dr.ahalan

dr.ahalan

Orgiák, drogok, és minden más...

2020. december 01. - dr.ahalan

 

Sűrűn robbantak ezen a héten a politikai bombák, ezt a képet imádom… Mondd, te kit választanál? :))))

Advent eleje, rengeteg munka, feladat, ahogy megszoktuk. Persze annyi különbséggel, hogy nem megyünk ajándékokra vadászni, online majdnem minden megoldható, illetve Gábormamáéknál elmarad az éves parti, nem kell ipari mennyiségű kókuszgolyót gyártanom. :))))

Hétvégén nekikezdtem a takarításnak, szeretem kényelmesen letolni, ahogy öregszem, úgy kerülöm a kapkodós, stresszes helyzeteket. :))))

A járványhelyzet siralmas továbbra is, a plázákban tömegek szambáznak üzletből ki, üzletbe be, ahogy elnéztem a videókat, még csak nem is vásárolnak, üres kézzel lébecolnak, nézelődnek, a gyerekek rohangálnak. Mindent megfogdosnak, mindenre leülnek, nem értik, és nem értik… :O

És persze a mai hír volt a legnagyobb, keresztbe-kasul, mindenhol erről olvasni, erről szólnak a cikkek, a hírek egész Európában, kivéve természetesen a magyar propagandacsatornákat… Illegális, drogos Gang Bang buli Brüsszelben, 25 férfi, a magyar résztvevő droggal a hátizsákjában, kifogásolható öltözetben az ereszcsatornán próbált menekülni. :))))

Háháááá! :))))

Telefonok keresztbe kasul… Poéncunami! :))))

Tévedés ne essék, nem azt tartom elitélendőnek, hogy valaki a maga neméhez vonzódik, mindenki olyan buliban vesz részt, amilyenben akar. Ha nincs ilyen őrült járványhelyzet, ugye…  Felháborító!

Ami viszont végképp undorít, az az álszent, szemforgató, hazug kommunikáció. A megírt Alaptörvény. A világba kiabált, és a néptől megkövetelt keresztény értékiség, az üvöltve éltetett konzervativizmus, ez az ember simán beállt a kirekesztő és álságos, minden másságot elutasító, megalázó és megvető elvrendszer mögé, és annak európai vezető tisztségviselője, szószólója lett. És ő nem az első, ki ne emlékezne a lyukas zoknis yachtozóra, meg a hazacsempészett pedofilra a 19.000 gyermekpornó-felvétellel.

Még azt hiszem sok-sok érdekes dologgal fogunk találkozni a közeljövőben, erre komoly pénzt mernék tenni… :)))

Túltolták a nagyjaink az uniós kekeckedést, meg a népámítást, erősen túltolták… :)

Szóval akkor most hogy is van? Kicsit összezavarodtam… Az apa férfi, az anya nő?

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr2116311430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.12.01. 23:14:40

Egyébként most mi lesz? Bedarálja a Dúró-daráló? :)))
Olvass HVG-t, 444.hu-t, telexet, és szórakozz jól a kommenteken. :)

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.02. 05:35:38

senkit nem hagyunk az ereszcsatornán!
( O.V.)

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.02. 19:45:56

a két idióta...........
zsák meg a foltja
a diplomások...........gyógyszerész meg a svéd diplomás.......

"
padreemeritus
padreemeritus
1 órája

Most aztán viharszelet kaptak a ballibernyákok, “liberárják” a vitorlájukba!!! Csak, hogy mint minden vihar ez is elmúlik, elmúlt a Clinton (demokrata) ex elnök kalandja is a libás Monicával az orális szobában, meg a kubai szivar feldugása neki, (megadta a módját, nem ám Csongor szivart) 

dr.ahalan 2020.12.02. 23:01:13

Ez megint sűrű nap volt, a Gábor kétszer is járt itt, kis céges munka, sok vesződség. Főzni nem is volt időm, ő hozott kínait. :)

Mindenesetre a "gyöngytornyot" rendbe tettem, egy ménkű magas polc Horrorka szobájában, külön logisztikai készség kell hozzá... elhelyezni nagyság szerint a rengeteg gyöngyös ládát, dobozt, üvegcsét, tároló mifenét. :)))

