dr.ahalan

dr.ahalan

Dinnyefrász és tökölés

2019. augusztus 26. - dr.ahalan

 

Megint elfogyott egy hét, úgy rohan az idő, hogy nem győzöm kapkodni a fejemet. :(

Pénteken Gábor jött, mentünk intézni az ügyeinket, bevásároltunk. Este egy pohár bor, vacsi... Ahogy szokott. :)))

Szombaton ebéd után mégis elkanyarodtunk vidékre egy ölelésre, egy kis beszélgetésre, és az eredmény? Egy aprócska, alig több mint tízkilós termelői dinnye. Úszott a fürdőkádban. Ettük, eszegettük, de még mindig ott figyel a hűtőben a fele. Egy dinnyeogre! :O

És ő volt a halomban a legkisebb, esküszöm! :)))

A képet a neten találtam, beleszerettem. Ezek mi vagyunk, csata után. Minden kommunikációs eszközömre elmentettem! :)

Aztán hívtak közvélemény-kutatók. Szombaton...Nagyon élveztem! Rá is szántam az időt, és igen... Gonoszság a falusi csok, átverés az egész hóbelevanc... Mészáros Lőrinc. Tűzijáték! Hát mondom! Ember! A Boráros téren lakom 30 éve! Kosz, piszok, az elmúlt tíz évben se előtte, se utána nem takarított itt a senki. Az idén még dugó is volt... :O

Erre ma... Mit ad Istenke az ő szent napján? Na mit? Megjelentek a takarítógépek, jött locsolóautó... És jöttek egymás után aláírásgyűjtők. :)))

EGYETLEN NAP ALATT! MERT TALÁLTAK A KÖRNYÉKEN PÁR ÉSZÉRVEKKEL BÍRÓ, KOMMUNIKATÍV EMBERT!

Érdekes lenne megtudni, hogy voltaképp ebben az országban ki figyel kit, és milyen módszerekkel. :)))

Milyen állapotban lehet a valódi átlagember mentálhigiéniásan? Így tíz év mesterséges elbutítás után? Hogy a koszt észre se veszik, hogy dobálják bele a Dunába a szemetet, azt látom naponta. Hogy szakadt zombik járnak az utcákon... Látom naponta. A virtualitás meg ugye magárt beszél. Reménytelen. :)))

Mindegy... A szarszag.hu-n meglehetősen nagy intenzitással tolták a mocskot, már persze a maradék két potyadék. Mivel fikafos is volt, ezért a moderálatlan tartalomért megörvendeztetem az olvasóimat egy hamisítatlan, retró admin-mocsokkal... Nem fogsz te velem szórakozni öreganyám, megmondtam! És akkor majd ezt magyarázd meg a bírónak, te senki, te tolvaj, te csaló, te sok-sok ezert meglopó... Te piacvezető!

Amikor admin elszólta magát, tényleg elolvasta a privát leveleket.

(Az már nem titok, leskelte a szexelő fiatalokat! Azt elismerte!)

Szóval:

admin

2013-05-13 11:42:10

 

 

még annyit közlök itt  a nyilvánosság előtt, mindenről tudok  anyagot bemutatni/de csak hatóságnál fogom/, az összes nicked anyaga meg van, pld. tudok prezentálni, hogyan  döntöttetek arról, hogy éppen kit kellene innen kinyírni, rászállni.. hátha elmegy a kedve az egészről, többed magaddal egymást biztatva..stb.. mert mint szolgáltató vannak  események, és mint  üzemeltető, szolgáltatónak éppenséggel  mindezek gyanúja esetén , ezeknek  mentése  az egyik feladatom.. de ezt  majd a megfelelő helyen fogom bemutatni és igen, felelni kell minden egyes oldal elleni "károkozásért". 
Mert  mi nem szórakozásból működünk, hanem hanem komoly befektetéssel és havi üzemlelés kötelezettségekkel egy gazdasági társulatként.. amit egyes  tagok úgy gondolták, hogy majd  az ellenünk történő szervezkedéssel szépen tönkre vágnak, csak úgy jó kedvükből, amolyan jó szórakozásként.. 
Ez nem így megy és nekem mint  az oldal tulajdonosának vannak  mindezek bizonyítására jogaim és kötelezettségeim , nem csupán egy moderálási lehetőség.. akkor lehetne szövegelni, ha én ezeket eddig itt nyilvánosan közzétettem volna...

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-ahalan.blog.hu/api/trackback/id/tr915024448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voltam 2019.08.26. 06:46:08

:)

Első. :)

Zsetem, garnéla, emlőstej, felség jele: kandináv, isten álld meg a magyart, a ló örökösítési DNS-e, és felhívnám a közérdekű figyelmét a szatén szalvétára szagló szájak esetén, mert nagy tisztelője vagyok a múltjára és a jelenére is.

"Érdekes lenne megtudni, hogy voltaképp ebben az országban ki figyel kit, és milyen módszerekkel. :)))"

Szerintem ne akard tudni.
Legyen annyi elég, III/III-as rendszer, a maga ifjúsági regényekbe illő gyermeteg konspirációival, megfigyelési módszereivel maga a megtestesült jóindulatú dilettancia volt a mostani hálózat és annak módszereihez képest.

