dr.ahalan

dr.ahalan

Pozitív dolgok befőttje

2020. március 24. - dr.ahalan

 

Alapvetően azt hiszem úgy lehet legkönnyebben túlélni a karantént, ha az ember tudatosan a nap legnagyobb részében vidám, élvezetes dolgokkal foglalkozik, és csak szigorúan szabályozott időt tölt a hírek olvasásával, nézésével. :)))

Gábor jött pénteken, zuhanyzott, átöltözött, aztán... egyszerűen igyekeztünk jól érezni magunkat. Ez volt a kedvenc fotónk, a kubai önkéntes orvosok indulnak Olaszországba segíteni... :))) 

Rengeteget lógtunk telefonon, mindenki mindenkivel törődik naponta, vidáman, mit esztek, mik a hírek... :)))

Érdekes, két hét alatt mennyit változott a világ! Fenekestül, teljesen átalakult, és soha többé nem lesz olyan, mint előtte. Ma két hete volt, amikor utoljára becsattogtam a titkos kőnagykerbe... És nem tudom, hogy lesz-e lehetőségem még egyszer. :) 

Mindenesetre a könnyelműségem okán se fertőződtem, lejárt a két hét! Ametiszt! Lávakő! Achát! Tigrisszem! Millió féle jáspis! Hegyikristály!  Jáde! Rózsakvarc! 

Azt gondolom, hogy a gyöngyboltok, amik már úgyis alig maradtak... Nem fogják túlélni a válságot, kivétel talán a cseh márkabolt. Ergo a készítők sem tudnak majd anyagot beszerezni. :))))

Nekem irtózatos mennyiségű alapanyagom van, érdemes készíteni, és eltenni. Kényelmesen, tízesével készülnek majd az ékszerek, fotózom, rendszerezem, és tárolom őket. Klassz kollekcióm lesz, és az áraimat kb. 180-190 dollárárfolyamon tudom majd kalkulálni. :))) 

Tíz éve rendelem őket a világ minden pontjáról. :)) 

Van olyan vevőm, aki jelentős mennyiséget rendelne, futárt küldene érte... Tudod még a régi áron, Klárikám? Akcióban? :))) 

A valós, kinti helyzet persze szomorúbb. Pénteken még tömegek tomboltak a Margitszigeten, és családok szambáztak babakocsival a téren... Aztán a hó, a bergamói képek valahogy észre térítették az embereket. Most egész nap majdnem üresen járnak a buszok, sivít a mentő öt percenként, a hírek iszonyúak... Az átlagember továbbra se jut se maszkhoz, se gumikesztyűhöz, se kézfertőtlenítőhöz. Információhoz se mindig... :O

Senki nem beszél arról, hogy mi lesz a mezőgazdasággal? A vidék még alig ért valamit, működnek az ellenőrizetlen bögrecsárdák, nagyrészt legyintenek az emberek az egészre. Net? Akadozó, hellyel-közzel a könyvtárban. A kölykök játszanak, örülnek a szabadságnak, jönnek haza a lányomék külföldről, valami vírus miatt... :O 

Mifene? Mindenki taknyos? Ja! Tényleg valami vírus! Igyunk még egyet! Az gyógyít! :O

Persze... Az élen kis buta, falusi, ilyen-olyan szemüveges nénike. Lelkipásztor volt, zsákfalusi körorvos... Tudatlan, naiv, mindent elhisz és felolvas. Gátlástalanul hazudik, és abszolút képtelen számolni a következményekkel...

Hát! Láttunk már ilyet, és ugye mi lett belőle... Persze akkor még csak kicsiben történt meg. Ott csak pénz veszett, adatok, kapcsolatok. 