Aztán jön a galéria, a sok-sok száz macival, meg a bélyegekkel. Meg kellene nyitni a bélyeges boltocskámat, lassan tíz éve hanyagolom, pedig iszonyú mennyiségű bélyegem van. Kb. 30 kiló. Meg a magánygyűjteményem. Albumokba rendezve, katalógus szerint... Régen mennyire szerettem... Aztán jött a régiség-őrület, és utána az ékszerek. A felhalmozott bélyegek meg elmaradtak... :)

Na majd jövőre. :)))

Izgalmas a helyzet, láttam egy MÉM-et... Adventi naptár. Elseje, Demeter Szilárd. Másodika a brüsszeli drogos meleg buli az ereszcsatornával. Holnap? Nagy János helyettes államtitkár mai letartóztatása, és Boldog István elleni vádemelés. :)))

Szegény ereszmászót kitették a Fideszből... Most mennek a fogadások.

1, Lecsukják-e Brüsszelben?
2, Megvádolják-e Magyarországon?
3, Végeznek-e rajta drogtesztet?
4, Szökik-e?
5, Kitálal-e az elkövetkezendő 1-2 évben... Kik zsarolták, mikor és mivel?
6, Handó a helyén marad?

És még sorolhatnám. Izgalmas játék... :)))

És hogy valami izgalom is legyen, nézzük meg, milyen helyekre járnak szexbulizni a mélykeresztény, hagyományos családmodellben hívő, tízparancsolatot hirdető országvezetőink, és minket a kulturált Európába kihelyezett képviselőink:

hvg.hu/itthon/20201202_szajer_jozsef_orgia_szervezo_nyilatkozik

Klassz kis videó, ugye? :))))

dr.ahalan 2020.12.02. 23:14:41

@Kálmán Barna Mikorka: Valamiért nem jelzi a hozzászólások egy részét a rendszer... Mindegy. Azok odaát meg úgy idióták, ahogy vannak. A szaros, világvégi zárt rendszerükben, böfögnek egymásnak, válaszolgatnak boldogan maguknak, 3-4 szerencsétlen, világvégi, kiöregedett alak. Szerencsétlen maradék kamuk, és az ő kínjaik. Szürreális.

Megjósoltuk. 2006-ban... Aztán évente. És nem hitte el. És kapaszkodik, csimpaszkodik a sok éve halott oldalába a múmia, és még mindig nem hiszi el... Elcseszte. Nagyon. Vicces egy jelenség! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.03. 06:57:59

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdk365%2Fvideos%2F673382680233597%2F&show_text=false&width=476" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.03. 08:42:47

a diplomás gyógyszerésznek üzenem, ( ha már alsó tagozatban nem tanulta meg) a hol? kérdésre -ban, -ben a rag, a hová? kérdésre -ba, -be rag a helyes válasz.
példamondatban:
"
Szildi
Admin
Reply to Blablabla
13 perce

Az agysejtjeiben beivódott a free, mindenről ez jut az eszébe, beteg ez tény."

ja, nem.......:):):):):):):):):):):):):)
ostoba, agymosott, tanulatlan..........:):):):):):):):):):):)
szájer kismmadár!!! sálálá, sálálá:):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.03. 08:43:36

FIGYELEM!
A KORMÁNY MA ÉJFÉLTŐL KIMÁSZÁSI TILALMAT RENDELT EL!

dr.ahalan 2020.12.03. 08:54:40

@Kálmán Barna Mikorka: Itt van tőlem pár lépésnyire az Angyal69 szaunabár. Jelöletlen kis pince, igen rendes népek... Csak kissé pletykásak. :)))

dr.ahalan 2020.12.04. 22:51:25

De jóóóóó! Péntek este! :))))
Voltunk bevásárolni, sietve. Szokásos. :(

Azért az jó dolog, Gáborral mindketten híralkoholisták vagyunk, és általában ugyanazt gondoljuk a világról, úgyhogy ma könnyesre röhögtük magunkat a Hvg-n, a meleg bulival kapcsolatos cikkek kommentjein. :)))

Milyen keresztény? Eresz-tény! :))) A magyarnak van humora! :)))

Az Indexen meg van egy óriási kép, meleg ikon lett a mi Jozefánk az olaszoknál. Gyönyörűséges plakát! :)))

index.hu/kulfold/2020/12/04/olaszorszag_roma_utcamuvesz_kicsufolta_szajer_jozsef_fidesz/

Azért az szomorú, sokan telefonáltak a napokban a Fórumba, olvasom a kommenteket... Tényleg! És nagyrészt a melegséggel van bajuk, pedig szerintem az rendben van. És nem szólnak a hazugságról, becstelenségről, álszent szemétségekről, az Alaptörvényről, a képmutatásról... És nem nehezményezik, hogy ez az ember súlyosan megsértette a járvány-előírásokat, és nem gond nekik az eki sem, pedig az a szintetikus car igen ártékony egy szemét.

