcsot a presszógépem is… :)))

 

Kénytelen leszek reggel jeges kávét inni, aztán talán elcsattogok egy trendi kétszemélyes kotyogósért, már régen terveztem úgyis. :)))

 

Hangulata van! Divat! :)))

 

De persze legkésőbb pénteken veszünk egy új masinát, kapszulás mondjuk ingyen se kellene… Igyekszem valami rózsaszínt levadászni. :)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr6217850759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2022.06.07. 23:28:38

És mellesleg megmutatom. Ilyen az, ha az elmebeteg admin publikál. Egyetlen mondat se stimmel sehogy se... Hol van ez attól, amikor a kettyós Márta fogalmaz? Detélleg! Két durva helyesírási hiba, mert az admin buta... DEMONSTRÁLJA! Tényleg buta!! Analfabéta! Egy szakszó elhelyezve... Ugyanaz a séma!

És akkor egy igazi admin-írás! Nézzük csak!

admin 2017-10-17 07:11:31

Hol volt ez? Összekeversz a bagázsoddal. Senki nem foglalkozik itt a lányod munkahelyével. Egyáltalán minek írogatsz ilyeneket, ki kíváncsi a kiváló családodra. Te aki rágalmazol, meséket találsz ki, pont Te akit már ezert büntetőügyvéddel kellett felszólítani. Elfelejtetted? Aki miatt tagok elmentek, olyan indokkal, mert anno visszaengedtelek, Kedves Aha, Te vagy a free oldal legnagyobb xarkeverője. Mást se.csinálsz csak támadsz, éppen azt aki az aktuális ellenségképed. Ha valami hibám volt van, annyi, hogy még megtűrve vagy az oldalon. Figyelembe véve, hogy egyetlen jó tulajdonságod az irói vénád miatt , mert vannak aki szeretnek olvasni. De lassan ezt félretesszük mert ilyen irományokra és ilyen állandó feszkót fenntartó tagokra itt nincs szükség. Utoljára figyelmeztettlek, hogy ezt abba hagyd, itt nem fogsz a továbbiakban senkit sem provokálni sem gyanúsítgatni, remélem érthető. Ha ennélkül neked nem élet a freen az élet akkor szépen eltávozhatsz, nem kötelező számodra sem a free tagjának lenni. Mert nem itt van a helyed.

Elmebeteg. Analfabéta. :)))

Khinem Saar Yale 2022.06.08. 14:03:05

".........még megtűrve vagy az oldalon........"

és ez jár zeneakadémiára, kiállításokra, tárlatokra.............ostoba fasz!!!!!!!:):):):):):)

dr.ahalan 2022.06.08. 22:55:38

@Khinem Saar Yale: Na jahh! A büdös vén sakál mindig fordítva ült a lovon, beteges hazudozó, cezaromán agybeteg... :))) Mindig üldözte azt, aki nem olyan szürke, tanulatlan, ostobácska mint ő... A jóféle emberek mindig kiröhögték, máig is remek szórakozás... Az aljasok meg kihasználták. Jó sokan. :)))

Az eredmény látható. Így járt az oldalával, a cégével, a testével, az életével... Nem jár az már sehova szerintem. Már az is sikerélmény, ha az anyagcsere fázisait segítség nélkül végigküszködi baj nélkül... :)))

De még az utolsó órában se képes leállni, tolja és tolja a mocskot, az aljasságot és a hazugságot annak a 3-4 hasonszörű embernek. :))) A bűntársainak... :)))

Zeneakadémia! Persze! Meg saját jogán doktor, mi? Megbeszélte a bíróval! Meg a sztárügyvéddel! Hehe... :)))

Khinem Saar Yale 2022.06.09. 15:25:04

"
padreemeritus adatlap képe

padreemeritus közzétett egy állapot frissítést

7 órák óta (edited)

Gratulálok a Kabul rózsájának, hogy elvették a mentelmi jogát és ezúton

kívánok Jákob Petinek ✡ szebb jövőt!!!

dr.ahalan 2022.06.09. 19:23:03

@Khinem Saar Yale: Továbbra is azt tartom, hogy aki a saját oldalán rasszista, fasiszta írásoknak teret ad moderálatlanul, az maga is náci, és elviszi az "öregördög!" :)))

dr.ahalan 2022.06.09. 23:58:20

www.youtube.com/watch?v=N6YLEFIDzCM

A Keresztapa zenéjére. Természetesen... Szeretek roma lagzikat nézni, szeretek elborzadni. Ezrével vannak fent a videók. Hát... Ide is csorognak a becsületes magyarnak szánt uniós pénzek szép mennyiségben. Farhátország. És hálás... Piri mamának panaszoltam, bedagadt a fogam... Mutatta a sajátjait... Borzalom, rettenet! Sose vettem észre! Totál káosz, odvas, káoszos, helyhiány... egy szem fog elől... Hát ezért beszél ilyen furán... Persze... Nincs rá pénze... Hát hogyan eszik? Detélleg... :O

És akkor azt mondja... Na látod! Ezt lopta el tőlem a Gyurcsány! Az evést! :O

Hát mondom... Az Orbán miért nem adta vissza 12 év alatt...??? :O

Aszongya mert a Soros meg "Prüsszel" nem engedi a fogorvosi ellátásokat....