Most százezrek életéről van szó. Bizony! Éééés ugyanaz a karakter, ugyanaz a nívó! Te is látod? :O

Az asszony, aki nem tudja mi a különbség a mantra és a mandala közt. De hirdeti az igét... És jön a fény! :)))

 

Mantra vagy mandala? Merre van a fény? :))))

Ja! Meredeken zuhannak az ingatlanárak, és albérletárak Budapesten. Nyűg lett alig pár nap alatt az ingatlan, pénzbe kerül, közös költség, zuhanó kereslet, hatalmas kínálat, az ember örül a biztonságos kis öröklakásának, a melegnek... Van kihez odabújni óvatosan, van kivel nevetni, enni, megbeszélni. Van kiről gondoskodni... :))) 

Egyébként ma rakott krumplit sütöttem két napra. Gábor itt ebédelt, és vitt haza holnapra. Tejföllel és sok sajttal készítettem, még a pánik előtt vettem egy csomag laktózmentes olasz sajtot az Aldiban. Lejárt volna a jövő héten. Baromi finom lett! :)))

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr1215549630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.ahalan 2020.03.24. 00:23:31

@dr.ahalan: Egyébként a lila mandala (és nem mantra!) halált jegyez. Újabb halált, vagy legalábbis súlyos betegséget. Csak úgy mondom... Megint. Jó szándékúan. Igen!

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.24. 09:05:06

első!:)
a kubai orvosdoktorok világhírűek.
erről csávez húgó tudna többet mondani.

a lila iboJaláng mantra (mandala?) nem elég, hogy dózsás, de megbocsájtást is jelent....
folyománya: a banya megbékélt velem:):):):):):):):)
lehet, már látja a ........................................FÉNYt!!!!!!:):):):):):):):):)
más:
a feltett 3 db (!!!!) efefkettes szájmaszk, melyet az egész családjának rendelt, hogy került elosztásra? ki kapott, ki maradt ki???
atibá (sic!), egyetemista unoka(k), zsenizsé, a látnok jány.........ez minimum 4, de lehet több.......
szóval, talány ez is, mint a taglétszám:):):):):):):):):):):):):):)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.24. 10:01:27

nagyon erős kezdés, de számítottam rá, így már reggel hatkor kikészítettem a ruhagyári híró sarjának a méretes lófaszt, nem csalódtam, meg is érkezett érte:):):):):):)
lássuk:

"PadreEmeritus
2020.03.24. 09:08

Do not paint it black snotshit!!!:))))))) Semmit nem változott a világ és nem is fog, mert soha semmi nem tartott örökké!!! Jaj nem jut mindenkinek maszk, meglehet rendelni a neten, én is rendeltem, korrekt áron és jót!!! NEM 1000 euróért!!!:-)))))))))

Tedd karanténba bélust is minden alkalom után, ahogy kiment az utcára, mert hiába szép és fiatal, elkaphatja, ő meg lefertőz téged!!!:))))))))))) Aztán az allergiáddal együtt csodát fog tenni a koronavírus klárikám akcióban!!! Bruhahahahahahhahhaahhaha

Látod, hogy aggódok érted és küldöm az energiát!!!!

“És én odaállok a bíró elé, ha lesz bíró… ” A hóhér elé álljál klárikám akciósan!!!Wahahahahahahahahahahahahahahaha"

nagyon erős a kezdés:
"Do not paint it black snotshit!!" - ilyen mondat nem létezik!!! csak mondom:):)

" meglehet rendelni" - ja meglehet:):):):)
Barom kissallaigyerek, te csak fél egyig írjál, mert egyre hülyébb leszel!!! Kirúgtak a spermabankból, mikor ott dolgoztál, mert lebuktál, hogy iszol munkaidőben!!!:):):):):):):)
Haza jöttél a lófaszért!!!:):):):):):):):):)
Bruhahahahahahhahhaahhaha

dr.ahalan 2020.03.24. 10:02:47

@Kálmán Barna Mikorka: Különösen aggódom a török hacker miatt, annak vajon jutott? És a pincében a kommenyistáknak adott-e?
A Chavez-ügyre emlékszem. De szerintem nem a kubai orvosok miatt szenderedett jobblétre. Kicsit többet kortyolt és bulizott a kelleténél Kubában. :))) Állítólag! :)))

dr.ahalan 2020.03.24. 10:09:28

@Kálmán Barna Mikorka: Reggeli pityóka van náluk? A bozgor úgy ontja a híreket, mintha utolsó nap lenne. Kissé nyugtalannak tűnik. Persze állt egy kis pénzmag a házhoz, egy hónapig megint van hol lakni, hús kerül az asztalra ma is, meg tele a pálinkás butykos. Mocskolódásra is ad neki lehetőséget a vén szottyos és az ő kicsi fia. Van aki ennyivel beéri nagy magányában. Ez ám a boldogság! :))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.24. 19:56:26