Ennyire elsilányult a magyar agy, ezt eredményezte a leredukált, elölt oktatás, a folyamatos agymosás, a betáplált demagógia és gyűlölet, a manipulált, és valósnak hirdetett valóságshow-cunamik, a hamis, hazug hírek. 10 év... :(((

A járványhelyzetet már nem is említem, egyre nő a halottak száma, még sehol a tetőzés, Európa már kezdi a tömeges oltást, nekünk hónapokig nem jut még vakcina, akkor is majd talán az orosz... Állítólag lesz a magánszektorban Pfizer is, kellő vizsgálatokkal, sok pénzért... Ez van. Ki kell fizetni, és kész. :(

Nesze neked magyar egészségügy, meg befizetett sok-sok millió... :O

Most viszont advent van, péntek van, holnap este jön a Mikulás annak, aki jó volt... Aki nem volt jó, annak nem jön. :)))

Sűrítették és feltuningolták a fényvillamosokat, csodaklassz látvány, ahogy átsuhannak a téren. :)))

Gábormamáék hazaköltöztek végleg a csodavölgyből, az utolsó percben, mielőtt elzárta volna őket a hó.

És ezek jó dolgok. Nagyon jó dolgok. :)))

dr.ahalan 2020.12.06. 22:55:58

Nem szeretem a vasárnap estéket, olyan hétfő-hangulatuk van! :(((
Még dolgoznunk is kellett este, olyan undorral töltöttem ki a táblázatokat, hogy magam is elcsodálkoztam. :(

Járt nálam a Mikulás, Gábormama különleges lekvárt küldött, meg egy nagy csomag valamit, amiről azt hittem, hogy homok... De nem. Mirákulum vegeta, csak az idén apróbbra morzsolt benne mindent. Elég lesz egy évig, valami isteni! :)))

Horrorka is eljuttatta a csomagot, édességek, szépítő maszkok, meg őrültségek. Rózsaszín glitteres ragasztóstift, mintás cellux. És a vándorszarvas...

Egyszer vettem ékszernek műanyag állatokat, de a szarvast kihagytam a láncból, rém randa volt. De! Nem dobunk ki semmit, aminek arca van... Úgyhogy szorgalmasan becsempészem Horrorka táskájába, zsebébe, amíg nyaraltak... a bögréjébe, ő pedig visszahozza. Jár a szarvas, jár, ma a csokik közé bújt. :)))

Aztán volt hápogás, mert én is csempésztem az ő csomagjába egyet, ez még randább, nemrég találtam. :))) Anya-Horrorka: 1-1! :)))

Gábortól a kedvenc itókámat kaptam, meg édességeket persze, és rengeteg gyümölcsöt. Tessék gyümölcsöt is enni Takács Bálint! :)))

Ma Horrorka megrendelésein dolgoztam élvezettel, ajándékok barátnőknek, kolléganőknek, és nekiláttam az én karácsonyra szánt ékszereimnek is. :)))

Advent van! :)))

A Szájer-ügy kezd lecsengeni, és a járványhelyzet élesedni. Ahogy sejteni lehetett, a Halottak napja betett a kistelepüléseknek, kezdenek észhez térni az emberek. Nem igaz, hogy elég kezet mosni, meg nem igaz, hogy nem vészes az ügy... Mellébeszél, terel, hablatyol a bagolynéni, ez is fertőzött, az is rosszul van... Mi az, hogy nem mehetek munkába? Én nem vagyok beteg, csak egy kicsit köhögök... Miért nem vihetem a gyereket óvodába? Mi az hogy beteg a dadus? Dehogy beteg! Lusta! Borzasztó a tudatlanság, elképesztő! :O

Gondoljunk bele! Minden 8-10 percben meghal egy magyar ember koronavírusban. Sok-sok hete... És még nem látni a végét, még mindig nem tart be senki semmilyen szabályt, és még sok ideig nem lesz a magyar népnek esélye sem európai vakcinára. És akkor nyunyóka, meg szomorú szemmeresztgetés, meg kézmosás. Csak az másszon ereszen, aki télapó...