- Már régen nincs fogorvosi rendelés. Nem tudtad?
- Nem... Magánorvosom van...
- Mert elintézte a Gyurcsány! Nekem nincs pénzem maszekra... Nem megyek én már sehova! Utálom a fogorvosokat! Jó nekem így. Lágyat kell enni, a kenyeret feláztatni, vagy forgatni a szájban. húsra meg úgyse futja... A szárny húsos végét még lenyelem, disznóhúsra már régen nem is gondolhatok. :O

Khinem Saar Yale 2022.06.10. 10:40:31

"
Szildi
Szildi
Admin
Reply to Astrid
1 órája

Voltam ott én is egy előadáson: ekkor, bemásolom

2021. november 17-18., 19:00

Koreai Kulturális Központ, színházterem

Fiatal Koreai Alkotóművészek Fesztiválja

Tánc a holdfényben – koreai népi színielőadás

———————————————————————————

Látom nácizik mert már nem tud mást.. de kinek az oldalán? már ez nem az enyém, csak ugyanúgy használom a felületet, mint bárki, abszolút hiteltelen minden mondata..

Pár napig kint voltam a lányoméknál, gyönyörű a hely ahol élnek. Tegnap jöttem vissza, ma átmegyek az új lakásomba, mert ma vendégeim jönnek, egy három gyerekes kis család, ahol un. pótnagymami is vagyok,( a legkisebb féléves). A hétvégén az író barátom látogat meg, de a jövő héten is már új programok várnak, a duplán dr. párommal, akivel nagyon sok helyre eljutok. "

csak a lényeg kiemelve:
"......de a jövő héten is már új programok várnak, a duplán dr. párommal, akivel nagyon sok helyre eljutok. "

teljesen evidens, egy elől hátul megdoktorálhoz ( önerőből!!!!! )csakis egy szintén duplán doktor pászol.........
zimány linda szindróma:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2022.06.10. 22:34:02

@Khinem Saar Yale: Beteges hazudozó... Ott van a neve mellett! ADMIN! Ugye? :))) Attól hogy kirúgta maga alól a szarrá adósított céget, attól még az a törvénytelen oldal az ő elfekvő-homokozója minden felhalmozott ganéval együtt... Kár lenne tagadni. :)))

Cégesen is témázhatnék róla, a maszkokról, a tesztekről, a fel nem jelentett török hackerről, aki egyszer volt, hol nem volt, de tényleg lerágott csont. Mindegy...

Úgy hazudik, ahogy a banán érik. Nagy kövér fürtökben. Tudja mindenki. :)))

Igazából azt élvezi, ha törődnek vele. Még ha alázzák, akkor is... A monitorra rothadt húsz éve, már ennyivel is beéri. Ilyenkor megugrik, mint a sokkolóval birizgált "bűzösborz", és ontja magából..."ezprolikecómvansztárügyvédítéletetmegbeszéltem..." Ugyanaz a lemez. :)))

Unalmas... Az. És igazából az én szememben ugyanaz a becstelen, műveletlen, jelentéktelen bugris, aki mindig is volt. :)))

És ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül... :)))

dr.ahalan 2022.06.10. 22:56:50

És akkor péntek! Nehéz hét volt, én a fogammal vacakoltam, rengeteg volt a dolog, a Gábor bejárta az országot, de megcsináltuk! Ma még volt nehéz üzleti megbeszélése, sík ideg voltam, vártam a jó hírre... Amikor beérkezett, akkor fújtam egy nagyot, pont felmostam... Leültem, és elkezdtem örülni a hétvégének! :)))

Elmentünk a "balkánra", néha muszáj hülyeségeket venni... :))) Ami másnak nem elérhető... Csak ott! :))) XXL-es jégkockazacskó! Végre volt megint, tavaly beleszerettem! Őszig elég lesz. :))) Gábornak néhány palack olasz sör. Szereti. :)))

Gluténmentes rágcsák, chips-ek, üdítők... Hülye ízű is! Fontos! :)))

Miért veszünk ilyeneket? Néz döbbenten... Mert az életben mindent ki kell próbálni! Na! Azért! :)))

De ez passiógyümölcsös izé...