"Szildi
2020.03.24. 19:26

Idézek: “Tudod mi lesz neked a fény? Ha felismered… Kétszer maradtál egyedül, először a szemétkedéseid miatt. Másodszor belebetegedtél… Először a Stibi gecizett Horrorka árvaságán. Másodszor a Saesz+’

Ez egy agybeteg pszichopata írása, kérdezném mi ez a hülyeséged újra, nincs már más témád? Ha meglehetne konkrétan állapítani a betegséget (amit csak tippelni lehet) én csak egyedül miattad , stresszeltem magam. Amikor bejöttél minden éjfélkor és nyomtad a hasonló agymenéseid éjjel háromig. min. féléven át, mire végre kilettél tiltva, mert mindenkinek elege lett. Te voltál az aki az általad emlegetett tagokat is folyamatosan kikészítetted (hiteles mentésem van róla). Tehát, ha valaki felelni fog a túlvilágon a “bűneiért”, akkor az pont Te lehetsz. Ez a sok szemétség, amit csak itt blogodban lehet olvasni, lassan harmadik éve, nem maradhat büntetlenül, de remélem, elkárhozol a pokolban, ha van Isten. (rossz karmát képviselsz, mint bagót tűdejű halálmadár). Az életben a bíró elé oda is fogsz állni, kötelezően, remélem mielőbb, aki azt vizsgálja(a rég beadott bizonyítékok alapján) milyen alapon mersz Te privát embereket, éveken át alázni, becsmérelni, a fantazmagóriád szerint. Úgy látni már megártott a karantén, de mit fogsz művelni, ha lefogy mindened, majd egyre jobban begőzölsz és gyártod az újabb baromságaid. Inkább folytasd a gyöngyöző önkéntes rehabilitációd, hátha nem kattansz be jobban.
Ez jó! Valaki megjegyezte nekem, hogy ennek proli senkinek, az agyát már megtámadhatta a vírus, mert ép ésszel ennyi marhaságot senki nem írna le.."

bagót tűdejű halálmadár..................:):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.24. 20:24:39

@Kálmán Barna Mikorka: Jajjj! Az öregasszonyhoz már eljött a FÉNY, biztosan berendelte a heti mentolszörpöt, és most kóstolgat. :)))
Rossz karmát az képvisel, akinek a millió bűne megbetegítette a testét, lelkét, a karma okán elmagányosodott, csőd és sikertlenenség, szeretetlenség a része, és olyan embernek látszó lényekkel bratyizik, akikkel ép értékítéletű ember nem ül le egy asztalhoz. Ha már mindenképp hinni akar ebben a "kereszténybuddhistaallahista" kínai horoszkópos vallási katyvaszban, aminek a hirdetése egyértelműen rámutat az elme bizonyos intenzív torzulására. :)))
Majd ezt is meg kell beszélnie a bíróval. :)))
De annak még mindig nem járt utána, hogy mi a mantra, és mi a mandala. Nagyeszű! :)))
Hárommaszkos sárkánygyík. :)))

dr.ahalan 2020.03.24. 23:45:00

És totál elborult, én mondom... Reggelre jön majd a prolizás, kurvázás, megveszlek kilóra... De most pont bársonyosra itta magát, és szinte látom, ahogy saját jóságán és felsőbbrendűségén pityeregve észt oszt. Abból a kevésből, ami neki megadatott... :))))

Szildi
2020.03.24. 23:23
Tatiosz mai tanácsai:

” Tartózkodj azoktól a témáktól, amelyekről szívesen társalognak az emberek: a távollévők becsmérlésétől, és a jelenlévők dicsérésétől.
Kerüld azokat a helyzeteket, ahol nem az ember, hanem a szó az irányadó.
Ne emlegesd a saját kiválóságodat, a tettek önmagukért beszélnek.
Szívleld meg mások tanácsait, és cselekedj aként, ahogy másoknak tanácsolnád.
Légy fül, ha hallani kell, légy szem, ha látni kell, légy kéz, ha tenni kell. “

Hát ezekből TE pont soha semmit nem tartottál be öreganyám. Egyetlen percentet se. De jó ötletet adtál. Minden egyes mondatodat a te saját leírt szavaiddal fogom cáfolni, remek naplótéma lesz a karantén idejére!
Külön köszönöm a Zsírpofinak! Ez a bejegyzés nagy ötlet volt! :))))
Bruhahahahaha! :)))

dr.ahalan 2020.03.25. 00:06:13

Nézzük csak!

Szildi
2020.03.18. 17:17
A primitív prolik nem bírnak leállni, most amikor a fejükön a vész akkor is csak szemétkedni képesek. Majd fentről megkapják ami illeti őket, hiszek ebben. Mi a családommal átveszeljük bármi gazdasági helyzet alakulna. Ráadásul nem az ablakból kukkolva ,büdös levegőt szíva, bezárva egy lakásnak nem nevezhető lyukba. Bizony, látni a teraszomról a budai hegyeket is, nem a távolból nézem, hogy tavaszodik, zöldül a természet.

"Ne emlegesd a saját kiválóságodat, a tettek önmagukért beszélnek."

Egy kredittolvaj álszent, hazug szavai. :)) Soha nem tett senkiért semmit önzetlenül. Csalt, lopott, hazudott egész életében. Ártott sok-sok ezer embernek. Tizensok éve helyt ad a náci eszméknek, a becsületes halottak gyalázásának, és ugye... madarat tolláról!
Tiniket leskelt a tudtuk nélkül kamszex közben, és ezzel eldicsekedett. Kár lenne tagadni. Itt van minden a régi gépemen...

És hogy megmutassam? Minap történt, még ott virít a portálján, ezen élvezkedik ő, és a kicsi fia!

PadreEmeritus
2020.03.21. 18:50
A középső ujjadat meg told fel a dédikédnek, már nemigen fog tiltakozni!!! Wahahhahahahahahahahhahahahahahahhaha

Be kell jelentkezni a válaszadáshoz

Hát ez vagy te Sásdiné, és ez a te kicsi fiad... Halottgyalázó többszörös bűnözők lettetek, és jöhetsz te lila mandalával, rózsaszín biszbasszal, sose volt bíróval, akivel előre megbeszélted... Érted, látod a lényeget, a tényeket, az igaz statisztikákat, a valós eseményeket... De nem bírsz leállni. A velejéig romlott vagy, és tíz piszkos karvalykörömmel kapaszkodsz virtuálisan belénk, hogy árthass, hogy szenvedést okozhass... Sok-sok éve. :))))
Ez igaz a barátaidra is. Mind a kettő szemre... A tagság! Picvezetés! :))))

Még sose tudtatok ártani. Nekem biztosan nem...

Hogy magatoknak? :))))

Hát igen... Most mondjam azt megint? Bruhahahahaha... ? Ezredszer? :)))))

dr.ahalan 2020.03.25. 00:47:02

És törölte a büdöske az egészet!
Remek show volt, itt nálam megmaradt. :)))))
Menek aludni. :))))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.25. 08:16:35

első!:)
"Szildi
2020.03.25. 00:45

Levettem mindent, nem leszek hozzá hasonló, már rég nem érdekel, majd megkapja előbb -utóbb a sorstól amit érdemel..nézze a híreket."