:)

Vezek Elek 2019.08.26. 08:01:19

Jó reggelt! :) Na most adtál megint témát a gyagyásnak a képpel... csak figyelj! :))))

A dinnyéről pedig csak annyit, hogy idén óriásiakra nőttek. Én pénteken vettem meg a legkisebbet, ami több, mint 9 kg. volt. Egyszer ettünk belőle jóizűen, azóta ott figyel a hűtőben. Lehet, hogy ma még ráfanyalodok, de látom szomorú sorsát a komposztálóban. Igy kelt ki idén a kertemben a sütőtök. :))))

dr.ahalan 2019.08.26. 09:06:23

@Voltam: És ez így van. Egészen megdöbbentő! :))))

dr.ahalan 2019.08.26. 09:07:35

@Vezek Elek: Jó reggelt! Megugrott reggelre a gyagyás is, a vq is. Vicces! :)))

Vezek Elek 2019.08.26. 09:18:58

@dr.ahalan: Én meg rohanok, mert még a végén "elkap a jog" :)))))))))))))))) Ismét jót röhögtem :)))) Jól kezdődik a hét:)))))

dr.ahalan 2019.08.26. 09:27:06

@Vezek Elek: Engem is megvidámított a fontoskodó nyanyó. Ennyi év után már nagyon nyögvenyelős a hazugsághalmaza. :)))

Vezek Elek 2019.08.26. 10:40:54

@dr.ahalan: Látom, a radírja se kopott el... jön, ír (marhaságokat), aztán töröl. :))))

dr.ahalan 2019.08.26. 10:50:38

@Vezek Elek: Röhejes egyszerűen. :)))

SurpriseBarbie 2019.08.26. 10:51:09

Szépet és jót ;)
Haladunk..igaz 1 hétig megint nyaraltunk, de ez az élet ..nyár , haverok, buli..Coca Cola :))))))))majd ha ráérek lesznek képek odaát ;))) most rohangálás van.
Omo meg Tomo nem védett név ki tudja ki van a név mögött , épp úgy senki sem tudja ki volt a Dia nick mögött :)))))))))Zsuzsánna meg hagyja már abba az okoskodást, hisz pont azért lett új barinője, mert nem bírta hogy itt a főmami orrára lett koppintva mindig .Most ő is koppintva csak onnan ide..ez korrekt :))))) Azért megkérdezhetem és az új barinőd ,mikor lesz már a per ..mert 2 éve nincs semmi, azt még a legnaivabb ember sem hiszi, hogy ennyire lassú az igazságszolgáltatás .. legalább már egy meghallgatásnak kellett volna lenni, de semmi.Meddig várjunk még ?

Vezek Elek 2019.08.26. 11:41:41

@SurpriseBarbie: Nyugi!!! Előbb-utóbb téged is elkap a jog! :)))))

SurpriseBarbie 2019.08.26. 11:46:26

@Vezek Elek: Kapjon csak :))) és a medve ??az nem kap el ? :))))))))))

Vezek Elek 2019.08.26. 11:51:58

@SurpriseBarbie: Dede, de csakis a motorosok után!!!! :)))))))

SurpriseBarbie 2019.08.26. 14:59:07

@Vezek Elek: na őket ,azóta is várom :)))))))))))))))))))

Vezek Elek 2019.08.26. 15:10:14

@SurpriseBarbie: Én is ... már több üveg pálinka elfogyott azóta. :))))

dr.ahalan 2019.08.26. 23:46:56

@Vezek Elek: Ma se kapta el a jog a grabancomat, pedig úgy féltem, de úgy! :)))
Szorul már a hurok a vén sakál nyakán minden téren. Pont azért vetíti még mindig a hazugságait az álomszerű, gyönyörű és aktív, fiatalos életéről a szarszag.hu-n, mert halálosan meg van rémülve. Látjuk az eredményeket a neten... Bruhaha? Hi-hi-hi? Miről beszélünk? :)))
Csőd, halálszag, beteg testek, beteg cég, beteg oldal, öreg-szag, hazugságok, hatalmas bűnök, elviselhetetlen múlt, és milyen könnyű ezt bizonyítani bárhol, bármikor... Szenved szegény. Beregel, kiregel, néha kidobják... A saját oldalán! Beszól, törli, nyüzsög mint fing a gatyában, a tagsága meg két fő, azok is szaglanak ugye... :)))
Megnézném, ahogy a kakamatyi a bíró elé áll a moderálatlan véres vattával, meg a náci jelszavakkal ugye... :)))
És ehhez még a Carotta is kirúgta maga alól ezt a szerencsétlent! Még ő is! Minden idők legnagyobb alkesza, csórója, koldusa. Még ő is megtagadja a piacvezetőt! :)))
De oda fogom állítani a bíró elé őt is. Csak már kezdődne a tánc... :)))
És ha nem kezdődik? Élete végéig fogom kigúnyolni ezt a műhajas világalja szart. Meg a kicsi fiát! Lábjegyzetben. Sokszor szóltam neki, eddig, és ne tovább! És csak kidugja a fejét a szarmocsárból fuldoklás közben, és csak beugat ez a virtuális izé... Pfujjj! Szaga van az egész hóbelevancnak, komolyan! :(

Vezek Elek 2019.08.27. 13:05:02

@dr.ahalan: Ne is mondd! Szánalom az az egész szarkupac, úgy, ahogy van. Amit ma is műveltek igencsak megvidámított. Mondtam én tegnap, hogy jól kezdődik a hét.... Jókat rötyögök itt magamban. Egyik hülyébb, mint a másik... a többiről isno comment!!! :))))

dr.ahalan 2019.08.27. 21:13:49

@Vezek Elek: ISNO COMMENT! :)))
Förtelmes népek, de rém szórakoztatóak! :)))
süti beállítások módosítása