És nem fognak szigorítani, kell az adóbevétel a kampányra, ördögi... A magyar emberek akarták ezt, szavaztak a visszaküldött konzultációs szarsággal. Ördögi, mocskos terv volt... Jó sokan belehalnak. :(((

És az álszent mossa kezeit, mint Pilátus.

És még mindig rengeteg retardált elhiszi, hogy ez rendben van. És azt is elhiszik, hogy a magyar népnek nem kell a tisztán kiosztott uniós pénz... Csak akkor kell, ha a kormány ellenőrizetlenül oszthatja ki a saját népének. Vétó... :O

Eljárás Magyarország ellen... Kamu migráns-vészhelyzet egy országban, ahová NEM kívánkoznak a menekültek. Ahonnan menekülnek a népek százezrével. :)))

Viszont szemérmesen betiltották, hogy ételosztás legyen a szegényeknek közterületen. Nem kell azt látni senkinek, hogy hányan éheznek.

És amíg ezt írtam... Kb. 2-3 magyar ember meghalt koronavírusban. Kínban, szenvedve... Vagy öntudatlanul. Egyedül.

Értse az, akinek értenie kellene... És nem érti, és nem érti, és nem akarja érteni.

Mert ő csak normálisan akar élni.

Más emberek élete árán is.

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.07. 06:55:13

első!
zsetem, szumma kumla ude, nomani.....
élveztem a hétvégét, megint én voltam a mikulás!!!
kiugrottunk kandináviába a gyerekekhez, vittük a vinnivalókat.....
minden volt, minden.
mondták, majd viszonozzák egy íméllel, talán egy képeslappal.
a vejem folyamatosan képzi magát, tanul magyarul ( a tiszteletemre!) de még egy hangot sem tud, sőőőt.......már a lányom is felejt......
szarok ezek az unalmas, magányos hétvégék!
a kocsma zárva, nem nyitja rám senki az ajtót, a farkam évek óta döglött, fogam is alig.......
nőm , családom régen nincs már.
inkább dolgoznék hétfőn kezdve.....
de egy magányos nyugdíjas törpe vagyok!!:):):):):):)

"padreemeritus
14 órája

Jaj de jó, hogy holnap már hétfő!!! Utálom ezeket a semmi nem történő hétvégéket, pláne most, hogy minden zárva van!!!
Mert mint tudjátok, a munka felszabadít és értelmet ad az életnek!!!:))))))

Kitartás!!!"

itt sem járt a télapó, húgyos pelenkában vagyok két napja, bakom ezer éve nincs, senecát olvasok, okosodok.
:):):):):):):):):):):)
"Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
12 órája

azt se tudják páran, hogy a munkát eszik vagy isszák.."

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.07. 09:36:58

"Szildi
Admin
Reply to padreemeritus
9 perce

Szerintem megint a szokásos saját életmódját, helyzetét írta le, nincs előtte más példa, szerencsétlen , senki."

bezzeg a HŐŐŐgy alatt még 70 felett is izzik a kazán:):):):):):):):):)
csak a fűtő hiányzik:):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.12.07. 09:48:53

@Kálmán Barna Mikorka: Két molyrágta, mélymagányos vén szerencsétlen. Erőlködnek, vergődnek, kellene még egy csepp kis figyelem nekik. Legalább virtuálisan. (Megvető legyintés, sajnálkozó fintor...) :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.07. 14:11:05

ezt írta a hazaáruló svéd börtöntöltelék , fogatlan törpe:

"
padreemeritus
padreemeritus
6 órája

Na végre már, hogy előkerültél szkatofil!!! Imádom, mikor így bepöccensz és marhaságokat írogatsz!!!
1: Nyugaton és így svédben sincs Mikulás ünnep!!!
......
3: Olvass utána!!!"

utána olvastam, te is megtehetnéd, feltéve, ha tudsz olvasni.
újabb orbitális faszság csúszott ki belőled:):):):):):):):):):):):):):)

szerencsétlen hazátlan, házatlan , fogatlan , impotens seggnyaló:):):):):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.07. 17:13:22

..és folytatja nagy kedvvel a kumlai kislány, a falusi hobbit, idézem:

"
padreemeritus
Reply to Szildi
7 perce

Megint ez a fekáliaszopó adja az észt nekem, hogy mi van Svédországban!!! Mert hát ő tuGGYa!!!:)))))))
Dec. 6-án NEM vesznek a gyerekeknek csokimikulást, stb, mint itt, nincs semmi nagy hepaj, de dec. 24-én, akkor öltöznek be a papák, nagypapák Mikulásnak a gyerekek kedvéért!!! Ennyi!!!! Ez olyan hülye, hogy már zseni!!!:):):):):)
Németországban tudom csak elképzelni, hogy ott hasonló a téma mint nálunk.