megtörtént amiről napok óta papolok.
nulla óra negyvenötkor megérkezett a banyához a FÉNY!!!!!!!!!
ugyanis kiderült, a bíró, az ügyész, a jegyző, az ügyvéd mind mind fantazmagória mert, idézem: "majd megkapja...... a sorstól amit érdemel."
és majd nézem, nézzük a híreket, mert benne lesz, benne leszünk:):):):):):):):):):):):)

ha esetleg tévednék ( erre azért egy tízes skálán egy erős kettes az esélye) akkor a lila mantra, mandala győzött kiütéssel, Isten áldásával!!!!
jelezném, minél közelebb az apokalipszis, annál hamarabb kéne felvenni a kapcsit (sic!) a börtöntöltelékkel, hogy bújtassa el a női konfekció osztályon az öltözőben, vagy a klozén:):):):):):)
( a klozén hasznos az efefkettő /már ha jut/marad neki/ ha elosztogatta, sajnos megjelenik hamar a híres amerikai filmszínész, rendező budi elen!!:):):):):):):):):):):):)

addig is szeretettel ajánlom canada (sic!) első számú ekszport termékét , anka pált, és örökzöldjét, dajáááááááááánát!!!!:):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.25. 09:00:32

@Kálmán Barna Mikorka: Jóóóó reggelt! :))))

Kivételesen igazat írt. Soha, de soha nem lesz hozzánk hasonló. Közel se kerülhet hozzá. :)))
És igen. Mindenki azt kapja a sorstól, amit megérdemel. :)))

Gábor érkezik nemsokára a heti szállítmánnyal, korán ment vásárolni, kapott mindent. Csirkét is, sertéshúst is. Az árak mennek nagyon felfelé. :)

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.25. 09:18:43

második,kibővített, átdolgozott, dajánagőzös kiadás:
"Szildi
2020.03.25. 00:45

Levettem mindent, nem leszek hozzá hasonló, már rég nem érdekel, majd megkapja előbb -utóbb a sorstól amit érdemel..nézze a híreket.
Van nekem mivel foglalkozni, primitív , beteg agyú hülyèkre semmi értelme időt fordítani, mindenki ezt tanácsolja egyébként is."

igen, látszik, hogy folyamatosan van mivel foglalkoznia:):):):):):):):):):)
és az is kiderült, nem admin, nem üzemeltető, nincs köze semmihez, törölni, hozzáírni sem tud!!!!
seggszájú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voltam 2020.03.25. 15:56:20

@Kálmán Barna Mikorka:

""Szildi
2020.03.25. 00:45

Levettem mindent,...."

Mondta ezt már mezítlábas kislánykorában is, széttett lábbal, a spongyával éppen becsoszogó pedellusnak, majd később gyógyszertári kisegítő takarítóként a patikába betévedő körorvosoknak, akik egyszerre doktorálták orrba, szájba, elölről, hátulról, a'la "patika swinger" alázós BDSM.

Később kredittolvaj "üzletasszonyként" ezt változtatta át, "jól levettem mindenkit"-re. :D :D

:)

dr.ahalan 2020.03.25. 22:52:09

@Voltam: Látod! Kaptál helyette szívküldit. Döööönörű szép zenét. :)))

dr.ahalan 2020.03.25. 23:43:25

Fáradt, esetleg már fertőzött, elgyötört orvosoknak, ápolóknak, mentősöknek keresnek ingatlanokat Budapesten. Ahol elalhatnának... Csak hogy ne vigyék haza az undok kórt.
Én tudok olyan orvospénzből megzsírosodott nőszemélyről, akinek ÁLLÍTÓLAG vannak ingatlanjai, rengeteg... Mondjuk jelenleg nyilván üresek, és cart se érnek... De ez most nem fontos. :)))
Kíváncsian nézem, mikor tűnik fel a támogatók, segítők közt, hány orvosnak, ápolónőnek ad szállást ez a mantrázó, mandalákat hirdető... Ez az álszent, hazug mocsok... A saját jogán doktor! Most aztán bizonyíthatsz öreganyám, áll a zászló erősen! :)))
És ezt a témát se fogom elengedni. :)))
Szóval?
Ahogy a face-en elnéztem, már sokan-sokan csatlakoztak. IGAZI ingatlanmogulok. :)))
A jó doki most mit várna el tőled? He? :)))
Persze majd most terelsz, hablatyolsz... De százszor a fejedre kenem majd ezt is. Hacsak... :)))

dr.ahalan 2020.03.26. 08:36:08

És választ kaptunk az éjszaka közepén. Még jó, hogy ő sose foglalkozik velünk... Mert annyi, de annyi dolga van! Éjszaka mindig kipiheni magát, ugye? Hotel Mentol... :)))
Szóval a dokik béreljenek maguknak, az ápolónőkről, mentősökről szót se ejt, piszkos prolikkal nem foglalkozik. Nemes lélek! :)))