Hát mondom! Pont azért! :))) Veszek szőlőset is. :)))

Mondjuk nem mindegyiket merem felbontani... A bubble gum energiaital, meg a Mary Poppins ízű joghurtital már jó ideje várat magára! :)))

Pont a trópusi eső előtt értünk haza, néztük döbbenten az ablakból a lábszárig érő vízben küszködő autókat a téren... :O

Szóval hétvége... Az olaszországi Marián történetét szeretném megírni, találtam néhány papírfotót róluk... Csodaszép mese, detélleg! Majd... :)))

Hétvége. Nyár. Várakozás. Összebújás. :)))

dr.ahalan 2022.06.13. 23:51:37

Sűrű hétvége volt, pácolt, grillezett húsokkal, roppanós, hagymás ubisalival, kis szombat esti tombolással, vasárnap vásárolgattunk, volt dolgunk Budafokon, aztán felszedtük Horrorkát a munkahelyénél, elvittük fagyizni, aztán hazavittük... Láthatáson vagyok banya? :)))

És új hét, új munkák...

De most Marián... A képen az olasz barátaim egy fura épület előtt, egy csúnya, felékszerezett középkorú nővel...

Az épület egy hatalmas terménytároló, százával, ezrével láthatóak a nagy olasz síkságokon, a gabonatáblák szélén. A közúti és vasúti szállítás okán elavultak, üresen állnak, sok beomlott már... Márián épülete egy ikonikus étterem... :)))

Valamikor régestelen régen a Ravennában megjelent egy román lány. Slampos volt, csúnyácska... Csöves román. Csak a tengert szerette, semmi mást. Meg a hajókat! Néha koldult, az éttermek maradékát ette, hálózsákban aludt, néha horgászott... És boldogan vigyorgott mindenkire. :)))

Néha megengedték, hogy télen bent aludjon a raktárakban. Nyáron a hajókon... Szeretett dolgozni, sose kért, de elfogadott pénzt. Az anyák hamar rájöttek, a gyerekek imádják! Fillérekért bérelhető bébiszitter, remek szervező... És milyen megbízható... Az évek alatt fontos ember lett, tele volt munkával, nyáron meg se állt, és sok idő eltelt. :)))

Kuporgatta a pénzét... Hát mire gyűjtesz Márián? Étteremre... Éttermem lesz nekem valamikor, tenger gyümölcseit főzöm majd, meglátjátok! Szakács vagyok én...

És aztán eljött a sokadik szülinapja... Megkeseredett már, nem gyűlt a pénz, középkorú ünnepet ült... És elvitték a ravennai hajósok családjai, szép meglepetés volt. Gyönyörű! :)))

Egy gabonasilót vettek neki, a kikötő közelében. Az építő felújította, a bútoros cég tulajdonosa berendezte, a kertész kertészkedett, a kereskedők hoztak mindenfélét... Tessék! Itt az éttermed Márián!

Lent nagy éttermi tér, fent több privát vacsorázóhely. Pároknak, családoknak, ünneplőknek... A ravennai hajótulajdonosoknak ingyen! Gondolom privát szeparék is vannak mindenféle extra szolgáltatással. :)))

Megtisztelő, hogy Enrico révén vacsorázhattam nála, és megölelhettem. :)))

Fura, szép emlék ez ebben az elaljasult világban... Rákerestem a neten, működik ma is a hely, csupa "migráncs" dolgozik nála, mindegyiknek ott a története, fotója egyértelműen, tisztán... Hihetetlen, de igaz... A vacsoravendégek a számla egy részét a nekik tetsző menekültnek ajánlják fel, aki tanulni akar, vagy jogosítványt... esetleg családot kimenteni. Mennyi szépség! :O

Lehet így is... És lehet náci szólamokat harsogva gyűlölködni. Meg ukrán gyerekek, csecsemők legyilkolása, kiskorúak megerőszakolása, lakótelepek lebombázása, tömegek legyilkolása mellett is szót emelni... Tapsolni, békemenetelni a háború mellett, és azon harsogni, hogy mennyire drága minden... Persze! Lehet elmebetegnek, agymosottnak maradni, csak azt nem értem... Ezeknek a szerencsétleneknek mi ebben a jó? Detélleg...

Biztosan a befagyasztott farhát... Persze! Ahogy a Fórum-betelefonálók mesélik, már a seggrészt is lehántják róla a CBA-ban, a cseppnyi zsírt is... Piha! Undor a köbön...
süti beállítások módosítása