Maradnak a megszorítások, szopás a köbön, de muszáj, én már izzítom magamat az oltásra!!! Az a baromarcú álldoktor, aki úgy néz ki mint egy itt rekedt neandervölgyi, tagadja a vírust is, arra meg várjon a lélegeztetőgép!!!

Tudjuk kiknek kell megköszönnünk ezt a járványt, ezért baj, ha az ember csak félmunkát végez!!!:)))))))

KITARTÁS!!!"

tehát: én sehol nem írtam, hogy svédben (sic!) van e vagy nincs mikulás ünnep. én csak annyit írtam, vittem az unokáimnak ajándékokat. kandináviába!!!!
arról nem ír az impotens, hogy az ő unokát, ő , mikor látta utoljára, mikor simogatta meg a gyönyörű hajukat???? ehhez még csoki, ajándék sem kell......
de, a kiemelt, jól megérdemelt, megdolgozott vastag nyugdíjból már évek óta nem fussa unokalátogatásra.
mondjuk, ez az ő baja, szégyene.

aztán a nyugati szokások: majd énmártikám helyreteszi ezt az idiótát, hogy olaszország, németoerszág vagy ausztria mennyire "nyugat". ez a tanulatlan svéd diplomás barom, csak löki........mondjuk a gazdája, a duplán doktor gyógyszerész nem igazítja ki, mert hát ugye, egy szinten vannak:):):):):):):):):):)
és akkor a mai korona, a gyémánt, erősen ízlelgessétek:

"...a baromarcú álldoktor....."

na???? mekkora????:):):):):):):):):):):):):):)
ezt kellet volna megtanulni, nem a börtönben bűnözők farkán lovagolni:):):):):):):):)

már megtanítottad a kislányoknak az első magyar szót????? persze csak a tiszteletedre:):):):):):):):)

B Ű N Ö Z Ő!!!!!:):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.12.07. 22:03:49

@Kálmán Barna Mikorka: Az nem rossz gondolat, hogy az ilyen társadalmi hulladékokon teszteljék a Putyin-vakcinát, ha azok beleegyeznek. :)))

Jóóóó volt a videó, köszi! :)

dr.ahalan 2020.12.08. 00:12:42

Rém vicces lenne, ha egyszer igazából elmesélhetném, hogy miket látok, miket olvasok én, a néma kacsa... a face-en. :)))

Ma csak Horrorka kívánságlistájáért ugrottam be, de ott is ragadtam. Néha elbűvöl... Izének unokája született, 1250 hozzászólás az egyik libernyák csoportban, 6200 a másikban. Harmadikban, negyedikben, ötödikben... Cikkek. Isten éltessen névnapod alkalmából. 620 kötelező glitterbiszbasz...Lesz-e Szenteste? Majd az Orbán eldönti... Neki biztosan lesz. Neki jár. A Kaletának is jár. A Szájernek is... A magyarnak nem. Annak csak a gyilkos meccsek jártak, a fertőző Balaton. Vastagon megfizettek érte...

Szenteste? Minek az? Abból mi a hasznuk? Semmi... Lófact neked magyar... Szenteste! Még mit nem?

Tudod jó magyar... Nálunk lesz Szenteste, és jön Horrorka, és itt is alszik. Lesz ajándék, és lesz fa, és lesz boldogság. Kicsit óvatosabban, kicsit máshogy, de valahogy mégis tele örömmel. Detélleg! :))))

A sógornőmmel titkos telefonokat váltunk, ahogy minden évben.

És igenis lesz családi karácsony, sok-sok örömmel, csillagszóróval, fantasztikus ételekkel.

Mi mindig minden szabályt betartunk, és annál is többet.

Másokat meg vigyen el az öreg
ördög egyszerűen.... Buborék. 2010 óta. Manapság steril buborék.

Ahogy Stanislav Lem megjósolta régestelen régen...

Kálmán Barna Mikorka 2020.12.08. 08:34:23

ne legyen igazam, de ma jött el a ( remélhetőleg nem szégyenteljes) búcsú ideje!!!
és hiába a barca-juventus élőben, én mégis az enyéimet nézem!!!!
süti beállítások módosítása