Szildi
2020.03.26. 00:22
Ha már provokálva (inkább zaklatva) vagyok, akkor közlöm, hogy nem airbnb-es ingatlanjaim vannak, hanem állandó bérlőim, és bizony van közöttük eü-ben dolgozó is. Javaslom a saját extra lakásába fogadjon be pl.a barátja helyett valakit, (akinek állítólag van hol lakni), ha már ilyen jó tanácsai vannak.
Megnéztem kíváncsiságból, de inkább kiadók vannak zömében, a sok airbnb-es megürült lakásokat próbálják kiadni, túlkínálat van jelenleg. Tehát aki akar az talál, az eü dolgozóknak biztosítják, vannak szállók, a dokiknak meg van olyan egzisztenciájuk feltételezhetően, hogy nincsenek rá szorulva lakásbérlésre. Bár a hölgy ebben a témában is járatlan, csak magából és proli környezetéből veszi az ötleteit, mint mindig.

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.26. 09:56:59

@dr.ahalan: egybites organizmus!!!:):):):)
retteg a magányában, egyedül van,mint az ujjam, és várja a .......................FÉNYt!

dr.ahalan 2020.03.26. 11:26:40

@Kálmán Barna Mikorka: Elképzeltem ahogy dülöngél fel-alá, tétován ingatja a kis madárfejét, mantrákat mormol, imákat rebeg, himnuszt énekel, és a köztes időben rácuppan a monitorra bőszen mint a tapadókorong. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.26. 11:36:34

@dr.ahalan: már csak három + kettő dolgot tud üzembiztosan csinálni:
1. eszik
2. fosik ( de azt gazdagon)
3. alszik ( egyre kevesebbet)
+1 mantrázni, imádkozni, keresztet hányni magára
+2 heJeSSen írni:):):):):):):):)

minden szava hazugság, mellébeszélés , terelés...........

"Szildi
2020.03.26. 10:45

Javasolnám a lánya szobáját, adja ki, járjon jó példával elől, (csak ki kellene takarítania és kacatokat kidobni). Sajna, én nem fogadhatok be senkit az alapbetegségem miatt, főleg ha olyanokkal találkoznék, akik ebben a helyzetben fertőzhetnek.
A kiadott lakásom is messzire kerülöm, ahol kórházi dolgozó a bérlőm, mindent online, vagy a gyerekeim intéznek, amíg tart ez a helyzet. Jó tanács, hogy ne írogasson marhaságokat, mert már mindenkinek elege van a sok fantázia dús baromságaiból. Nehogy azt higgye, hogy az irományaival annyira népszerű, -régi tagok, nemcsak azok akikről tud, akikkel privát kapcsolatban vagyok- elítélik akik olvassák a provokációit és nagyon sajnálják, hogy egy őrült személy rám szállva évek óta zaklat. Mint tudjuk a nekik való intézményeket rég bezárták, szabadon garázdálkodnak, különösen jó terep nekik a net."

most már csak lakás!! nem lakásOK, kecóK.........
meg alapbetegség...........be is rondítok. bezzeg atibá (sic!) ott héderel. ( jó mondjuk egy alapbeteg agybeteget elviselni is kihívás:):):):):):):):))
mától minden egyes újabb bejegyzésben olvashatjuk kiemelten a kórházi dolgozó albérlőt:):):):):):):):):):):):):):)
mert ő így segít!!!
kiadja kórházi dolgozónak ( ha igaz........ja, nem) viszont a befolyó profitot nem ajánlja fel senkinek...........gyomorforgató.

és ő ad tippeket...........

dr.ahalan 2020.03.26. 11:52:02

@Kálmán Barna Mikorka: Ugye milyen könnyű rámutatni, micsoda gyalázatos? Maga bizonyítja be... Szánalmas. :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.26. 11:54:34

@dr.ahalan: már nem sok van hátra..........................közelg az armageddon, jön a .................FÉNY!!!!
( a kapuban meg Péter bá':):):):))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.26. 15:22:41

mondom én, magányos, csak a flaska a társasága meg anka pál kislemeze:):):):):):):):):)
zsolozsmázik, kortyol sűrűn, mantrázik, kortyol, jön az ibolyafény, vagy a deep purple:):):):):):):)
nincs mömaksz, nincs baumaksz, semmi kujtorgás, marad az epeokádás!!!!
nézzük:
"Szildi
2020.03.26. 10:45

Javasolnám a lánya szobáját, adja ki, járjon jó példával elől, (csak ki kellene takarítania és kacatokat kidobni). Sajna, én nem fogadhatok be senkit az alapbetegségem miatt, főleg ha olyanokkal találkoznék, akik ebben a helyzetben fertőzhetnek.
Azt a kiadott lakásom is messzire kerülöm, ahol kórházi dolgozó a bérlőm, mert vírushordozó lehet, mindent online, vagy a gyerekeim intéznek, amíg tart ez a helyzet. Jó tanács, hogy ne írogasson marhaságokat, mert már mindenkinek elege van a sok fantázia dús baromságaiból. Nehogy azt higgye, hogy az irományaival annyira népszerű, -régi tagok, nemcsak azok akikről tud, akikkel privát kapcsolatban vagyok- elítélik akik olvassák a provokációit és nagyon sajnálják, hogy egy őrült személy rám szállva évek óta zaklat. Mint tudjuk a nekik való intézményeket rég bezárták, szabadon garázdálkodnak, különösen jó terep nekik a net.
Ezek tiszta hülyék, pont nem az orrukra fogom kötni amire annyira kíváncsiak, kit segítek és mikor mivel. Eddig is azt tettem, csak a barinőjét kellene interjúvolnia információért. De remélem gyakorolják a javaslataikat, a saját bevételeiket elküldik a segélyszervezetnek, példamutatóan élen járnak (ja, nincs miből, az más kérdés, eddig se volt, már nincs akit levegyenek, bevásárlás-kártya, stb.. lassan őket kellene valakinek támogatni, mielőtt kukázni fognak).
Vagy ha olyan sikeres , cége van, amiről annyit olvasni tőle, akkor nosza, most itt a lehetőség, segítsenek a rászorulókon, ne egy nyugdíjason károgjanak. Én eddig mindenkin segítettem aki kért tőlem és megtudtam oldani, régen és most is, de ez már nem tartozik egy proli troll bandára. ( pár frees tanúsíthatja). Majd ha jó példát mutatnak, bizonyíthatóan, mivel olyan nagy bevétellel rendelkezik a hölgyemény, hogy na, akkor majd követem őket. Egy virágosról meg nem is beszélve, E-kének is épp ideje , hogy ne csak eltartassa magát, hanem részt vegyen legalább munkával és segítsen az arra szoruló embereken.
Bár, könnyen jöhet nekik az argameddon a fénnyel a bagós tüdöjük miatt.."

tüdö (sic!) :):):):):):):):):):):):):):)
( a minden oldalról megdoktorált!!)

bagót tűdejű halálmadár..................:):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.26. 15:43:46

@Kálmán Barna Mikorka: Csúcsra jár az öregasszony, innentől lesz nagyon mulatságos! :)))

Azért érdekes ez a járvány! Aki tegnap még fantasztikus üzletasszonynak, milliomos ingatlankirálynőnek vallotta magát, az mára csak egy szegény, nyugdíjas, beteg nénike lett? Hihetetlen! :)))

De azért prolizik ám feszt! Azt ki nem hagyná a tanulatlan bugris... :)))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.26. 16:29:55

@dr.ahalan: prolizás és egészségügyben dolgozó albérlő!!:):):):):):):):):)

bagót tűdejű halálmadár..................:):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.26. 17:41:01

És tolja tovább! :))))

"Bizony az x számú kecóimmal elég jól állok, egy lapon nem lehet említeni veletek, és még nem is sorolom hozzá azokat amiket a gyerekeimnek adtam. De pl. Te Klárika, Gyurcika, vajon a mocskos szádon felül mit tudsz felmutatni.. vagy csak nagyzolni, hazudozni, mint a hölgyemény is más tollával dicsekedve. No, most itt lehetőség, mutassátok meg, hogy végre többek vagytok, várjuk ennek a bizonyítékát. Vagy csak döglötök otthon a gépetek előtt a nagy unalmatokban, szemétkedve, várjátok, hogy valaki engedje a kártyáját használni. Közben vajon hány doboz cigit szívtatok eddig el csak a mai napon, és kinek a pénztárcájára űzitek ezt a hobbitok is.. Büdös ingyenélők. "

Mondjuk ugyanazt teheted a kecóiddal, mint a szabályzatoddal. Lejön, hogy nagy lehet a baj annál, aki ilyen megveszekedett módon sóvárog azután, hogy az ellenségei elszegényedjenek... :)))
Nos az van öreganyám, hogy nekem még jó ideig lesz lóvém is, munkám is akad még, és ha nekem majd nem lesz, akkor lesz a Gábornak, lecarjuk... Ezen csak te hörögsz folyton, meg a másik két selejtes, mélymagányos világalja. :)))
De nem a pénz, ami nektek annyira fáj sok-sok éve... A sikertelenség, meg a magány húzódott az agyatokra, és erre még ez a járvány... Hát ez betesz. Ugye, hogy ugye? :)))

BAGÓT TÜDEJŰ HALÁLMADÁR! Imádom! :)))))

dr.ahalan 2020.03.26. 19:47:28

@Kálmán Barna Mikorka: Jesszumpepi! Ez már az armageddon! Egy bagót tüdejű halálmadár! Mindenki csomagolja magát újságpapírba, és bújjon az ágy alá! :)))))))
És ott! Ott! Láááátom a FÉÉÉÉÉNYT! :))))))

Kálmán Barna Mikorka 2020.03.26. 19:57:37

@dr.ahalan: .........................hallom a fanfárokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és ott.............................OTT , elöl..............az az elcsúszott műhajas.........................hogy rohan!!!!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):)

dr.ahalan 2020.03.26. 20:24:57

@Kálmán Barna Mikorka: Istenem! Tudom hogy nem illene, de én ma annyit nevettem, de annyit! :)))

És a bagót tüdejű nem tud leállni! Mert ő angyali, bűbáj, és semmi, de semmi rosszindulat nincs benne! Áááá! :))))

Megpusztulnak az irigységtől, a magánytól, és epét okádnak a derű minden formájától. És ez napról napra rosszabb lesz. :))))

"Idézem: “ha nekem majd nem lesz, akkor lesz a Gábornak”, ugye most elárulta magát, hogy egy eltartott lusta nő. Képzeld engem soha senkinek nem kellett eltartani, még a férjemnek sem soha. Annál jobb érzést nem tudok elképzelni, hogy adhatok a szeretteimnek, vagy akinek akarok, senkinek nem vagyok kiszolgáltatva, úgy intézem a dolgaim ahogy akarom. Nem kívánok senkinek szegénységet, sem rosszat, (ezt megint a magadról mintáztad), mert egyedül Te vagy aki szemétkedik, provokál, mert más öröme az életében nincs. .A véleményem rólad, hogy nem csak eltartott rongy ember vagy, hanem rosszindulatú, irigy, élősködő lusta dög. Ennek a bizonyitéka olvasható a blogodból amit vezetsz és balga módon még azt hiszed magadról, hogy ez a siker. Buta, beteg agyad lenyomata az egész, koronát érdemelsz.. "

:))))
Zsírpofinak külön köszönet! :)))
süti beállítások módosítása